Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

καλημέρα και σε σένα Τζακούλη:hehe:

εγώ κλείνω 6η μέρα με την αμυγδαλίτιδα......άντε να δούμε.:weep:

ειλικρινά δε γίνονται αυτά

a>

πόσες ώρες τρίβουνε στο βιλαμπάχο ρε μαμώτο?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
καλημέρα και σε σένα Τζακούλη:hehe:

εγώ κλείνω 6η μέρα με την αμυγδαλίτιδα......άντε να δούμε.:weep:

ειλικρινά δε γίνονται αυτά

a>

πόσες ώρες τρίβουνε στο βιλαμπάχο ρε μαμώτο?

Μια χαρα γινονται. Το μαυρο βοηθαει παρα πολυ.

Υ.Γ. Δεν ειναι δικο μου το αυτοκινητο.

post-51-1416073889,1741_thumb.jpg

Θυμάται κανείς πριν από καμιά 10αριά χρόνια που είχε παιχτεί το πρώτο big brother...?

Είχε ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος τότε γιατί θα χάλαγε η ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης, θα αλλοιωνόταν η ελληνική παράδοση, γλώσσα, έθιμα, ποιότητα κλπ... Υποτίθεται ότι τότε οι πολέμιοι ήταν πολλοί περισσότεροι και ότι κανένας από αυτούς δεν το έβλεπε...

10 χρόνια μετά... τι έχει αλλάξει...? πλέον το big brother τότε σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, είναι η αποκορύφωση της ποιότητας και σχεδόν όλοι οι ψευτο-πολέμιοι θα έχουν καταντήσει να σαπίζουν με τίποτα τηλε-ξεκατινιάσματα... νομίζω ότι μόνο όσοι έχουν σταματήσει να βλέπουν ή δεν έχουν τηλεόραση, έχουν γλυτώσει...

Ρε μλκ, δίπλα μας έτρωγες χθες; Την ίδια κουβέντα είχαμε χθες μεσημέρι :hehe:

γιατι παιζεται ακομα big brother στην τηλεοραση ?

Εγώ νομιζα οτι ειχε περασει η μοδα και κανεις δεν ασχολειτε.

Άμα δε σε θέλει πάντως.. δε σε θέλει! Έχουμε βγει με τα ποδήλατα να πάρουμε τα βουνά για προπόνηση για τα 200 και μετά από 25χλμ μου κόβεται η αλυσίδα στα βουνά.. Με τα πολλά κάποιος από την παρέα είχε ένα εργαλείο, και καταφέραμε να την κάνουμε ένα κομμάτι. Επειδή δεν την εμπιστεύομασταν γυρίζω πίσω να το αφήσω στο ποδηλατάδικο για αλλαγή. Παθαίνω λάστιχο μετά από κάμποσα χλμ... το πίσω φυσικά! Το αλλάζω και μετά από 500μέτρα σπάει η αλυσίδα ξανά σε 2 κομμάτια. ^#$@#$@^%!@#$$@ Τα παράτησα και γύρισα με τα πόδια.. ευτυχώς που σε κάποια φάση είχε μεγάλη κατηφόρα και κατέβηκα απλά με την φόρα.. Επίσης το γόνατο μου είναι χάλια.. για κάποιο λόγο.. Δε #$^$$#%^#$@ λέω εγώ;

Τι τα θες τα βουνά και εσύ;

Έχω ένα ποδήλατο με μηχανή στη μπροστινή ρόδα, σπέσιαλ και τέτοιες καταστάσεις. :banging:

Άμα δε σε θέλει πάντως.. δε σε θέλει! Έχουμε βγει με τα ποδήλατα να πάρουμε τα βουνά για προπόνηση για τα 200 και μετά από 25χλμ μου κόβεται η αλυσίδα στα βουνά..

μετά από 500μέτρα σπάει η αλυσίδα ξανά σε 2 κομμάτια. Επίσης το γόνατο μου είναι χάλια.. για κάποιο λόγο..

Βαριά πατήματα λένε αυτά Κώστα. Άλλαξε γρανάζια, να πηγαίνεις με 200 περιστροφές το λεπτό.

Άμα δε σε θέλει πάντως.. δε σε θέλει! Έχουμε βγει με τα ποδήλατα να πάρουμε τα βουνά για προπόνηση για τα 200 και μετά από 25χλμ μου κόβεται η αλυσίδα στα βουνά.. Με τα πολλά κάποιος από την παρέα είχε ένα εργαλείο, και καταφέραμε να την κάνουμε ένα κομμάτι. Επειδή δεν την εμπιστεύομασταν γυρίζω πίσω να το αφήσω στο ποδηλατάδικο για αλλαγή. Παθαίνω λάστιχο μετά από κάμποσα χλμ... το πίσω φυσικά! Το αλλάζω και μετά από 500μέτρα σπάει η αλυσίδα ξανά σε 2 κομμάτια. ^#$@#$@^%!@#$$@ Τα παράτησα και γύρισα με τα πόδια.. ευτυχώς που σε κάποια φάση είχε μεγάλη κατηφόρα και κατέβηκα απλά με την φόρα.. Επίσης το γόνατο μου είναι χάλια.. για κάποιο λόγο.. Δε #$^$$#%^#$@ λέω εγώ;

omg, εσυ εισαι χειροτερος από εμενα :hehe:

MountainBike Question:Η lamborghini βγάζει καλά ποδήλατα?Μου χάρισε ο θείος μου ένα που είχε κάνα χρόνο(Lamborghini XR-666) με δισκόφρενα,21 ταχύτητες και λάστιχα νομίζω 21' inch.

Λέει τίποτα?:...:

MountainBike Question:Η lamborghini βγάζει καλά ποδήλατα?Μου χάρισε ο θείος μου ένα που είχε κάνα χρόνο(Lamborghini XR-666) με δισκόφρενα,21 ταχύτητες και λάστιχα νομίζω 21' inch.

Λέει τίποτα?:...:

Κανένας κατασκευαστής δεν βγάζει, πλην της Πεζο, όλοι οι άλλοι είναι φασόν, και συνήθως όχι ιδιαίτερης ποιότητας:(

Για Lambo δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα.

21" ρόδες? 26 μήπως?

@DJD: Βάλε μια Ultegra/ΧΤ αλυσίδα να ξενιάσεις...

Θα δώ το πρωί γιατί είμαι λίγο άσχετος.Εκείνος το πήρε διαφημιστικό απο την Lee(εταιρία blue jeans) 1500e καθώς έχει μαγαζί και είναι έμπορος με σέλα lee.

Torino Lamborghini λέει,ναί μάλλον 26 οι ζάντες και ταχύτητες Shimano SIS ενώ αναρτήσεις ZOOM :hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.