deninho Μάρτιος 28, 2009 #18281 Μάρτιος 28, 2009 PetrosD, aggelospas & Hohenstaufen, επίτηδες το κάνετε;
greekfragma Μάρτιος 28, 2009 #18282 Μάρτιος 28, 2009 ΒΑΝ στον Chosen ΤΩΡΑ για τα λινκ που στέλνει τέτοιες ώρες......και μετά μου βγαίνει το όνομα και φταίω εγώ που μου σαλεύει στις παρελάσεις των λυκείων και τις φουστίτσες και τα ασπρα πουκαμισάκια των νεανίδω.
johnsonb Μάρτιος 28, 2009 #18283 Μάρτιος 28, 2009 Ok επειδή δεν αντέχω πιά να μου πασάρουν ότι τα z-5500 είναι 1000w και ότι να'ναι... Τα 1000w λέει η logitech ότι είναι peak,τα rms μας νοιάζουν και αυτά είναι 505 σύμφωνα με την logitech. Και ούτε και 505 δεν είναι. Δεν θα κάτσω να αναλύσω την πλακέτα με τους δύο πυκνωτές που έχει για ενισχυτή,αλλά θα σας πω κάτι άλλο. Οι και καλά τώρα 60w δορυφόροι,φοράνε TangBand W3-871SC (τα οποία και βρίσκεις με το κιλό 20ε το καθένα ηχείο στο internet),εάν δείτε στο site της TangBand,αναφέρει: Rated Power Input - 12w. Max Power Input - 25w. Αυτό πάει να πει ότι η logitech τα 60w τα φαντάστηκε,γιατί έτσι και βάλεις αυτό το πράμα σε 60w ενισχυτή,άμα δεν κάει,θα σε φάνε οι παραμορφώσεις=η logitech ξεφτίλα. Το subwoofer 8" που βάζει η logi στα ηχεία της (και των z-5500 ίδιο πρέπει να είναι αλλά σε 10"),είναι το TangBand w8-670q,το οποίο λέει η TangBand:Rated Power Input - 70w. Max Power Input - 140w. Τα 180w που λέει για το sub των z-560,και των z-5500 δεν μπορώ να καταλάβω από που τα υπολογίζει. Τώρα υπολογίστε 5x25w & 150w (πάνω/κάτω) subwoofer=275w Που και 5x25w & 150w subwoofer να βγάζει ο ενισχυτής,δεν θα τα πιάνει ακριβώς! Καλά για THX άστα.Απ'ότι ξέρω,τόσο τα μεγάφωνα των ηχείων,οι καμπίνες των ηχείων,και ο ενισχυτής,πρέπει να φέρουν πιστοποίηση THX,και τα TangBand αν ήταν THX Certified,μόνο 20ε δεν θα τα πάσαρε. Δυνατά για την τιμή τους είναι,500w δεν είναι,ποιοτικά δεν θα τα έλεγες,αλλά για την τιμή των 200ε είναι καλά. (300-350ε δύσκολα πρέπει να τα δώσεις) Just cool down now. Καλημέρα.
Maximus Μάρτιος 28, 2009 #18284 Μάρτιος 28, 2009 Συμφωνώ, αλλά μάλλον δεν έπρεπε να τα πεις εδώ αυτά :to_pick_ones_nose:
johnsonb Μάρτιος 28, 2009 #18285 Μάρτιος 28, 2009 Το είπα εδώ γιατί θα το θεωρούσαν αλλού άσχετο. Άμα νομίζει κανείς ότι πρέπει να πάει αλλού,ξέρει τι να κάνει.
astrolabos Μάρτιος 28, 2009 #18286 Μάρτιος 28, 2009 Οι "Μεταφοραί - Εκδρομαί ο Μήτσος" δε δουλεύουν Σαββατοκύριακα. Θα μείνει εδώ και όποιος το quotάρει, ή το συνεχίσει θα φάει thread ban. ffs.
JohnG85 Μάρτιος 28, 2009 #18289 Μάρτιος 28, 2009 Ξέρει κανείς αν την Κυριακή είναι ανοιχτοί οι αρχαιολογικοί χώροι ?!
astrolabos Μάρτιος 28, 2009 #18290 Μάρτιος 28, 2009 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ από την οποία ξεκίνησε αυτή η υστερόβουλη καμπάνιαγια να σβήσουμε τα φώτα στην γενικότερη περιοχή της Ευρώπης μας ΚΡΥΒΕΙότι σε μια περίπου ώρα θα περάσει από απόσταση περίπου ενόςεκατομμυρίου μιλίων ένα εξωγήινο σκάφος που έχουν συμφέρον να μηναντιληφθεί την παρουσία ζωής στη γή. ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΜΕ ΤΑΦΩΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ -ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ (ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ)ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΛΑΝ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ - ΣΤΟΥΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ.ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΡΥΦΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΖΕΙ Η ΒΡΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΑ.
JohnG85 Μάρτιος 28, 2009 #18291 Μάρτιος 28, 2009 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ από την οποία ξεκίνησε αυτή η υστερόβουλη καμπάνιαγια να σβήσουμε τα φώτα στην γενικότερη περιοχή της Ευρώπης μας ΚΡΥΒΕΙ ότι σε μια περίπου ώρα θα περάσει από απόσταση περίπου ενός εκατομμυρίου μιλίων ένα εξωγήινο σκάφος που έχουν συμφέρον να μην αντιληφθεί την παρουσία ζωής στη γή. ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ (ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΑΝ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ - ΣΤΟΥΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ. ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΡΥΦΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΖΕΙ Η ΒΡΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΑ. Απαντώντας στον εαυτό μου: Ανοιχτά είναι
greekfragma Μάρτιος 28, 2009 #18292 Μάρτιος 28, 2009 ποινή φυλάκισης 28μηνών για τα αυθαίρετα πάνω στη παραλία.....εξαγοράσιμη σε 5 ευρώ την ημέρα .....για μισό να βγάλω το κομπιουτεράκι.... 5ευρω Χ30ημέρες το μήνα 150ευρώ το μήνα......Χ28 μήνες.....4200ευρώ....... τον καυμένο τον Μίνωα......του πήραν και τα σώβρακα.:wall::wall::wall: http://www.skai.gr/master_story.php?id=115819 δε γίνεται να είμαστε τόσο ζώα και να τα δεχόμαστε έτσι αμάσητα ρε γαμώτεν.:alien:
deninho Μάρτιος 28, 2009 #18293 Μάρτιος 28, 2009 ανοιχτοί είναι, και έχει και δωρεάν είσοδο απ'όσο θυμάμαι (δεν με πολυνοιάζει, γιατί ως φοιτητής έχω δωρεάν είσοδο κάθε μέρα ) @φαρμα: Για κοίτα εσύ να φτιάξεις χτιστή την ξερολιθιά στο σπίτι στο χωριό, χωρίς να πάρεις άδεια πολεοδομίας, να δεις πόσα έχεις να πληρώσεις... Ως συνήθως, το μεγάλο (τρόπος του λέγειν...) βρωμερό ψάρι πέφτει στα μαλακά
JohnG85 Μάρτιος 28, 2009 #18294 Μάρτιος 28, 2009 ανοιχτοί είναι, και έχει και δωρεάν είσοδο απ'όσο θυμάμαι (δεν με πολυνοιάζει, γιατί ως φοιτητής έχω δωρεάν είσοδο κάθε μέρα )@φαρμα: Για κοίτα εσύ να φτιάξεις χτιστή την ξερολιθιά στο σπίτι στο χωριό, χωρίς να πάρεις άδεια πολεοδομίας, να δεις πόσα έχεις να πληρώσεις... Ως συνήθως, το μεγάλο (τρόπος του λέγειν...) βρωμερό ψάρι πέφτει στα μαλακά Σε αυχαριστώ ! Και εγώ φοιτητής οπότε μια χαρά !
deninho Μάρτιος 28, 2009 #18295 Μάρτιος 28, 2009 για του λόγου το αληθές: http://odysseus.culture.gr/h/3/gh32.jsp
l2phile Μάρτιος 28, 2009 #18296 Μάρτιος 28, 2009 http://ventetta.blogspot.com/2009/03/blog-post_8667.html
deninho Μάρτιος 29, 2009 #18298 Μάρτιος 29, 2009 α. omg β. Να με ανησυχεί, που έβαλα να ακούσω, συνειδητά, την 9η συμφωνία του Μπετόβεν;
greekfragma Μάρτιος 29, 2009 #18299 Μάρτιος 29, 2009 α. φαντάσου να παίζεις κανα fps και να σου ξεφύγει κανά απότομο spacebar από τα νεύρα για το headshot που έφαγες.
Maximus Μάρτιος 29, 2009 #18300 Μάρτιος 29, 2009 β. Καθόλου. Εγώ αφού πήρα τα AKG ώρες ώρες λιώνω με κλασική, είναι άλλη φάση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.