Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

:-O

Καταπληκτικό... μιλάμε για βιασμό του εγκεφάλου, παρα φύσιν μάλιστα..

Ωραίος ο deninho...

Κάτσε να σε αναλάβειο ο Σωτηράκις με αυτά που λες :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

θεωρεί πως η δυο,τρεις,τέσσερις διαστασις (και παει λεγοντας)

για να παει στο επομενο "επιπεδο"

ειναι ενα σημειο χωρις διαστασις

με τον ιδιο τροπο η λεγόμενη μια διασταση(το σημειο)

που εμείς θεωρούμε ότι δεν εχει διαστασεις

πρεπει να εχει...

και εκει τα πραγματα αναιρουν καποια αλλα:smoke:

:hehe: εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, όλα από τύχη δουλεύουν και επειδή δεν έχει ασχοληθεί κάποιος να τα διαλύσει... πήλινα πόδια, κανονικά... λογικό όμως είναι αφού το ένα λογισμικό είναι βασισμένο σε άλλα 5 για να δουλέψει και το καθένα έχει από 5 bugs, άρα 5χ5=25 τρύπες εξ' ορισμού... φυσικά εμείς δεν μπορούμε να τις βρούμε, αλλά κάποιοι που μπορούν σπάνε πλάκα...

Η καθηγήτρια μου θέλει για αύριο τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας με directors και να φέρω σε cd τα soundtrack :hehe:

(I h8 dat μπίτσ)

Άστα να πάνε,καλά που δεν μου ζήτησε και σε blueray!

Σήμερα στην θεατρική ομάδα,τρύπωσα στο γραφείο,έκλεψα απο το interface του router το ssid και το webkey του wifi(οπώτε free internet σε όλο το προαύλιο:crazy_pilot:).

Ακόμα είδα τις βαθμολογίες όλων των συμμαθητών μου απο το αρχείο που για κάποιο λόγο ήταν ξεκλείδωτο(άλλαξα και μερικές :hehe:),ανακάλυψα οτι ο γυμναστής βλέπει πορνό απο τους υπολογιστές του γραφείου(άχ αυτο το ιστορικό του internet explorer) και τέλος έβγαλα μερικές φωτοτυπίες ενα ημερολόγιο που έλεγε με ρόζ γράμματα:

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 2009.

Οπώτε χαλάλι της,και λίγα ζητάει :sarcastic::rofl::haha:

μαμεί η θεατρική ομάδα όλα τα πιπίνια εκεί είναι :hehe:

συγγνώμη ρε φίλε...αλλά έγραψες 10 γραμμές για να αφήσεις το ζουμί στις τελευταίες 5 λέξεις?:angry:

Εγώ με την 27άρα οθόνη βλέπω 3 γραμμές :p

συγγνώμη ρε φίλε...αλλά έγραψες 10 γραμμές για να αφήσεις το ζουμί στις τελευταίες 5 λέξεις?:angry:

O καθένας ορίζει τις πρωεραιότητες του,εσένα είναι τα πιπίνια :D

Εγώ έχω χορτάσει απο πιπίνια :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.