Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

να σου πω ρε συ.

εκει στην καλαματα,εκτος απο ομορφα κοριτσα@παρελαση εχετε και καμια τρυπα και βγαζει λεφτα?

Όχι. Έχουμε(είχαμε???) εξαγωγή 'βιολογικών' προιόντων :crazy_pilot:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
δεν αφηνεις τα G της logitech να πας για τα αλλα τα καλα; Να πιασει τοπο και το ρειτζ ροβερ :hehe::p

εχεις πολυ δικιο:jump1:

Τι φάτσα είναι τούτο; :D Θέλω ένα για το εξοχικό, να έχει και κήπο να τρέχει :p

Δεν είδες στις ειδήσεις τον τυπά που έμπαινε μέσα στο κλουβί με τα λιοντάρια και έπαιζε μαζί τους λες και ήταν απλές γάτες?

Τέτοια θέλω και γω :p

Για PC μιλάει. Βάλε τη F1 Challenge και μετά υπάρχει mod που στην κάνει season 2008.

Επειδη έχω μείνει στη season 99-02 γνωριζεις αν εχουν ανανεωσει και τα φιζικς στο μοντ?

Κουραστικη μερα σημερα.....

να σου πω ρε συ.

εκει στην καλαματα,εκτος απο ομορφα κοριτσα@παρελαση εχετε και καμια τρυπα και βγαζει λεφτα?

εχω μια φιλη πουχει τετοια τρυπα...

Επειδη έχω μείνει στη season 99-02 γνωριζεις αν εχουν ανανεωσει και τα φιζικς στο μοντ?

Κουραστικη μερα σημερα.....

Πατάει πάνω στην 99-02, αλλά έχει καλύτερο χειρισμό. Χαίρεσαι να οδηγείς. Ο χειρισμός της 99-02 δεν μου άρεσε τόσο. Στην 2008 μπορείς να οδηγήσεις χωρίς traction control και είναι π@ύλ@!

Γιαγκο παρε κι ενα κοντινο πλανο... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Dd6qCnAit2A

ειναι απο τη σειρα Modern marvels

και πιο συγκεκριμενα απο το επεισοδιο με τιτλο "Saws"

αν το βρεις θα δεις μεταξυ αλλων και τα αντιστοιχα πριονια εξορυξης γρανιτη κτλ...

μεχρι και αλυσοπριονο χειρος 35 ιππων (μοτερ απο snowmobile) και πολλα αλλα

Ρε παιδιά έχει κανείς άλλος προβλήματα με το steam? εδώ και 10 λεπτά μου βγάζει "Steam is having trouble connecting to the Steam servers" . Δεν πρέπει να είναι firewall ή γενικά σύνδεση πρόβλημα, γιατι πριν μια ώρα έλιωνα στο Red Orchestra κανονικά και με τον νόμο.

ΕΔΙΤ- Οκ δεν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημα

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=784747&page=12

Πατάει πάνω στην 99-02, αλλά έχει καλύτερο χειρισμό. Χαίρεσαι να οδηγείς. Ο χειρισμός της 99-02 δεν μου άρεσε τόσο. Στην 2008 μπορείς να οδηγήσεις χωρίς traction control και είναι π@ύλ@!

εχω το θραστμαστερ ρεπλικα της φερραρι και στην 99-02 μονο για μερικους γυρους αντεχω χωρις βοηθεια.θα το δοκιμασω να δω αν ειναι τοσο καλο το 08

σουβλακι απο τζατζικοκινηση εχει παρει κανεις τελευταια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.