Jerry007 Μάρτιος 8, 2009 #17761 Μάρτιος 8, 2009 Έτσι για σπάσιμο με το comeback μου θα σας πώ τι έφαγα στο BBQ να σας τρέχουν τα σάλια και να βραχυκυκλώσουν τα k/b σας Ξεκινήσαμε με σπανακόπιτα,μετά ήρθαν λαχανοντολμάδες Ρουμάνικης συνταγής έξτρα αλμυροι με την συνταγή της γιαγιάς. Κρητικό χωριατκο λουκάνικο με λαχανικά στα κάρβουνα.Μια σαλάτα με ότι μπορεί να βάλει ο νούς σου(Ναι και με σπόρους απο κουκουνάρια) και τέλος μπριτζολίτσες και αυτες στα κάρβουνα προσφορά του ψήστη daddy cool Και επιδώρπιο φρουτοσαλάτα που είχε μέσα ακόμα και μάνγκο(όχι κονσερβάρτη,σπιτικιά ) και σουφλέ σοκολάτας που βγήκε μόλις απο τον φούρνο. Για να μην αναφέρω Τις υπέροχες πατάτες φούρνου με λιαστή ντομάτα απο πάνω SOZ 4 Το βλέπω έρχεται το 2ο
Nephiλiμ Μάρτιος 8, 2009 #17762 Μάρτιος 8, 2009 Έτσι για σπάσιμο με το comeback μου θα σας πώ τι έφαγα στο BBQ να σας τρέχουν τα σάλια και να βραχυκυκλώσουν τα k/b σας Ξεκινήσαμε με σπανακόπιτα,μετά ήρθαν λαχανοντολμάδες Ρουμάνικης συνταγής έξτρα αλμυροι με την συνταγή της γιαγιάς. Κρητικό χωριατκο λουκάνικο με λαχανικά στα κάρβουνα.Μια σαλάτα με ότι μπορεί να βάλει ο νούς σου(Ναι και με σπόρους απο κουκουνάρια) και τέλος μπριτζολίτσες και αυτες στα κάρβουνα προσφορά του ψήστη daddy cool Και επιδώρπιο φρουτοσαλάτα που είχε μέσα ακόμα και μάνγκο(όχι κονσερβάρτη,σπιτικιά ) και σουφλέ σοκολάτας που βγήκε μόλις απο τον φούρνο. Για να μην αναφέρω Τις υπέροχες πατάτες φούρνου με λιαστή ντομάτα απο πάνω SOZ 4 Το βλέπω έρχεται το 2ο DO YOU FEEL LUCKY ,PUNK?
DJD Μάρτιος 8, 2009 #17764 Μάρτιος 8, 2009 Τι πήρες και είναι πιασοκωλέ? 991 με hollow pin?1090Rψήνομαι και για ένα carbon frame τώρα.. αν στρώσει το γόνατο γιατί δε με βλέπω καλά!
chroma Μάρτιος 8, 2009 #17765 Μάρτιος 8, 2009 Δεν πας καλά εσυ, χειρότερος από μένα έγινες. Με πόσες περιστροφές (sic) πας άνθρωπε;
Jaco Μάρτιος 8, 2009 #17766 Μάρτιος 8, 2009 1090Rψήνομαι και για ένα carbon frame τώρα.. αν στρώσει το γόνατο γιατί δε με βλέπω καλά!Καλά νταξ, δεν παίζεσαι εσύ... βάστα παππού με το γόνατο, δεν είμαστε πλέον για τέτοια...Μην το κουράζεις γιατί θα την κάνεις μόνιμη την ζημιά, ξεκουράσου για αρκετό καιρό Κώστα και τράβα και σε κανά γιατρό...Έχει μαζέψει υγρό...?
DJD Μάρτιος 8, 2009 #17767 Μάρτιος 8, 2009 Το ξεκούρασα για 10 μέρες.. και με έπιασε περίπου μετά τα 35χλμ πάλι.. ναι μάλλον πρέπει να πάω στο γιατρό.. δε με έφτανε ο ώμος, έχω και το γόνατο τώρα
Jaco Μάρτιος 8, 2009 #17769 Μάρτιος 8, 2009 Κάτι τέτοια έκανα και γω με το χέρι μου και είμαι κανά 2μηνο τώρα με τενοντίτιδα στο χέρι και πλέον έχω γίνει αριστερόχειρας... δεν το φύλαξα όταν έπρεπε και τώρα που ο ντόκτορας ότι το καλοκαίρι θα είναι μάλλον καλά... αφού δεν τον καθάρισα επι τόπου...
DJD Μάρτιος 8, 2009 #17770 Μάρτιος 8, 2009 Πες το ψέμματα Γιάννο.. κι είχα βάλει σκοπό να κάνω το Wicklow 200 (200χλμ στους λόφους-βουνά της ιρλανδίας). Με βλέπω να κάνω το γύρο του τετραγώνου. Καλά τον ώμο τον έχω τσακίσει. Έκανα μαγνητική προχθές, έχω: Mild to moderate supraspinatus tendonitis with a small partial superior surface tear Και πάω για fluorescent guided ac joint injection την πέμπτη.. Θα του πω να τραβήξει και μία στο γόνατο έτσι να έχουμε.
greekfragma Μάρτιος 9, 2009 #17771 Μάρτιος 9, 2009 δεν ήθελα να το βάλω στα Αστεία videos γιατί δεν είναι αστείο...αλλά άμα το δεις μένεις κάπως έτσι
Jerry007 Μάρτιος 9, 2009 #17772 Μάρτιος 9, 2009 Ow me sees new buttons and bookmarks :happy2:Καλημέρες!
ΓιαγκΤ Μάρτιος 9, 2009 #17773 Μάρτιος 9, 2009 γερασες ρα !Μπααα noob είναι : PΣυμπτώματαΤο ύψος της σέλαςΤο ύψος της σέλας ρυθμίζεται έτσι ώστε, να ακουμπά η φτέρνα με τεντωμένο πόδι, το πετάλι στο κατώτερό του σημείο, χωρίς να ξεφεύγει η λεκάνη στα πλάγια. Αποκλίσεις:Tη σέλα τοποθετούν λίγο ψηλότερα:1. Ποδηλάτες με προβλήματα στα γόνατα, έτσι ώστε να μη λυγίζουν πολύ το γόνατο κατά το πεταλάρισμα.http://www.rethimno.gr/el/sports/article.php?n=238
greekfragma Μάρτιος 9, 2009 #17774 Μάρτιος 9, 2009 ......και το ξέρα οτι η Δευτέρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει καλά........@#$#@%@#%Τ@#%@# τα τελωνεία μου .....@#%@#$%@#% τη FedEx και $@#%@$#%^@#$% $@#^#$@^ το ελληνικό νταβατζιλίκι..........αλλά δε θα τη γλυτώσουν έτσι.........θα στείλω mail στη FedEx USA να τους κάνω ρόμπες.....ΓΙΔΙΑ ΣΙΧΤΙΡ:rant:
greekfragma Μάρτιος 9, 2009 #17776 Μάρτιος 9, 2009 ω καλά είσαι........εδώ και μερικούς μήνες ότι μου ρχεται απο Αμερική πέρναγε μια στάνταρ διαδικασία τιμολόγησης χωρίς παρατράγουδα και νταβατζιλίκια.......και σήμερα με παίρνουν τηλέφωνο οτι η κούτα κρατήθηκε τελωνείο και θα υποστεί εκτελωνισμό....ρε δε πανε στα κομμάτια λέω γω..........θα κόψω τελείως τη FedEx.....USPS και ας κάνουν και 3 μέρες παραπάνω να έρθουν...λαμόγια...νταβάδες...ΟΥΣΤ:fist:
alexis2044 Μάρτιος 9, 2009 #17777 Μάρτιος 9, 2009 Πόσο μα πόσο σπαστικό ειναι να έχεις να πας κάπου και να μην βρίσκεις τα κλειδιά σπιτιου/αυτοκινήτου :fist:
Jerry007 Μάρτιος 9, 2009 #17778 Μάρτιος 9, 2009 Για αυτο που μου έλεγες πριν ρα? Btw πολύ ωραίο έγινε το forum με τις αλλαγές
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.