Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Θα δώ το πρωί γιατί είμαι λίγο άσχετος.Εκείνος το πήρε διαφημιστικό απο την Lee(εταιρία blue jeans) 1500e καθώς έχει μαγαζί και είναι έμπορος με σέλα lee.

Torino Lamborghini λέει,ναί μάλλον 26 οι ζάντες και ταχύτητες Shimano SIS ενώ αναρτήσεις ZOOM :hm:

χάρισε το στο DJD μπας και κατακτήσει κανα Ιρλανδικό βουνό γιατί με το χρέπι που πήρε θα μας γίνει τραυματίας πολέμου:p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

@DJD: Βάλε μια Ultegra/ΧΤ αλυσίδα να ξενιάσεις...

Να μου λείπουν οι shimano αλυσίδες! Μόλις παράγγειλα μία SRAM πιασοκωλέ έτσι να γουστάρουμε...

χάρισε το στο DJD μπας και κατακτήσει κανα Ιρλανδικό βουνό γιατί με το χρέπι που πήρε θα μας γίνει τραυματίας πολέμου:p

:rofl::rofl: λές ε?:haha:

Να μου λείπουν οι shimano αλυσίδες! Μόλις παράγγειλα μία SRAM πιασοκωλέ έτσι να γουστάρουμε...

Καλά SRAM και άγιος ο θεός...αλλά νόμιζα ότι έλεγες για την κούρσα...

Τι πήρες και είναι πιασοκωλέ? 991 με hollow pin?

We are the cyclists. We have to pay lots.

Ανακάλυψα δυο ραγίσματα και στη δικιά μου μερικές μέρες πριν, στο καθάρισμα ευτυχώς και οχι στο βουνό*.

*ποιό βουνό δηλαδή, έχω σαπίσει.

καλημέρα λέμε:turn:

έχω βάλει γαλλικό με γεύση φουντούκι να ζεσταίνεται και λέω να παίξω καμιά ωρίτσα red alert 2 έτσι ένα skirmish με 4 brutal για πλάκα.:hehe:

Μη μπαίνεις σ'αυτό το τριπάκι. Πίστεψε με, θα χάσεις. Δεν είσαι ο πρώτος ;)

Σήμερα έχει BBQ οικογενειακός στου κολλητού μου :jump1:

Να δώ πως θα ψήσουμε με την βρόχα :hehe:

Tread-ban στον Jerry007 μέχρι το απόγευμα, η συνέχεια σε chat roomz :D

Tread-ban στον Jerry007 μέχρι το απόγευμα, η συνέχεια σε chat roomz :D

Γιαννάκη , επειδή το απόγευμα θα είμαι στο δρόμο, βγάλε το thread ban και από τον performer. ty :dirol:

καλημέρα λέμε:turn:

έχω βάλει γαλλικό με γεύση φουντούκι να ζεσταίνεται και λέω να παίξω καμιά ωρίτσα red alert 2 έτσι ένα skirmish με 4 brutal για πλάκα.:hehe:

Φυλή?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.