Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Back απο 5-ήμερη σε Πάτρα,missed u guys :red:

Neph,έπρεπε να κανονίσουμε κανα LANάκι CoD5 μου είχε πει ο pavly :hehe:

wtf? Πότε μεταφέρθηκα στο Λονδίνο και δεν το πήρα χαμπάρι;

Τι συννεφιά/μουντίλα είναι αυτή έξω? :/

Μέχρι τη Τετάρτη έτσι θα πάει....Αφρικανική σκόνη, λασποβροχή, μη πλύνετε αμάξια:hehe:

Καλημέρες.

Υ.Γ. το ξερα οτι είναι αργόσχολοι εκεί στην Alman...αλλά όχι κι έτσι......έχει πάει σχεδόν 10 και δεν σηκώνουν τηλέφωνα:shutup:

τελικά το € έχει και τα πλεονεκτήματα του. μόλις έβγαλα ενα 20άρικο από παντελόνι που υπέστη μπουγάδα και ηταν αθικτο :D

τελικά το € έχει και τα πλεονεκτήματα του. μόλις έβγαλα ενα 20άρικο από παντελόνι που υπέστη μπουγάδα και ηταν αθικτο :D

Την επέμεινε καρτερικά τη μπουγάδα το παντελόνι;:p

εγω παλι ειδα στον υπνο μου οτι βρηκα κερματα:hehe:

Την επέμεινε καρτερικά τη μπουγάδα το παντελόνι;:p

δε ξέρω, αφού γλύτωσαν τα λεφτά δε με νοιάζει :hehe:

Εχω εχω μπαϊλντίσει...

και δεν παει και τπτ σωστα...μα τιποτα...σε ολα τα επιπεδα

1η φορα ετσι ...

ωωω ρε εχω εργασια για τους μονοπυρηνους/διπυρηνους και βαριεμαι :rant::rant::devil::fight:

Εχω εχω μπαϊλντίσει...

και δεν παει και τπτ σωστα...μα τιποτα...σε ολα τα επιπεδα

1η φορα ετσι ...

Μια απο τα ίδια... και οχι μονο σε επαγγελματικό επίπεδο... ανάσα λεμε... ανάσα...

σήμερα ήταν η βλακοΔευτέρα του μήνα....μου το φύλαγε για τελευταία Δευτέρα.

πήγα να τρακάρω 3 φορές...ο ένας παραβιασε stop ο άλλος δεν είχε φώτα και ο άλλος έστρψε χωρίς φλας.

επίσης είχα ακουμπήσει ντοσιέ χαρτιά και το κινητό πάνω σε ένα τραπέζι......κουνιέται το τραπέζι και αρχίζουν όλα να ξεκινάνε την πτώση...τα πιασα όλα εκτός από το κινητό.......

και last but not least......πήρα κάτι μνήμες sodimm από eshop ddr1 kingston@ 333 512MB για να αναβαθμίσω φορητό που φόραγε τις ίδιες σε 2Χ256........

βάζω τις καινούριες πάνω....επανεκκινήσεις το φορητό.........ΚΑΝΤΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:fie:

over and out...πάω για ύπνο μη γίνει τίποτε χειρότερο.

Back απο 5-ήμερη σε Πάτρα,missed u guys :red:

Neph,έπρεπε να κανονίσουμε κανα LANάκι CoD5 μου είχε πει ο pavly :hehe:

δεν σε παιρνει μικρε.:p

για πες τι κανατε που πηγατε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.