Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Περιμενω ΒΑΝ για το 7778 ποστ σας κυριε Γιαννη μας

:p

Σουβλίσω είπε όχι Banάρω, και το ξέρεις.

Αλλά μάλλον λόγιας είναι, μην περιμένεις τίποτα. : P

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

:hehe:

είμαι στο 2ο πιτόγυρο τη στιγμή που γράφω το ποστ και μου απομένουν ακόμα 2 καλαμάκια κοτομπέηκον και μιση μερίδα πατάτες

:rofl:

άντε λέγε.......παίζει?

μας αφησε χρονους η 9800 , και εχω χασει τη μανισια ψυκτρα. ΨΟφησε ετσι ξαφνικα. Να υποθεσω εγγυηση γιοκ ετσι...πλαισιο ειναι η καρτα.

μας αφησε χρονους η 9800 , και εχω χασει τη μανισια ψυκτρα. ΨΟφησε ετσι ξαφνικα. Να υποθεσω εγγυηση γιοκ ετσι...πλαισιο ειναι η καρτα.

δεν πειραζει Γιωργο,λεφτα εχεις:hehe:

Εγω δε θέλω καν να φανταστώ πως θα είναι τη Δευτέρα (ναι, έχω εργαστήριο και τη Μ. Δευτέρα :p)

Σουβλίσω είπε όχι Banάρω, και το ξέρεις.

Αλλά μάλλον λόγιας είναι, μην περιμένεις τίποτα. : P

Κατσε για να καταλαβω... περιμενες να γραψω "Περιμενω το σουβλισμα σας κυριε Γιαννη μας"??????????

Παρτυ θα εκανε ο ξυστης απο την Καλαματα, και οχι μονο, και δικαιολογημενα κιολας...

Έχω μια 9800. Τη θες; Έχει και κόκκινο pcb (sexy) :sarcastic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.