Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
βιολογικο πολεμο σας κανουν στην αθηνα , ολοι οσοι εχω κατω ειναι αρρωστοι

ελα ρε :D να παρω κανα τρια τεσσερα depon πριν κατεβω και εγω το Σαββατο ? :hehe: .

Δοξα το θεω εχουμε κανα 10ρια χρονια να αρρωστησουμε :hehe:

- H ATI 4350 που πήρα αφου εδωσα την 8800GTX πεθανε (δεν εχω βαλει game ποτε με την ΑΤΙ και φυσικα δεν την εχω πειραξει)

- Η 24αρα forthnet συνδεση που εχω βαλει παει απο 56K μεχρι 2mbps....

- Πριν λιγες μερες πηρα μια HP 2475w και φυσικα ηταν πρασινοκικκινη....και την εδωσα πισω.

και ενα οφτοπικ

- μια γυναικα οδηγος εκανε οπισθεν απο ενα στενο (χωρις λόγο ρε παιδια ελεος), ενω περιμενα αμεριμνος, στο φαναρι και μου βουλιαξε το φτερο.

και ακυρωθηκε και ενα ταξιδακι.

και ολα αυτα στο μικροκοσμο μου....γιατι αμα το παμε παραεξω....βλέπετε τι γινεται...

δεν αρχισε καλα το 2009.

Το σιγουρο ειναι σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν παιρνεις καμια αποφαση για τιποτα...

καθε και περιμενεις λιγο....αμετοχος.

- H ATI 4350 που πήρα αφου εδωσα την 8800GTX πεθανε (δεν εχω βαλει game ποτε με την ΑΤΙ και φυσικα δεν την εχω πειραξει)

- Πριν λιγες μερες πηρα μια HP 2475w και φυσικα ηταν πρασινοκικκινη....και την εδωσα πισω.

και ενα οφτοπικ

- μια γυναικα οδηγος εκανε οπισθεν απο ενα στενο (χωρις λόγο ρε παιδια ελεος), ενω περιμενα αμεριμνος, στο φαναρι και μου βουλιαξε το φτερο.

και ολα αυτα στο μικροκοσμο μου....γιατι αμα το παμε παραεξω....βλέπετε τι γινεται...

δεν αρχισε καλα το 2009.

Το σιγουρο ειναι σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν παιρνεις καμια αποφαση για τιποτα...

να κόψεις τις πολλές παρέες με τον Μητσοτάκη το συντομότερο δυαντόν γιατί δεν σε βλέπω καλά. :hehe:

...ο κυριος Γιαννης...

Αυτο θα πει σεβασμος και φυσιογνωμια που "εμπνεει" την νεολαια!

Οχι σαν τον ... Αντωνακη που τον εχουνε για παιδι της σφαλιαρας και για να βαζει γατο-pics , τον Πετρακη που ειναι καλος μονο για να δοκιμαζει SSD και να μας λεει ποιος ειναι καλος και ποιος οχι... ή τον αλλονα τον teddy-boy με τα κοκκινα παπουτσια και την σπασμενη αλυσιδα!

Ευγε στον jpavly...

3 cheers, hip hip hurray, he's a jolly good fellow, κλπ κλπ

:T:

Ρε Jerry007 βγαλε αυτο το avatar, καθε φορα νομιζω οτι ποσταρει ο κυριος Γιαννης...

Την πέταξες πάλι :jester:

Σιγά ο kav....(goux goux) pavly μην εβαζε τον εαυτό του στο avatar.Τα lolcats είναι ποιο σημαντικά για αυτον :hehe:

Παίδες εμένα πάλι σήμερα με έπιασε κάτι σε ίωση-ωτίτιδα και είμαι επισήμως χάλια!:...:

και ενα οφτοπικ

δεν αρχισε καλα το 2009.

40 νούμερα από το 1 ως το 45, ASAP :whip::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.