Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ανέκαθεν συμπαθούσα τις ακριβείς μετρήσεις, αλλά και δεκαδικό ψηφίο; Μπράβο η APC :p

post-4171-1416073910,978_thumb.jpg

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
110,7 εκατομμύρια volts λέει ή είναι ιδέα μου ; :blink:

κόμμα εξι... μην το ξεχνάμε αυτό...

ανταλλασετε το pdf του χογκαν(d90) με την τελευταια εκδοση του προγραμματος επεξεργασιας γνωστης εταιριας dslr (οχι canon) :whistle2::rofl:

Ανέκαθεν συμπαθούσα τις ακριβείς μετρήσεις, αλλά και δεκαδικό ψηφίο; Μπράβο η APC :p

Μαλλον παίζει κάνα μεταβατικό φαινόμενο.. :look:

pfff. καλά... δες αυτό και μετά πες μου αν παίζει ή οχί..

http://www.youtube.com/watch?v=wN9CzLnKKuY

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΙ

max record για μενα κανα 14ωρο.

καπου ειχα διαβασει για καποιον που ειχε κατι χρονια λοξυγκα.

Σε κανα βιβλιο Guines ?

Έπρεπε να βγάλουν και διαφήμιση με μια σέξυ ξανθιά,να κάνει μπάνιο με το λάπτοπ,να βυθίζεται το laptop στην μπανιέρα,και να το βγάλει με ένα εσώρουχο στην οθόνη... κατευθείαν θα το αγόραζα! :hehe: :baby:

άσχετο... a0xhax0aha0x έχω ρίξει τρελό γέλιο τώρα... βλέπω στο youtube exploding elmos,mac shooting,kill barney κτλ. :haha:

καιγομουν μεχρι τις 5:30 με vmware ...και μετα απο ενα 7ωρακι υπνου καταλαβα οτι ειχα κατεβασει λαθος εκδοση ...:hehe:

:hehe: καπως ετσι....παντως το εργαλειο ειναι απλα σεξ...με βλεπω να παιρνω 25γιγα ραμ και εναν quad και να σηκωνω 10 λειτουργικα ετσι για το τριο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.