Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

παλιοτερα βγαιναν κατι στατιστικα με το ποσα ποστς εχει ο καθενας στο ΠΟΘ :p

ο ea6gka πιστευω ακομα κραταει πρωτια ε?:hehe:

hayabusa 1.332

astrolabos 913

racer 847

AN7 OverClocker 722

deninho 616

VIL 497

jimakos21 478

honda22 466

ea6gka 418

greekfragma 394

KoMM 378

LevelOne 363

DJD 363

alexis2044 353

ν00β :hehe:

εκανα χωρο στα νιατα :hehe:

???

Παρακεταμόλη (ακεταμινοφαίνη) είναι και τα δύο που λες. Μια χαρά πάνε μαζί με αντιβίωση.

Περαστικά Winters,

Αφού εξετάστηκες από γιατρό, κάνεις ότι σου είπε. Αν έχεις απορίες ή αν σηκώσεις πολύ ψηλό πυρετό ή αν αλλάξει κάτι στην υγεία σου, πάρε τον τηλέφωνο να τον ενημερώσεις. Να είσαι σίγουρος ότι το θέλει κι ο ίδιος.

Τον πηρα το πρωι. Απλα επειδη ηταν 1 το βραδυ και δεν ηταν τπτ σημαντικο, δεν ηθελα να τον ενοχλησω..

Αύριο έρχονται τα νέα έπιπλα,σήμερα βάψαμε το δωμάτιο και είμαι εγώ το γραφείο μου,τέσσερις τοίχοι και το pc στο δωμάτιο :hehe:

hayabusa 1.332

astrolabos 913

racer 847

AN7 OverClocker 722

deninho 616

VIL 497

jimakos21 478

honda22 466

ea6gka 418

greekfragma 394

KoMM 378

LevelOne 363

DJD 363

alexis2044 353

ν00β :hehe:

και να σκεφτείς ότι έχω πέσει τελευταία :hehe:

Τι σημαίνει να εχεις τα γενέθλια σου και αφού έχεις σβήσει τα κεράκια να κόβεις την τούρτα που σου έχουν πάρει, χαρούμενος για να φας ένα κομμάτι και μέσα σε αυτό το καμμάτι να βρίσκεις μια τρίχα; :unsure:

Οτι για τον επομενο χρονο θα ασχολεισαι με τριχες?

ή θα αλλαξεις επαγγελματικη σταδιοδρομια και θα γινεις κομμωτρια?

I give up...

Θα έγραφα κάτι για το στρατό και τις τρίχες τώρα, αλλά άσε καλύτερα.....

Και δεν έχει σχέση με τις τρίχες που θα βρείς στο φαγητό σου (άν βρεις), θα με θυμηθείς όταν θα ακούσεις τη λέξη "τρίχα" μέσα στο στρατό.

μερα! Βροχες χιονια χαλαζι χτες απο ιωα-αθηνα...οτι να ναι.

Μα την Παναγία, αμα πετύχω ξανα άνθρωπο να μου παίζει φώτα στην δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού, θα του #@$*)$ ο #$)(#%_* τον #@!$)#$#% και θα τον @!#*_@!$_((... :rant::rant::wall:

εγω δεν μπορω αυτους που θελουν να πανε με 170 και σου παιζουν φωτα επειδη πας αργα με ..140 με οριο τα 120..

αν βρεις τριχα σημαινει οτι απο καποιον επεσε:p

edit : @komm επειδη κανενας δε προκειται να παει με 140 η 130 , τι προτιμας ;να κανει σλαλομ ;

και για να μη του κοψει τη φορα σου παιζει απο μακρια τα φωτα.Τωρα αν τρεχει αυτος θα φαει τη κληση.Τωρα θα μου πεις τι φταινε οι αλλοι αν προκαλεσει δυστηχημα..

Αλλα αυτο που λεει ο Μητσος ειναι πολυ χειροτερο

Θυμάται κανείς πριν από καμιά 10αριά χρόνια που είχε παιχτεί το πρώτο big brother...?

Είχε ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος τότε γιατί θα χάλαγε η ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης, θα αλλοιωνόταν η ελληνική παράδοση, γλώσσα, έθιμα, ποιότητα κλπ... Υποτίθεται ότι τότε οι πολέμιοι ήταν πολλοί περισσότεροι και ότι κανένας από αυτούς δεν το έβλεπε...

10 χρόνια μετά... τι έχει αλλάξει...? πλέον το big brother τότε σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, είναι η αποκορύφωση της ποιότητας και σχεδόν όλοι οι ψευτο-πολέμιοι θα έχουν καταντήσει να σαπίζουν με τίποτα τηλε-ξεκατινιάσματα... νομίζω ότι μόνο όσοι έχουν σταματήσει να βλέπουν ή δεν έχουν τηλεόραση, έχουν γλυτώσει...

Πάντως οι άνθρωποι είναι χειρότεροι από σκυλιά... το σκυλί όταν το περιβάλλον του γίνεται αντίξοο, φέυγει... ο άνθρωπος όσο χειρότερο γίνεται, τόσο περισσότερο γουστάρει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.