Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Τι αναλογίες να βάλω?

Καλά είναι μια κουταλια μέλι,ένα δάκτυλο λεμόνι και 3 ουίσκι?

μη ξεχάσεις και το αυγό.....με το τσόφλι:p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τι αναλογίες να βάλω?

Καλά είναι μια κουταλια μέλι,ένα δάκτυλο λεμόνι και 3 ουίσκι?

ενα ποτηρακι ,μελι οσο θελεις ,λεμονι μπολικο.

αν δεν εχεις ουισκι βαλε κονιακ.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο εργαλείο, έχω πάθει πλάκα... και είναι από τις λίγες φορές που το λέω... είναι αυτό που λένε έρωτας με μια ματιά, αλλά half duplex... :hehe:

Ζέστανε ρε Jerry007 ένα ποτήρι του νερού ρακόμελο και κάνε γαργάρες τις 3 τελευταίες γουλιές άντε στην υγειά σου. :T:

Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο εργαλείο, έχω πάθει πλάκα... και είναι από τις λίγες φορές που το λέω... είναι αυτό που λένε έρωτας με μια ματιά, αλλά half duplex... :hehe:

hell,αυτη πρεπει να γινει γυναικα μου,ηδη εχουμε το ιδιο επιθετο:jump::jump: ελα δωωωω:-O

Ακολούθησα την συνταγή του Neph,άμα δεν λειτουργήσει πάω για ρακόμελο.

Αν συνεχίσουμε έτσι βέβαια με βλέπω να πηγαίνω μεθυσμένος :hehe:

hell,αυτη πρεπει να γινει γυναικα μου,ηδη εχουμε το ιδιο επιθετο:jump::jump: ελα δωωωω:-O

και αυτος

915062_b.jpg

εχει το ιδιο επιθετο.δεν θελεις να το ξανασκεφτεις?

Αν θες να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει διπλασίασε όλες τις δοσεις εκτός από το μέλι και το λεμόνι

και αυτος

915062_b.jpg

εχει το ιδιο επιθετο.δεν θελεις να το ξανασκεφτεις?

α καλα μονο ΝΑ ΞΕΡΕΣ!!! μπορει εσυ να γελασες εγω παλι οχι και εχω λογους :angry:

Ποσο μα ποσο θα ηθελα καποιες στιγμες οι Δ.0. να εκανε καταχρηση εξουσιας :suicide::crazy_pilot:

...εχω κάνει το F5 μου που λές σαν άνθρωπος, βλέπω νεο πόστ στο Off Topic απο SLN... Ωραία, λεω, οτι μ@$%%κια και να έχει πεί (ως συνήθως) θα του πετάξω ενα "Κακεντρεχή!!!" και τελειώσαμε...

Και μπάινω και βλέπω αυτο...

^^^

Κακεντρεχη!

:rant:

Πω, Jackpot, μόλις έριξα το ban πήγα 7777 posts. Κουλοχέρης κι ετς.

Αν ξαναδώ άνθρωπο να αξιολογεί αρνητικά όπως του την βαρέσει θα τον σουβλίσω :p

Πω, Jackpot, μόλις έριξα το ban πήγα 7777 posts. Κουλοχέρης κι ετς.

Αν ξαναδώ άνθρωπο να αξιολογεί αρνητικά όπως του την βαρέσει θα τον σουβλίσω :p

μη με σουβλισεις!!!!! :flag::flag::flag::flag:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.