Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
με τόσο καφέ εγώ δε θα μπορούσα να κοιμηθώ για μια βδομάδα :hehe:

Εξαρτάται. Αν φάω καλά και πιω μισό λίτρο σκέτο εσπρέσσο, έχω πάει για ύπνο σφεντόνα, γιατί θα με χωνέψει. Αν μόλις έχω ξυπνήσει για δουλειά, θα είμαι στην τσίτα. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία στον καφέ imo.

Κοιμάσαι στισ 5 σηκώσε στις 9 και δεν μπορείς να κοιμηθείς γιατί έχεις συνηθίσει.

Βάζεις για πρωινό τα χτεσινά απομεινάρια αλλά συνειδητοποιείς ότι ο καφές με 4 κουτάλιες της σούπας καφέ δεν σε πιάνει...

Υπάρχει σε ενδοφλέβια μήπως :p

Υπαρχει κουμπι των 200mg.

Γεια σας παιδάκια :)

Πρωινό στη δουλειά μετά από 7 ώρες νυχτερινής οδήγησης, μοναδική εμπειρία λολ.

Επιστροφή στο ****ρδέλο την Αθήνα... :(

Ονειρεύομαι πρωϊ και βράδυ να σηκωθώ να φύγω μια καλή... καταραμένη κρίση και ανεργία...

δεν φταιει η Αθηνα, και εδω τα ιδια λεμε... (απο δουλειες ειναι και χειρότερα)

παντως αυτοι που επέλεξαν να φυγουν, εκ του αποτελεσματος, επέλεξαν σωστά.

Ρε έχει χαζέψει εντελώς ο κόσμος στην Αθήνα; Τι γίνεται; Ή ξεσυνήθισα (πράγμα δύσκολο τόσο γρήγορα) ή δε ξέρω.. Οι οδηγοί είναι δύο φορές χειρότεροι από πέρσι.. δεν την παλεύει ο κόσμος ρε γμτ.

Ρε έχει χαζέψει εντελώς ο κόσμος στην Αθήνα; Τι γίνεται; Ή ξεσυνήθισα (πράγμα δύσκολο τόσο γρήγορα) ή δε ξέρω.. Οι οδηγοί είναι δύο φορές χειρότεροι από πέρσι.. δεν την παλεύει ο κόσμος ρε γμτ.

μπά,εγώ ίδιους τους βλέπω

δεν το χω τελειωσει αντι να πατησω προεπισκοπιση πατισα υποβολη.

καλα αν ειναι αστο ετσι,μεχρι το βραδυ θα το φτιαξω:mobile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.