Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Έτσι για σπάσιμο με το comeback μου θα σας πώ τι έφαγα στο BBQ να σας τρέχουν τα σάλια και να βραχυκυκλώσουν τα k/b σας :haha:

Ξεκινήσαμε με σπανακόπιτα,μετά ήρθαν λαχανοντολμάδες Ρουμάνικης συνταγής έξτρα αλμυροι με την συνταγή της γιαγιάς.

Κρητικό χωριατκο λουκάνικο με λαχανικά στα κάρβουνα.Μια σαλάτα με ότι μπορεί να βάλει ο νούς σου(Ναι και με σπόρους απο κουκουνάρια:hehe:) και τέλος μπριτζολίτσες και αυτες στα κάρβουνα προσφορά του ψήστη daddy cool :flex:

Και επιδώρπιο φρουτοσαλάτα που είχε μέσα ακόμα και μάνγκο(όχι κονσερβάρτη,σπιτικιά :p) και σουφλέ σοκολάτας που βγήκε μόλις απο τον φούρνο.

Για να μην αναφέρω Τις υπέροχες πατάτες φούρνου με λιαστή ντομάτα απο πάνω :flex:

SOZ 4 cat-owned.jpg:haha:

Το βλέπω έρχεται το 2ο :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Έτσι για σπάσιμο με το comeback μου θα σας πώ τι έφαγα στο BBQ να σας τρέχουν τα σάλια και να βραχυκυκλώσουν τα k/b σας :haha:

Ξεκινήσαμε με σπανακόπιτα,μετά ήρθαν λαχανοντολμάδες Ρουμάνικης συνταγής έξτρα αλμυροι με την συνταγή της γιαγιάς.

Κρητικό χωριατκο λουκάνικο με λαχανικά στα κάρβουνα.Μια σαλάτα με ότι μπορεί να βάλει ο νούς σου(Ναι και με σπόρους απο κουκουνάρια:hehe:) και τέλος μπριτζολίτσες και αυτες στα κάρβουνα προσφορά του ψήστη daddy cool :flex:

Και επιδώρπιο φρουτοσαλάτα που είχε μέσα ακόμα και μάνγκο(όχι κονσερβάρτη,σπιτικιά :p) και σουφλέ σοκολάτας που βγήκε μόλις απο τον φούρνο.

Για να μην αναφέρω Τις υπέροχες πατάτες φούρνου με λιαστή ντομάτα απο πάνω :flex:

SOZ 4 cat-owned.jpg:haha:

Το βλέπω έρχεται το 2ο :hehe:

Dirty%20Harry%202.jpg

DO YOU FEEL LUCKY ,PUNK?

Τι πήρες και είναι πιασοκωλέ? 991 με hollow pin?

1090R

ψήνομαι και για ένα carbon frame τώρα.. αν στρώσει το γόνατο γιατί δε με βλέπω καλά!

Δεν πας καλά εσυ, χειρότερος από μένα έγινες. Με πόσες περιστροφές (sic) πας άνθρωπε;

1090R

ψήνομαι και για ένα carbon frame τώρα.. αν στρώσει το γόνατο γιατί δε με βλέπω καλά!

Καλά νταξ, δεν παίζεσαι εσύ... βάστα παππού με το γόνατο, δεν είμαστε πλέον για τέτοια...

Μην το κουράζεις γιατί θα την κάνεις μόνιμη την ζημιά, ξεκουράσου για αρκετό καιρό Κώστα και τράβα και σε κανά γιατρό...

Έχει μαζέψει υγρό...?

Το ξεκούρασα για 10 μέρες.. και με έπιασε περίπου μετά τα 35χλμ πάλι.. ναι μάλλον πρέπει να πάω στο γιατρό.. δε με έφτανε ο ώμος, έχω και το γόνατο τώρα :hehe:

Κάτι τέτοια έκανα και γω με το χέρι μου και είμαι κανά 2μηνο τώρα με τενοντίτιδα στο χέρι και πλέον έχω γίνει αριστερόχειρας... δεν το φύλαξα όταν έπρεπε και τώρα που ο ντόκτορας ότι το καλοκαίρι θα είναι μάλλον καλά...

αφού δεν τον καθάρισα επι τόπου... :hehe:

Πες το ψέμματα Γιάννο.. κι είχα βάλει σκοπό να κάνω το Wicklow 200 (200χλμ στους λόφους-βουνά της ιρλανδίας). Με βλέπω να κάνω το γύρο του τετραγώνου.

Καλά τον ώμο τον έχω τσακίσει. Έκανα μαγνητική προχθές, έχω: Mild to moderate supraspinatus tendonitis with a small partial superior surface tear :hehe: Και πάω για fluorescent guided ac joint injection την πέμπτη.. Θα του πω να τραβήξει και μία στο γόνατο έτσι να έχουμε.

γερασες ρα !

Μπααα noob είναι : P

Συμπτώματα

Το ύψος της σέλας

Το ύψος της σέλας ρυθμίζεται έτσι ώστε, να ακουμπά η φτέρνα με τεντωμένο πόδι, το πετάλι στο κατώτερό του σημείο, χωρίς να ξεφεύγει η λεκάνη στα πλάγια. Αποκλίσεις:

Tη σέλα τοποθετούν λίγο ψηλότερα:

1. Ποδηλάτες με προβλήματα στα γόνατα, έτσι ώστε να μη λυγίζουν πολύ το γόνατο κατά το πεταλάρισμα.

http://www.rethimno.gr/el/sports/article.php?n=238

......και το ξέρα οτι η Δευτέρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει καλά........@#$#@%@#%Τ@#%@# τα τελωνεία μου .....@#%@#$%@#% τη FedEx και $@#%@$#%^@#$% $@#^#$@^ το ελληνικό νταβατζιλίκι..........αλλά δε θα τη γλυτώσουν έτσι.........θα στείλω mail στη FedEx USA να τους κάνω ρόμπες.....

ΓΙΔΙΑ ΣΙΧΤΙΡ:rant:

ω καλά είσαι........εδώ και μερικούς μήνες ότι μου ρχεται απο Αμερική πέρναγε μια στάνταρ διαδικασία τιμολόγησης χωρίς παρατράγουδα και νταβατζιλίκια.......και σήμερα με παίρνουν τηλέφωνο οτι η κούτα κρατήθηκε τελωνείο και θα υποστεί εκτελωνισμό....ρε δε πανε στα κομμάτια λέω γω..........θα κόψω τελείως τη FedEx.....USPS και ας κάνουν και 3 μέρες παραπάνω να έρθουν...λαμόγια...νταβάδες...ΟΥΣΤ:angry::fist:

Πόσο μα πόσο σπαστικό ειναι να έχεις να πας κάπου και να μην βρίσκεις τα κλειδιά σπιτιου/αυτοκινήτου :fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.