Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ενυδρο θειικο ασβεστιο λεγεται αυτο??(λες να μου εμεινε τιποτα απο χημεια??)

'μερες.

Υ.Γ

Μπας και μπηκε η ανοιξη??Πλεον ξυπναω απο τη ζεστη. 2 days in a row.

(πρεπει να κλεισουμε τα καλοριφερ)

ενυδρο θειικο ασβεστιο λεγεται αυτο??(λες να μου εμεινε τιποτα απο χημεια??)

Γιεπ, νομιζω το λενε παρακατω οτι ειναι λαθος ο τιτλος... τωρα να σε πω την αληθεια δεν τα παω και καλα με τις εμπειρικες ονομασιες, αλλα δεν ειχα ακουσει ποτε το θειικο ασβεστιο να αναφερεται σαν selenite :p

To Se παντος ειναι Selenium και το CaSO4 calcium sulfate...

Γιεπ, νομιζω το λενε παρακατω οτι ειναι λαθος ο τιτλος... τωρα να σε πω την αληθεια δεν τα παω και καλα με τις εμπειρικες ονομασιες, αλλα δεν ειχα ακουσει ποτε το θειικο ασβεστιο να αναφερεται σαν selenite :p

Sodium Pentathol?

http://athensdots.blogspot.com/

:nada: Tί είν' τούτα...?

Αυτό το "strange dots" μου μοιάζει σαν απορία βλαμμένου Αμερικάνου που δεν ξέρει τι γίνεται ούτε κάτω από τη μύτη του. :TD:

Ποιόν είπες βλαμμένο ρε...? :p

Το δικό μου σενάριο είναι ότι αυτός που τα έφτιαξε, τα φωτογράφησε κιόλας... :hehe:

Καλό το concept όμως...

Ρε κακεντρεχή :hehe: :hehe:

H γύψος έχει 3-4 παρακλάδια. Το ένα είναι ο σελενιτης (Selenite), το άλλο κάτι σχηματισμοί σαν λουλούδια (desert rose, gypsum flowers και αλλο ενα που δε θυμαμαι). Αυτό στο ορυχείο ειναι Selenite, βγήκε εκεί επειδή (λογικά) πρέπει να είχε πολύ καλές συνθήκες υγρασίας και ηφαιστειακής δραστηριότητας, οι οποίες μαζί με όλα τα υπόλοιπα, επέτρεψαν τόσο μεγάλη ανάπτυξη.

Ο χημικός τύπος είναι CaSO4·2H2O (από όσα θυμάμαι τουλάχιστον) για να μην παραπονιέσαι κιόλας :p

Κακεντρεχή

Νταξει ρε θειο, σορρυ μη βαρας...

Το ειπε και ο φαρμας οτι δεν νιωθω απο χημεια. Μουρη πουλαω ο κακομοιρης.

Παιδιά μπορείτε να μου πρότείνετε κάτι να ανοίξει ο λαιμός μου γιατί έχω παράσταση το απόγευμα?

Έχω πάρει halls και lisopaine ,μου πρότειναν και να καταπιώ ένα ομό αυγο,θα κάνει δουλειά?

Παιδιά μπορείτε να μου πρότείνετε κάτι να ανοίξει ο λαιμός μου γιατί έχω παράσταση το απόγευμα?

Έχω πάρει halls και lisopaine ,μου πρότειναν και να καταπιώ ένα ομό αυγο,θα κάνει δουλειά?

Ζέστανε σε ένα μπρικάκι λίγο ουίσκι μέλι και λεμόνι.

κανει θαυματα.

α ναι το συζηταγαμε με κατι παιδια στο greekz πραγματικα περιεργο ,ειναι γεματη η Αθηνα,..

Ζέστανε σε ένα μπρικάκι λίγο ουίσκι μέλι και λεμόνι.

κανει θαυματα.

Τι αναλογίες να βάλω?

Καλά είναι μια κουταλια μέλι,ένα δάκτυλο λεμόνι και 3 ουίσκι?

Βρε συ φαρμακο για να σου περασει ο λαιμος σου ειπε να φτιαξεις, οχι για να κανεις κεφαλι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.