ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 11, 2009 #17121 Φεβρουάριος 11, 2009 εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, όλα από τύχη δουλεύουν και επειδή δεν έχει ασχοληθεί κάποιος να τα διαλύσει... πήλινα πόδια, κανονικά... λογικό όμως είναι αφού το ένα λογισμικό είναι βασισμένο σε άλλα 5 για να δουλέψει και το καθένα έχει από 5 bugs, άρα 5χ5=25 τρύπες εξ' ορισμού... φυσικά εμείς δεν μπορούμε να τις βρούμε, αλλά κάποιοι που μπορούν σπάνε πλάκα... Μπαα ρώσοι είναι αυτοί. Από το να κλίνουνε τρύπες, πιο εύκολο είναι να του στείλουνε μερικά ντουβάρια να τον πελεκήσουνε. : P Μετά ούτε κλικ δεν θα κάνουνε στη σελίδα οι πονηροί. : D
mech5107 Φεβρουάριος 11, 2009 #17122 Φεβρουάριος 11, 2009 ...Εγώ έχω χορτάσει απο πιπίνια...Σβήσ' το όσο προλαβαίνεις και δεν το έχει δει ο greekfragma...
ΝTG Φεβρουάριος 11, 2009 #17123 Φεβρουάριος 11, 2009 βλεπω αλλαγες ή λογω ηλικιας ξεχναω γρηγορα?? (Προημερων) ο jaco vip, o chosen κοκκινησε και ο deninho moderator?? Deninho τωρα ειναι η ευκαιρια ...banarise ολους οσους εχουν Nikon. Μερες.... εδιτ (αργησα αλλα πετυχα και τη σχετικη ειδηση.. congrats)
Nephiλiμ Φεβρουάριος 11, 2009 #17124 Φεβρουάριος 11, 2009 lvl1.μην του λες του αλλου για 30αρες,θα παθει εγκεφαλικο.:whistle2:
Chosen Φεβρουάριος 11, 2009 #17125 Φεβρουάριος 11, 2009 lvl1.μην του λες του αλλου για 30αρες,θα παθει εγκεφαλικο.:whistle2:Άξιος! :happy2:
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2009 #17126 Φεβρουάριος 11, 2009 Άξιος! :happy2: Συγχαρητήρια και σε εσένα Ρε jerry, James Bond την είδες? βρείτε ποιος spamαρει... οποιος το βρει πρωτος θα παρει καραμελες...
Jerry007 Φεβρουάριος 11, 2009 #17129 Φεβρουάριος 11, 2009 Δεν την είδα james bond αλλα με ξέρει όλη την ομάδα του volley (σχολικοί αγώνες FTW)
astrolabos Φεβρουάριος 11, 2009 #17131 Φεβρουάριος 11, 2009 Διαφήμιση της VW... What hands can do Αμα δεν έχεις επιχειρήματα για το προϊόν που προσπαθείς να πλασάρεις, όλο και κάποια εξυπνάδα θα σκεφτείς να βάλεις...
Jerry007 Φεβρουάριος 11, 2009 #17132 Φεβρουάριος 11, 2009 It's Amazing what things can do :kiss3: Εμένα μου αρέσει η διαφήμηση περισσότερο απο το προιόν :sorry:
KoMM Φεβρουάριος 11, 2009 #17133 Φεβρουάριος 11, 2009 http://www.pop-rock.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=77&NEWS_DATA_ID=74358Oo
felix Φεβρουάριος 11, 2009 #17134 Φεβρουάριος 11, 2009 Έχω βαρεθεί να ακούω στο ραδιόφωνο τα άκρως γελοία/εκνευριστικά διαφημιστικά του jumbo και εξίσου γελοία διαφημιστικά/promoter από διάφορα μαγαζιά με τυπάκια που μιλλλλλλάνε με American accent.....tsssssssssssssss....P.S. : αυτή η γριά η κακομοίρα τι τους φταίει που δεν έχει τι να βάλει....???
RootX Φεβρουάριος 11, 2009 #17135 Φεβρουάριος 11, 2009 Αμα δεν έχεις επιχειρήματα για το προϊόν που προσπαθείς να πλασάρεις, όλο και κάποια εξυπνάδα θα σκεφτείς να βάλεις... Δεν είναι έτσι, η VW έχει μονοπωλήσει τα βραβεία στις διαφημίσεις αυτοκινήτου. Πέρα από την διαφήμιση ενός νέου προϊόντος, υπάρχει και το Corporate Advertising
astrolabos Φεβρουάριος 11, 2009 #17136 Φεβρουάριος 11, 2009 Έχω βαρεθεί να ακούω στο ραδιόφωνο τα άκρως γελοία/εκνευριστικά διαφημιστικά του jumbo και εξίσου γελοία διαφημιστικά/promoter από διάφορα μαγαζιά με τυπάκια που μιλλλλλλάνε με American accent.....tsssssssssssssss....P.S. : αυτή η γριά η κακομοίρα τι τους φταίει που δεν έχει τι να βάλει....??? Αυτους που γράφουν στα αγγλικά ενώ η μητρική τους είναι τα ελληνικά, δε σε ενοχλούν; Δεν είναι έτσι, η VW έχει μονοπωλήσει τα βραβεία στις διαφημίσεις αυτοκινήτου. Πέρα από την διαφήμιση ενός νέου προϊόντος, υπάρχει και το Corporate Advertising Εννοείς ότι η παραπάνω είναι corporate διαφήμιση; Να σου πω Φάνη μου αρέσουν οι ευθείς διαφημίσεις. "κοιτα να δείς, πουλάω αυτό, πόσο κάνει φράγκα επτά, αφου το θέλεις πάρτο". Τώρα να μου δείχνουν τι ωραίες σκιές κάνουν τα ανθώπινα άνω μέλη, ή το ξέκωλo να κρατάει μια κοκα κόλα, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν είναι διαφημίσεις αυτές, μηχανές παραγωγής εντυπώσεων και επιθυμιών είναι.
felix Φεβρουάριος 11, 2009 #17137 Φεβρουάριος 11, 2009 Εξαρτάται απο το βαθμό στον οποίο γίνεται, το αν γίνεται με τρόπο προκλητικό ή για να δηλωθεί/περαστεί μία τάση και από το πόσο "δημόσια" γίνεται...Προτιμώ - όπως λές και στο δεύτερο σκέλος - να υπάρχει αμεσότητα και η διαφήμιση να είναι διαφήμιση και όχι ταινία μικρού μήκους για να με διασκεδάσει ή να προβάλλει τις ορέξεις του κάθε διαφημιστή...
RootX Φεβρουάριος 11, 2009 #17138 Φεβρουάριος 11, 2009 Διαφήμιση που σου παρουσιάζει το προϊόν, τα χαρακτηριστικά του και την τιμή δεν είναι επιτυχημένη διαφήμιση όμως. Μπορεί να ήταν 20 χρόνια πριν, αλλά από την στιγμή που τα δεδομένα για το προϊόν είναι γνωστά πριν καν κυκλοφορήσει, η διαφήμιση έρχεται πλέον να σε πείσει ότι το χρειάζεσαι και να φροντίσει ότι θα αναγνωρίζεις την φίρμα/προϊόν.Δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε αλλά θεωρώ ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει λιγουλάκι.
geogeoland Φεβρουάριος 11, 2009 #17139 Φεβρουάριος 11, 2009 Άστα να πάνε,καλά που δεν μου ζήτησε και σε blueray!Σήμερα στην θεατρική ομάδα,τρύπωσα στο γραφείο,έκλεψα απο το interface του router το ssid και το webkey του wifi(οπώτε free internet σε όλο το προαύλιο:crazy_pilot:). Ακόμα είδα τις βαθμολογίες όλων των συμμαθητών μου απο το αρχείο που για κάποιο λόγο ήταν ξεκλείδωτο(άλλαξα και μερικές ),ανακάλυψα οτι ο γυμναστής βλέπει πορνό απο τους υπολογιστές του γραφείου(άχ αυτο το ιστορικό του internet explorer) και τέλος έβγαλα μερικές φωτοτυπίες ενα ημερολόγιο που έλεγε με ρόζ γράμματα: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 2009. Κάτσε για να ολοκληρώσω την φαντασίωση/ιδέα/έμπνευση. Router interface password? No no?
Jerry007 Φεβρουάριος 11, 2009 #17140 Φεβρουάριος 11, 2009 Είχε,αλλα ήταν γραμμένος σε ενα χαρτάκι κολλημένο με σελοtape κάτω απο το router
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.