Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Άμα ο Αρκάς έβλεπε το δωμάτιο μου πριν την ανακαίνηση θα με έβγαζε 80% γουρούνι και άλλα 20% κάφρο :jester:

Τοοοοσο δυσκολο ειναι να ανεβασει κανεις 100mb ??? TOOOΣΟΟΟ ρε $%(#@())##@!!@@))# Ελληνικο internet...:rant: :rant:

Παει με 5-10kb/sec , με πεταει εξω...ξανα μανα...

Δεν ανοιγει σελιδες....σερνεται...για να δω κατι στο youtube παταω pause για κανα 5 λεπτο....

Τι μου λέτε μετα για cpu ...ssd και ιστοριες...θα τα πεταξω όλα απ το μπαλκονι...

Edit : Και δεν φτανει που ειμαστε 1000 χρονια πίσω.....εχουμε και τα κατεβαστηρια....

5 pc σε καθε σπιτι....

Ενα το καλο το SUPER το ανεπανάληπτο

Ενα στο σαλονι ημικατεβαστηρι Media

Ενα στη κραβατοκαμαρα κατεβαστηρι , μηπως πριν κοιμηθουμε σκεφτουμε κατι να κατεβασουμε

Ενα στο μπανιο κατεβαστηρι

Ενα καλο κατεβαστηρι προην super setup

Kαι ενα στην νπτουλαπα (green pc)

Και ολα κατεβαζουν...κατεβαζουν...κατεβαζουν...

την τυχη μου μεσα...

Nαι, σκεφτηκα δεν παει καλα στο χρημαστηριο τωρα τελευταια και ειπα να την ενισχύσω

γιατι να ειμαι με 1mbps....??? ας τους δινω καθε μηνα κανα 25αρι να μου βαλουν την 384kbps εκεινη την παλια

την καλη....

" και εισαι στο ιδιόκτητο μας "

και " σιγουρα θα εχεις πανω απο 10 εισαι κοντα στο dslam"

και μετα φταινε τα πυκνοτακια στις πριζες...φταιει το καλοδιο... φταιει το pc...το mouse...

φταιει το antivirus που δεν εχω ( βρε δεν ΕΧΩ ANTIVURUS τους λεω...ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ

ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...)

στο 2009 ειμαστε...πες βρε ανθρωπε...Ξερεις...δεν μπορω να σου βαλω internet...

ή πες ειμαστε ασχετοι...δεν ξερουμε τι φταιει...ΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...τοσο δυσκολο ειναι.?

αν εχεις λεφτα και εισαι φοιτητης και εχεις και 4ΝΕΤ ειναι η καταληλοτερη εποχη να κανεις αγωγη

Φυγετε ολοι απο την forthnet να συνεχισει να πηγαινει καλα η δικη μου!

Ειλικρινά, αν η θείτσα ή οποιοσδήποτε άλλος, μου πει κάτι αύριο στο εργαστήριο στη σχολή, θα ακούσει τα εξ αμάξης... 5 το πρωί, και η εργασία δεν έχει τελειώσει ακόμα :(

Ειλικρινά, αν η θείτσα ή οποιοσδήποτε άλλος, μου πει κάτι αύριο στο εργαστήριο στη σχολή, θα ακούσει τα εξ αμάξης... 5 το πρωί, και η εργασία δεν έχει τελειώσει ακόμα :(

Me too...

Προβλεπεται θεαματικα εποικοδομητικη μερα αυριο στο εργαστηριο...:zzz::zzz::zzz:

Μπορεί να φύγει αυτός ο Μάρτιος asap?

Πολύ δουλειά, τρελά ωράρια, ένα κάρο υποχρεώσεις και θέματα που βγαίνουν σαν τα μανιτάρια μέρα παρα μέρα...

Kαλημέρες :flag:

Me too...

Προβλεπεται θεαματικα εποικοδομητικη μερα αυριο στο εργαστηριο...:zzz::zzz::zzz:

Λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια ε? Τι ώρα είανι αυτή που πας για ύπνο?????

Μακαρι να ημουνα κανα enzzo αλλα δυστυχως 6 το πρωι στο powerpoint δεν θα το ελεγα ακριβως... "χορο των ποντικιων"

3ος καφες και ακομα να ανοιξει το ματι...

κάτι ξέρουν αυτοί που βγάζουν παροιμίες.........παρακαλετό νινί, ξυνό φίκι-φίκι.:yawn:

Κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω....

όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι και ταλιμπάν και ταλιμπάν :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.