Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

πλησιαζει πρωταπριλια.....Σκεφτηκα το εξης.

Τηλεφωνουμε στο 13831

-Καλησπερα... Η γραμμη εχει προβλημα.Το μοδεμ ποτε συχρονιζει χαμηλα, ποτε δε συχρονιζει κα8ολου συνεχεια εχουμε αποσυνδεσεις ,καποιες φορες δεν εχουμε ουτε τηλ κλπ.

-Απο ποιο τηλεφωνο μας καλειται?

-Απο το 211 9559000 !!!!

Tou φουστη!!!!

Aμα πεσουν καμμια 1000αρια τετοια τηλεφωνα την ιδια μερα ...παιζει να δουμε καμμια συνδεση της προκοπης.:p

Υ.Γ

Να μας ζησει ο γειτονας!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

καποιος που συχενοταν τη 4net εκανε ετηση για double play.....:giveup:

5 γραματα οποιος το βρει παιρνει ενα :T:

τελικα δεν παιρνεις :T: γιατι πληροφοριες τελευταιου λεπτου με πληροφορουν οτι εκανε HOL!!!!:jester:(νομιζα οτι εκανε 4net)

εντομεταξυ περισυ εριχνε βρισιδι που δεν εβαλα ΟΤΕ, αλλα τελικα αυτος ειναι χειροτερος απο εμενα:hehe:

Έχω λόξυγκα από τις 8 το απόγευμα μέχρι τώρα. Ανάθεμα... έχω βαρεθεί να χοροπηδάω με αυτό το πράμα :p

Έχω λόξυγκα από τις 8 το απόγευμα μέχρι τώρα. Ανάθεμα... έχω βαρεθεί να χοροπηδάω με αυτό το πράμα :p

Τωρα που το λες, εχει να με πιασει λοξυγκας παρα πολλα χρονια. Ισως και απο το δημοτικο... :confused:

Παιδιά έχω ένα καλό τζιν νούμερο 48. Γίνεται να το δώσω κάπου να μου το κάνουν 44; Έχω χάσει μερικά κιλά τον τελευταίο καιρό και αν το φορέσω μοιάζω με κλόουν :hehe:.

Παιδιά έχω ένα καλό τζιν νούμερο 48. Γίνεται να το δώσω κάπου να μου το κάνουν 44; Έχω χάσει μερικά κιλά τον τελευταίο καιρό και αν το φορέσω μοιάζω με κλόουν :hehe:.

ναι λεγεται "στενεμα"

στα ποδια θα ειναι λιγο τσουβαλε ομως.

αν το βάλεις με σωστό τρόπο, και κανένα τεράστιο t-shirt (ή φούτερ, εξαρτάται από τον καιρό), μπορείς να αρχίσεις να το ζεις στη στενωπό :laughing: (ΖήταΝήτα κλίκα κιετς :hehe:)

48 σε τζιν;;;

ωραία, πέρασε ο λαιμός και ήρθε το συνάχι. να δω τι άλλο θα με πιάσει αυτές τις μέρες :hang2:

Άμα σε πιάσω εγώ στα χέρια μου να δεις τι θα πάθεις.

γιατί αφεντικούλη μου ; μια αύξηση ζήτησα ο άνθρωπος :p

να ζητησεις και κανα επιδομα :p

εχω χασει ποσα μαθηματα στη σχολη γιατι δεν μπορω να ξυπνησω νωρις το πρωι. και ειναι και τα καλα μαθηματα,βασεις, μηχανικη λογισμικου,

τανκ να περναει εγω τπτ, ολα τα εχω δοκιμασει.

δοκίμασε αντί για ξυπνητήρι να βάλεις το pc να παίξει τίποτα heavy metal/hard rock κομμάτια με τέρμα τα ηχεία την ώρα που θες να σηκωθείς και θα σου πω εγώ μετά :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.