Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

δεν ξερω αν ακουσατε για καποιον που βιασε την ανιψια του, εγινε εδω στα μερη τα δικα μου.

εχει εξαφανιστει αυτος. ψαχνουν να τον λιντσαρουν. αν τον πιασουν τελειωμενος ειναι.

αυριο (στις 8.30 ωρα ελλαδος παρακαλω) η πρωτη μου εξεταστικη (ακα ξεπαρθενιασμα:hehe:) και να φανταστεις θα παω μονο για την εμπειρια:whip:

@theo_mich: από πρώτο έτος με αυτή τη λογική; Κάτσε, τουλάχιστον, και διάβασε το τελευταίο μάθημα που δίνεις, μήπως τα καταφέρεις και το περάσεις :)

Εμάς έγινε λίγο αχταρμάς το θέμα, και εν τέλει θα δώσω 4 ή 5 μαθήματα στην επί πτυχίω (παρ'ότι είμαι 4ο έτος). Μου έκατσε τόσο καλά το πρόγραμμα της επί πτυχίω που δίνω 1 μάθημα τη βδομάδα :D Ας ελπίσω ότι θα κάνω το 5/5 :flex:

Idd,πρώτη ώρα Αρχαία,Δεύτερη Φυσική,Τρίτη Γλώσσα,4η Ιστορία,5η Μαθηματικά,6η Χημεία και 7η Λογοτεχνία :weep:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.