Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
η Δ.Ο. προσέχει. Η Δ.Ο. επίσης έχει δώσει και ένα κουμπάκι (report.gif) για να αναφέρετε τα κακώς κείμενα.

Να αναφερω τι; Αν δεν κανω λαθος, με βαση τους κανονες αυτο δεν απαγορευεται, αλλο που εμενα δεν μου καθεται καλα.

watz tha prolblem in that??

αν ηθελα δημοπρασια θα πηγαινα στο e-bay...

οσο για τα ολοκληρωματα δεν υπαρχουν αλυτα

και δεν χωρίζονται ακριβος σε βαθμους

υπαρχουν μονα διπλα και τριπλα

Τα ολοκληρώματα συμβολίζουν τις διαστάσεις. Το απλό ολοκλήρωμα είναι η αναπαράσταση μιας γραμμής/καμπύλης. Το διπλό είναι το εμβαδό μιας επιφάνειας. Το τριπλό είναι όγκος. Το τετραπλό χωροχρόνος. Πολύ απλά και γενικευμένα.

Είχα ακούσει πριν 4-5 χρόνια, ότι έχουμε λύσει μέχρι 8ου βαθμού, το οποίο "απλουστευμένα" αποδεικνύει την ύπαρξη 8 διαστάσεων. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια, γι αυτό ρωτάω :p

Βαλτε να ακουσετε λιγη μουσικουλα ρε καμμενοι.... με τι ασχολειστε βραδυατικα?? Δεν σας φτανει η εξεταστικη?

Βαλτε να ακουσετε λιγη μουσικουλα ρε καμμενοι.... με τι ασχολειστε βραδυατικα?? Δεν σας φτανει η εξεταστικη?

Χαχαχ, σκέψου ότι όταν το γραφα ήμουν στο διάλειμμα από μια παρουσίαση που φτιάχνω, ακούγοντας Quake 2 OST :hehe:

Να αναφερω τι; Αν δεν κανω λαθος, με βαση τους κανονες αυτο δεν απαγορευεται, αλλο που εμενα δεν μου καθεται καλα.

αν ηθελα δημοπρασια θα πηγαινα στο e-bay...

Υπεύθυνοι είστε για τις αγγελίες και για τι πουλάτε και τι αγοράζετε. Αν κάτσουμε να ασχοληθούμε κι άλλο θα το κάνουμε Labay.gr

Υπεύθυνοι είστε για τις αγγελίες και για τι πουλάτε και τι αγοράζετε. Αν κάτσουμε να ασχοληθούμε κι άλλο θα το κάνουμε Labay.gr

... με μουσική του tay zonday και σήμα τη καράφλα του Σόλωνα:hehe:

... με μουσική του tay zonday και σήμα τη καράφλα του Σόλωνα:hehe:

thelab.gr οπου η διασκεδαση δεν σταματα ποτε! με τον ανεπαναληπτο κλοουν "Αντουαν"

2897164596a4778dc9ank2.jpg

Τραβα σαπερα μωρη a4060.jpg

Κατσικανιαρη, Τραγι!

Με εκτιμηση.:daisy:

thelab.gr οπου η διασκεδαση δεν σταματα ποτε! με τον ανεπαναληπτο κλοουν "Αντουαν"

2897164596a4778dc9ank2.jpg

Τραβα σαπερα μωρη a4060.jpg

Κατσικανιαρη, Τραγι!

Με εκτιμηση.:daisy:

Θεε μου τι άντρας... Ανατρίχιασα... :drool:

ξερει κανεις σε ποιο επεισοδιο του top gear δειχνει το καινουριο golf?

τωρα ειδα αυτο με το κατερχαμ και πηγαινει φετες. :neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.