Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρες

Πετάμε για Ελλας σε λίγες ώρες. Άντε πάλι πίσω στο αγαπημένο τουρντέλο μας :D

αυτα ειναι!!

ο μικρος μου αδερφος(5 χρονων) πηρε το ψαλιδι και εκοψε τα μαλια του.

οκ παληκαρια thanks..ετσι θα το κανω μαλλον..;)

Δεν ειμαι ο μονος βλεπω ε...:p

Άντε βρε, να χαίρεστε την αξιοπιστία του εν λόγω blog :hang2:

Να και η άλλη, πιο αληθινή εκδοχή: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=262279

Συγκρίνεις δυο ανόμοια πράγματα Διονύση. Το τρωκτικό ακούει "φήμες" που κυκλοφορούν το βήμα εκφράζει μια πιο καθεστωτική άποψη, η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει πλήρως το δημοσίευμα, με σκοπό να μην πληγεί η τουριστική κίνηση τώρα την άνοιξη.

Άντε βρε, να χαίρεστε την αξιοπιστία του εν λόγω blog :hang2:

Να και η άλλη, πιο αληθινή εκδοχή: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=262279

Το ένα είναι blog και δεν νομίζω να κάνει ρεπορτάζ και το άλλο είναι κανονικό site εφημερίδας αν δεν κάνω λάθος.

@astrolabos&honda22: Από την κεφαλίδα του troktiko: "ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ"

PS Την εκδοχή του Βήματος την πιστεύω, όχι γιατί την γράφει το Βήμα, αλλά γιατί ο γραφών, είναι γνωστός μου :) Γενικά, πέρα από το troktiko/prezatv/κλπ δεν εμπιστεύομαι ούτε τα "παραδοσιακά" ΜΜΑ(ποβλάκωσης)

@astrolabos&honda22: Από την κεφαλίδα του troktiko: "ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ"

PS Την εκδοχή του Βήματος την πιστεύω, όχι γιατί την γράφει το Βήμα, αλλά γιατί ο γραφών, είναι γνωστός μου :) Γενικά, πέρα από το troktiko/prezatv/κλπ δεν εμπιστεύομαι ούτε τα "παραδοσιακά" ΜΜΑ(ποβλάκωσης)

δηλαδη αμα ειχες γνωστο σου στο τροκτικο...?:zzz:

άμα είχα γνωστό στο τρωκτικό, που να δούλευε όπως δουλεύει ο Διονύσης, θα το πίστευα. Αν είχα γνωστό που να δουλεύει στο Βήμα, και να δουλεύει όπως δουλεύει αυτός που έγραψε στο τρωκτικό τη συγκεκριμένη είδηση, δε θα το πίστευα :)

Συγκρίνεις δυο ανόμοια πράγματα Διονύση. Το τρωκτικό ακούει "φήμες" που κυκλοφορούν το βήμα εκφράζει μια πιο καθεστωτική άποψη, η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει πλήρως το δημοσίευμα, με σκοπό να μην πληγεί η τουριστική κίνηση τώρα την άνοιξη.

ακούει φήμες και τις αναπαράγει με την σκοπιά που τους συμφέρει.

Μα τι ζώα είναι ρε φούστη μου;

Γενικότερα η ελληνική - τουλάχιστον από όσο ξέρω - μπλογκόσφαιρα, στο θέμα της πολιτικής, είναι για πολλές κλωτσές. Χρηματισμοί, φανατισμός, πόλωση, τι να πω, τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Oυφ επιτελους τελειωσα την εργασια μου :lazy:

Εμειναν βεβαια κατι μικροπινελιες...:happy2:

εκεινος ο σκελετος που εκανε ποδηλατο πανω σε μια ροδα ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.