Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

από το 2001 είναι σε αυξημένη επαγρύπνηση για ενδεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα, από όσο ξέρω

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα από το να ακούς μουσική. :hehe:

Φαντάζομαι τώρα απ'τα μελλοντικά ηχεία μου να ακούω μουσική και μου φτιάχνει το κέφι,μέχρι την στιγμή που θυμάμαι ότι πάνω/κάτω σε 10 μήνες θα μαζέψω λεφτά για ηχοsystem.:baby:

Εντωμεταξύ εγώ βαριέμαι,θέλω να πάρω και ηχοσύστημα,και βαριέμαι να μαζέψω λεφτά.

Είναι τρομερή αυτή η βαρεμάρα μιλάμε.:toomuchne

Φαντάζομαι τώρα απ'τα μελλοντικά ηχεία μου να ακούω μουσική και μου φτιάχνει το κέφι,μέχρι την στιγμή που θυμάμαι ότι πάνω/κάτω σε 10 μήνες θα μαζέψω λεφτά για ηχοsystem.:baby:

funny-pictures-snow-cone-cat-tastes.jpg

loooooooool,ακριβώς αυτό βαριέμαι... το 10μηνο! :D

Ε όσο να'ναι λίγο βαρετό να μαζέυεις τόσους μήνες λεφτά και να μην χαλάς ούτε ευρώ.:jester:

Γενικώς σε τέτοια είμαι πολύ περίεργος. :hehe:

Φτου,την κάνω για ύπνο (όλη νύχτα ξύπνιος),καληνύχτα σας και καλό ότι κάνετε!:happy2:

loooooooool,ακριβώς αυτό βαριέμαι... το 10μηνο! :D

Ε όσο να'ναι λίγο βαρετό να μαζέυεις τόσους μήνες λεφτά και να μην χαλάς ούτε ευρώ.:jester:

Γενικώς σε τέτοια είμαι πολύ περίεργος. :hehe:

Φτου,την κάνω για ύπνο (όλη νύχτα ξύπνιος),καληνύχτα σας και καλό ότι κάνετε!:happy2:

Τι μλκια αυτό το rapid.. Κατεβάζω με free ενώ έχω premium.. 2.66GB/μέρα sucks! :suicide::suicide:

Άσχετο, απλά θέλω να πω...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΩ στους admins, mods... του TheLab.gr :T:

Σκεφτόμουν πως έχουν γίνει ΠΟΛΛΕΣ βελτιώσεις από τότε που έγινα μελος :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.