Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αναρωτιεμαι ποια ειναι η λεξη που χρησιμοποιει ο Φινλανδος για το "καταληψη" και αν υπαρχει αντιστοιχου νοηματος εννοια στο λεξιλογιο του.Οπως και αναρωτιεμαι τι συνεπειες θα αντιμετωπιζε καποιος εκει πανω αν συγκροτουσε μια μικρη ομαδα και εκλεινε σχολεια με αυτον τον τροπο(βλεπε ελληνικα "συντονιστικα" διορισμενα απο 2 μικρα κομματα,που εμφανιζονται ως στρατηγοι των "καταληψεων και των κινητοποιησεων" και αυτοαποκαλουνται εκπροσωποι των μαθητων).

Και βεβαια ειναι προβληματικο το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα αλλα νομιζω πως δεν ειναι λιγοι αυτοι που σκεφτονται "θα σκιστω τωρα-θα αρααααααααξω στο πανεπιστημιο-βλ αιωνιοι φοιτητες κλπ¨"...και εκει ειναι που αντισταθμιζεται καπως η πιεση του ελληνικου σχολειου.

Το μεγαλο λαθος ειναι οτι οταν παει καποιος για μια μεταρρυθμιση δεν την αρχιζει απο χαμηλα (δημοτικο) αλλα παει απευθειας για λυκειο κλπ,οπου ηδη ο μαθητης βρισκεται κοντα στην ολοκληρωση της 2βαθμιας εκπαιδευσης.Και ακομα χειροτερα,βρισκει ευκαιρια οποιοσδηποτε δεν βρισκεται στην εξουσια εκεινη την στιγμη να το εκμεταλλευτει πολιτικα για να γινει ο ιδιος κυβερνηση,η εφοσον προκειται για κομμα "μονιμως outsider" της κυβερνησης να αρχισει να αερολογει για "ουσιαστικοτερο σχολειο ,1500% του προυπολογισμου στην παιδεια,μια porsche σε καθε μαθητη,γουρουνοπουλο στην καντινα δωρεαν κλπ"....Κι ολα αυτα πριν καν δειξει τα αποτελεσματα της μια μεταρρυθμιση.Οταν ομως γκρινιαζεις και τσιριζεις στην παραμικρη αλλαγη,αλλα απο την αλλη σε ενοχλει το τρεχον συστημα,δεν ειναι δυνατον να βελτιωθει η κατασταση.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Οταν ομως γκρινιαζεις και τσιριζεις στην παραμικρη αλλαγη,αλλα απο την αλλη σε ενοχλει το τρεχον συστημα,δεν ειναι δυνατον να βελτιωθει η κατασταση.

Πες μου αγαπητέ, πότε υπήρξε σθεναρή πολιτική βούληση αλλαγής του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας, η οποία βρήκε γκρίνια και τσιρίδες από την εκπαιδευτική κοινότητα ;

Εγω προσωπικά, νομίζω: ΠΟΤΕ

Πες μου αγαπητέ, πότε υπήρξε σθεναρή πολιτική βούληση αλλαγής του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας, η οποία βρήκε γκρίνια και τσιρίδες από την εκπαιδευτική κοινότητα ;

Εγω προσωπικά, νομίζω: ΠΟΤΕ

αν και με μπερδευουν ξυλινες αφηρημενες διατυπωσεις του στυλ "σθεναρη πολιτικη βουληση μπλα μπλα"..

με το συμπαθειο...αλλα την περιοδο αρσενη που καταργησε τις δεσμες και εκανε την κοτσανα να βαλει τα 14 μαθηματα (απο 4) και τις κατευθυνσεις(απο δεσμες που ηταν ως τοτε) την ειδα μονο εγω?

το ολο θεμα με τις αξιολογησεις των πανεπιστημιων κλπ το ειδα μονο εγω?

Τις σχετικες "καταληψεις" τις ειδα μονο εγω-αν και εκει δεν ειναι γκρινια και τσιριδες της εκπαιδευτικης κοινοτητας,αλλα της μειοψηφιας-?

ΙΔΒΕ?

http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_5466.html

WTF... ελπίζω να είναι μούφα... :o

στο τρωκτικο μπαινεις για να σπασεις πλακα , γελασα δε προχθες που ενας που περασε απο το χωριο μου ειδε λεει F16 υπονοοντας οτι ειναι τουρκικα να κανουν χαμηλες πτησεις...εγω που ειμαι απο εκει ξερω οτι εχει πεδιο βολης ακριβως διπλα στη θαλασσα και εσκασα στα γελια. Στη χαλκιδικη το μερος , βεβαια ποιος να το ξερει αυτο :p:D

Στο κοπή-τη-πίτα χτές, στο νεό υπόστεγο της Α3 στο αεροδρόμιο, μια συνάδερφος κέρδισε 2000€ μετρητά...

Και μετά σου λέει μην πιστεύεις στην τύχη...

Εγώ πάλι... ούτε κάν ψίχουλο :hehe:

Δεν κερδισες καμμια συναδερφο?:p

Kαλημερες...

(σαν να βλεπω ηλιο ολο και πιο συχνα τωρα τελευταια)

@ea6gka, λίγο που το έχω δει μου θυμίζει κάτι φυλλάδες που μοιράζουν στο μετρό, σαν το πρεσσ-γρ ένα πράγμα... τι να πω, για να έχει καταντήσει ο κόσμος να ενημερώνεται από τέτοια κάτι σημαίνει όμως, βέβαια από την άλλη το μην ενημερώνεσαι καθόλου, όπως κάνω εγώ είναι το ίδιο κακό και χειρότερο... τελικά ήταν F16 ή F15...? :p

@perp, νωρίς την κόψατε την πίτα... μόνο στην Ελλάδα, κόβουν πίτες μέχρι τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη για το νέο χρόνο ή είναι διεθνής συμφωνία...?

Edit: Τώρα το είδα... το tag στο ΠΟΘ ποιος το έβαλε...? :hehe:

Κυριακή skipped due to sleep... Μα τι ύπνος ήταν αυτός... καιρό έχω να του δώσω να καταλάβει έτσι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.