Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδες.. Εχω πυωδη αμυγδαλητιδα. Πηγα στο γιατρο και μ εδωσε αντιβιωση αλλα ξεχασα να τον ρωτησω.. Μπορω να παρω και ντεπον μαζι?

Θυμαται κανεις αν του εχει πει γιατρος να παιρνει μαζι αντιβιοση και ντεπον ή να του εχει πει να μην παιρνει?

παρε και κανα Hexalen για γαργαρες,να καθαρισεις πιο γρηγορα.

Ρε παιδες.. Εχω πυωδη αμυγδαλητιδα. Πηγα στο γιατρο και μ εδωσε αντιβιωση αλλα ξεχασα να τον ρωτησω.. Μπορω να παρω και ντεπον μαζι?

Θυμαται κανεις αν του εχει πει γιατρος να παιρνει μαζι αντιβιοση και ντεπον ή να του εχει πει να μην παιρνει?

Έχω χρόνια, κι επειδή δεν τα πάω καλά με τα φάρμακα 2 πράγματα με βοηθάνε πλέον πολύ καλύτερα από σιρόπια κλπ.

1) Ουίσκι μισό μπουκαλάκι σκέτο αλλά γίνεσαι ντίρλα :hehe:

2) Γαργάρες με αλατόνερο 3 φορές τη μέρα, the best ;)

καλα ο ανθρωποσ το χει χασει εντελως!!:wall:

Νομιζω εχει απολυτο δικιο...Νηστεια δεν σημαινει αποχη απο το φαγητο αλλα γενικα απο παθη και πειρασμους. Τουλαχιστο στη θεωρια.

Νομιζω εχει απολυτο δικιο...Νηστεια δεν σημαινει αποχη απο το φαγητο αλλα γενικα απο παθη και πειρασμους. Τουλαχιστο στη θεωρια.

Από πότε είναι πάθος και πειρασμός να στέλνεις sms;

Έχω χρόνια, κι επειδή δεν τα πάω καλά με τα φάρμακα 2 πράγματα με βοηθάνε πλέον πολύ καλύτερα από σιρόπια κλπ.

1) Ουίσκι μισό μπουκαλάκι σκέτο αλλά γίνεσαι ντίρλα :hehe:

2) Γαργάρες με αλατόνερο 3 φορές τη μέρα, the best ;)

Ρακομελάκι ?

Δεν κάνουν τα ζεστά δυστυχώς, θέλει χλιαρά μόνο, ούτε κρύα.

Από πότε είναι πάθος και πειρασμός να στέλνεις sms;

Δεν νομιζω να ισχυει για ολους. Αν εχεις ψυχωση...50 sms τον μηνα νομιζω ειναι πολλα. Προσωπικα σε καποιο εστελνα 50 τη μερα για πλακα.

Μα την Παναγία, αμα πετύχω ξανα άνθρωπο να μου παίζει φώτα στην δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού, θα του #@$*)$ ο #$)(#%_* τον #@!$)#$#% και θα τον @!#*_@!$_((... :rant::rant::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.