Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τι είδους σκοπιμότητα παραγκώνισε την λέξη "παιδεραστής" υπέρ της λέξης "παιδόφιλος" που δεν αποδίδει το πραγματικό νόημα;

Υπάρχει και το παιδολάγνος - συγκαταλέγεται στη συνομοταξία των λέξεων "εκατόμβη", "λαίλαπα", "διαμελισμένα", "αποκεφαλισμός" και άλλες διάφορες, που τραβάνε την προσοχή.

Το γιατί χρησιμοποιούν περισσότερο το παιδόφιλος από το παιδεραστής, μπορεί να στο δικαιολογήσουν ότι υπάρχει και η λέξη νεκρόφιλος (αλλά όχι νεκρεραστής), οπότε είναι ίδιο το νόημα του παιδεραστή με του παιδόφιλου. Άλλοι μπορεί να στο δικαιολογήσουν με βάση το διεθνή ορισμό "pedophilia".

Τι να σου πω πάντως, μου φαίνεται τραγικό να πιστέψω ότι κάποιοι, σκόπιμα, κάνουν τους "ανθρώπους" αυτούς έστω και ένα κλικ πιο "ανθρώπινους", βγάζοντας τη λέξη παιδεραστής από το παιχνίδι. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις...

Godfather For Teh Win!
qft

Δε λέω, καλή ταινία η επιστροφή του βασιλιά, αλλά σαν το Νονό δεν είναι :neo:

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Μην συγκρίνουμε τις πο*τσ*ς με τις βούρτες!

Δεν λέω καλός ο άρχοντας αλλα αριστουργήματα σαν τον νονό μια φορά φτιάχνονται!

Δεν ξέρω ποιοι απο εσάς έχουν ξωδέψει σχεδόν 12 ώρες να το δούν ολόκληρο(που αυτοί θα καταλάβουν τι εννοώ),αλλα εγώ το έκανα και μόλις τελείωσα το ξαναείδα :hehe:

Καταπληκτικές ερμηνίες και γενικά 20/10 απο εμένα!

Τώρα LOTR:Return of the king πιστεύω θα βγούν άλλα 10 αλλα δεν θα είναι πια πρωτότυπα,όμως ο νονός είναι ένας και μοναδικό; :yu:

αυτος ο gauss μας εχει καταστρεψει τι της ηθελε τοσες μεθοδους. και αμα σου φυγει κανα νουμερο την εκατσες. αντε να δουμε τι θα γραψουμε αυριο...

Όσοι ξέρουν από σινεμά θεωρούν το «Citizen Kane» την καλύτερη ταινία που φτιάχτηκε ποτέ.

Ετσι.

σιγουρα το Citizen Κane εκτος του μεγαλου αντικτυπου που αφησε στο σινεμα ,δεν ειναι ανετα και απο τα πιο βαρετα πραγματα που φτιαχτηκαν ποτε....

σιγουρα το Citizen Κane εκτος του μεγαλου αντικτυπου που αφησε στο σινεμα ,δεν ειναι ανετα και απο τα πιο βαρετα πραγματα που φτιαχτηκαν ποτε....

Ρε συ δεν ειναι, ανετα, τελειως υποκειμενικη αυτη η αποψη?

Ξερω ανθρωπους που θεωρουν τον Αρχοντα και το star wars κλπ τις πιο βαρετες ταινιες που φτιαχτηκαν ποτε και γουσταρουν να βλεπουν Ιαπωνικο πειραματικο κινηματογραφο και Αγγελοπουλο.

Το θεμα ειναι οτι σαν ταινια, οσο πιο παλια ειναι αυτη, τοσο περισσοτερο εχει ανεβει στο μυαλο του εκαστοτε σινεφιλ με τα χρονια. Kane, Casablanca, gone with the wind, Ποτεμκιν, ακομα κι ο... Ανδαλουσιανος σκυλος θεωρουνται ταινιες σταθμος και ανετα θα ψηφιζονταν σε αναλογη ψηφοφορια οπου ο Αρχοντας και ο Νονος δεν θα πηγαιναν καν στο τοπ 50...

Μην το ψαχνουμε τωρα σε γουστα.

Χρονια τωρα σε οποιοδηποτε σοβαρο "all time movie-something" δημοψηφισμα, ο Kane παιρνει τις μισες φορες την πρωτη θεση και τις αλλες μισες ειναι στην πρωτη 5αδα. Ε κατι πρεπει να σημαινει αυτο.

Δεν ειναι ουτε η αγαπημενη μου ταινια, ουτε απαραιτητα συμφωνω μαζι τους, αλλα αυτο δεν μειωνει οτι "κατι εχει να πει παραπανω" απο τον Νονο, το Star wars και το LOTR.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.