Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ξέρει κανείς γιατί δε σηκώνουν τηλέφωνα σε 3 καταστήματα multirama? (Περιστέρι, Στουρνάρη,Πειραιάς)

Γιατί κλείσανε (λέω τώρα). 9-16 δεν είναι το ωράριο;

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

το ωράριο είναι 9-8 το Σαββάτο.

Έμαθα οτι η Στουρνάρη νέκρωσε γιατί έχουν εκδηλώσεις οι αντιεξουσιαστές μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου.Επίσης τα άλλα 2 καταστήματα μάλλον είχαν πολλή δουλειά και δεν σηκώνουν τηλέφωνα.

νταξει....3 η ωρα σπιτι σαββατοβραδο ...υπερξενερα...τουλαχιστον μαζευω ενεργεια για βδομαδα 25ης για την παντα φιλοξενη αθηνα.

Όρε στο support της logitech δουλεύουν και ΣΚ...μπράβο τα παλικάρια...να δούλευε και ο mail server να τους απαντήσω...

επιτελους μια μερα που δεν ξυπνησα με κοντα 40 πυρετο.

εφτασα σε σημειο που το 38 μου φαινεται "καλο".

επιτελους μια μερα που δεν ξυπνησα με κοντα 40 πυρετο.

εφτασα σε σημειο που το 38 μου φαινεται "καλο".

2 μέρες ακόμα. Στο είπα.

όχι λέμε ρε. μισή ώρα πήρε το πρώτο, το λειτουργικό κράτησε ένα 25λεπτο και έπεσε καπάκι το δεύτερο το οποίο πήρε συνολικά άλλο ένα μισάωρο :p

όχι λέμε ρε. μισή ώρα πήρε το πρώτο, το λειτουργικό κράτησε ένα 25λεπτο και έπεσε καπάκι το δεύτερο το οποίο πήρε συνολικά άλλο ένα μισάωρο :p

σ αυτα τα 25 λεπτα τι ακριβως συνεβη?

Ο Αρμαγεδδών?

η άνοιξη θα φταίει. εγώ τις προάλλες έκανα δύο,μέσα σε 1.5 ώρα στο ίδιο pc :hehe:

Κι εγώ το προηγούμενο Σ/Κ έπαθα ακριβώς το ίδιο :hehe: Τι έγινε ρε π... επιφημία έπεσε ? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.