Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

thelab.gr οπου η διασκεδαση δεν σταματα ποτε! με τον ανεπαναληπτο κλοουν "Αντουαν"

2897164596a4778dc9ank2.jpg

Τραβα σαπερα μωρη a4060.jpg

Κατσικανιαρη, Τραγι!

Με εκτιμηση.:daisy:

Χρόνια πολλά για αύριο ;)

capt.add040c01bb84329b167e35332f28e48.japan_valentine_xits103.jpg?x=400&y=330&q=85&sig=D4UP0Ko8LNxCVfSaSxUjAw--

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Έλα ρε! Αυτό είναι τρομερό! Μακάρι να γίνει κάτι με αυτό ρε γαμώτ τις φαρμακοβιομηχανίες μου μέσα..

Γιατι ποιος νομιζεις οτι χρηματοδοτει την οποιαδηποτε ερευνα και "καθεται" πανω σε οποιαδηποτε πατεντα, ειτε λεγεται φαρμακο, ειτε γονιδιακη θεραπεια?

Χρόνια πολλά για αύριο ;)

..... Με κουραζεις.....

post-1498-1416073843,1865_thumb.jpg

ξερει κανεις σε ποιο επεισοδιο του top gear δειχνει το καινουριο golf?

τωρα ειδα αυτο με το κατερχαμ και πηγαινει φετες. :neo:

ΜΟνο αυτο εχω βρει απο official big review, το gti θα βγει οταν λανσαριστει, εχεις κατι απο preview?

ΤΖΗΜΠΟΥΣ ΚΡΑΗΣΤ!

ο SLN ειναι αυτος?

αν δεν ειναι ,ειναι ο σατανικος διδυμος αδερφος του που του εγινε μεταμοσχευση εγκεφαλου απο το σωμα μιας απολυθωμενης γυναικας ?(αλα λαμψη)

ΜΟνο αυτο εχω βρει απο official big review, το gti θα βγει οταν λανσαριστει, εχεις κατι απο preview?

αυτο απο fifth gear δεν ειναι? δεν βρηκα κατι αλλο.

εχω λιωσει απο χθες, ειδα ποσα επεισοδια.

εχει ενα επεισοδιο και με lada, το βαραει με ενα σφυρι και δεν παθαινει τπτ! :hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.