Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μπα.. για άλλη δουλειά το ένα άλλη το άλλο. Αν πας με hardtail στο δρόμο μάλλον θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή. Να το βγάλεις όμως στην λάσπη και να χαίρεσαι που κατεβαίνεις τα βουνά ναι :D

Πάει μια χαρά. Δυο λάστιχα δρόμου, αν είσαι τελειομανής.

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα αεροδυναμικής μόνο εάν επιδιώκεις μέσο όρο πάνω από 25-30 χιλ.

Μια ώρα στη λάσπη = δυο ώρες καθάρισμα δισκοβραχίονες κλπ . Να μου λείπει. : P

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

τι έχει γίνει και ξαμολύθηκαν σους δρόμους οι ελεγκτές εισιτηρίων όλων των ΜΜΜ; μέσα σε μια ημέρα πέρασα από έλεγχο 4 φορές :blink:

guys αν ποτέ επιχειρήσετε να ανοίξετε g15 σας προειδοποιώ είναι αρκετά δύσκολο όχι γιατί έχει τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είναι 30+ που βγαίνουν συνολικά :hehe:

OMG,υπάρχει αυτό?Εμένα ps μου φαίνεται

Δεν είναι photoshop. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μην μπερδευόμαστε
Οι παρακατω φωτογραφιες δεν ειναι fake αλλα απλα επεξεργασμενες με ειδικα φιλτρα του Photoshop ωστε να αυξηθει η ευκρινεια .

To αποτελεσμα ειναι πραγματικα εκπληκτικο

Soz,my bad

Ασε ρα που δεν είναι photoshop...και η πληροφορία για το πως ειναι τα Β@ζα της Kylie από που έρχεται?

Την μαντεύει το φίλτρο?:p

ωρες ωρες θελω να αυτοκτονησουν ολοι οι μπλογκερς μπας και σωθουμε.

ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΛΙ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΟΥΖΑΡΕΤΕ ΤΟ BANDWIDTH ΜΑΣ.

http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_5466.html

WTF... ελπίζω να είναι μούφα... :o

για χονδροειδεστατη μουφα μου φαινεται...δηλ οι δασκαλοι δημοσιας εκπαιδευσης που συμμετεχουν σε απεργιες του συνδικαλιστικου τους οργανου εχουν οοοοολοι πια δοντι και δεν ξηλωνονται,ενω οι δασκαλοι του κρυφου σχολειου (γιατι "ενα σχολειο" χωρις αριθμο και συνοικια κρυφο ειναι μαλλον) "απειλουνται" με πειθαρχικη διωξη εξ αποστασεως???α,ξεχασα,στην πειθαρχικη διαδικασια των δασκαλων κρινεσαι απο δασκαλους...

μαλλον το indymedia τεσταρει την δυναμη του...

Έβλεπα το Troktiko με αφορμή τα προηγούμενα ποστ και πρόσεξα ότι υπάρχει και video σχετικό με το θέμα, οπότε δεν νομίζω ότι είναι μούφα.

Κάπου εκεί στο Troktiko το μάτι μου έπεσε σε ένα κότινο και ένα άρθρο για ένα νέο κόμμα? το Δημοκρατικό, που ξεκίνησε με ΑΦΜ στην εφορία, για διαφάνεια.

http://dimokratikoi.gr/2009/01/19/%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/#more-66

Ξέρετε τίποτα για δαύτους? Ποιοι είναι κτλ

Πάντως η αρχική ιδέα μου μοιάζει ωραία.

Στο δρόμο τα χαλάνε όλοι τους.

Το έμβλημα τους μου θύμισε ένα θέμα που είχα γράψει σχετικά, αλλά σιγά μη μείνουν με τον κότινο.

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, γιατί τα αξιώματα είναι περιζήτητα, αντί να είναι δυσβάστακτη ευθύνη και υπηρεσία για το συμφέρον των δημοσίων πραγμάτων, με μόνο όφελος την τιμήν των δικαίων.

Ισοκράτους Αρεοπαγιτικός

n44761329643_1330.jpg

Μάριε τι να λέμε τώρα, όπως είπες στον δρόμο τα χαλάνε όλοι, δε νομίζω ότι μας σώζει κανένα καινούργιο κόμμα... κάποια στιγμή "το χάνουν" κανονικά και η απληστία τους κυριεύει... my precious, καρέκλα...

Εδώ οι τύποι που μας κυβερνάνε δεν έχουν το Θεό τους, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο... διάβαζα σε μια εφημερίδα για ένα σωρό άλλα σκάνδαλα καινούργια που σκάνε το ένα μετά το άλλο... Εδώ, ένα σκυλί αν το μαλώσεις γι' αυτό που κάνει, θα μαζευτεί για λίγο στην άκρη και μετά από λίγο καιρό ίσως το ξανακάνει... Αυτοί δεν μάσησαν στιγμή, εξαγριώθηκε ο κόσμος και η κοινωνία, τους μάλωσε και αυτοί συνέχισαν/ζουν τα ίδια και χειρότερα... δηλαδή είναι χειρότεροι και από σκυλιά και από ζώα (όχι οι της μιας παράταξης, αλλά για μένα όλοι μα όλοι)... Μάλλον για το καλό της μάνας τους το κάνουν...

Και κλασικά, τώρα θα βγάλουν τους άλλους που κλέβαν, και όταν τους βαρεθούν, θα βγάλουν αυτούς εδώ που κλέβουνε, κτλ κτλ κτλ

Και όταν κατηγορούνται ότι κλέβουν, θα λένε ότι τους πολεμάνε τα συμφέροντα κτλ κτλ. Γραφικοί τελείως:hehe:

Από την εποχή των παππούδων μου, δεν ρωτήσαμε ούτε μια φορά τους ίδιους τους μαθητές πώς να φτιάξουμε καλύτερη εκπαίδευση. Ακόμα και τώρα που έγινε μια επιτροπή με τον Μπαμπινιώτη, οι μαθητές δεν εκπροσωπούνται.

Δείτε την εκπομπή του Τσίμα "Έρευνα - Η δυστυχία να είσαι μαθητής" (σε πέντε μέρη).

Έτσι για να τεντώσουν και τα δικά σας νεύρα (όχι μόνο τα δικά μου, που την έβλεπα σήμερα).

Η δυστυχία να είσαι μαθητής 1/5

Η δυστυχία να είσαι μαθητής 2/5

Η δυστυχία να είσαι μαθητής 3/5

Η δυστυχία να είσαι μαθητής 4/5

Η δυστυχία να είσαι μαθητής 5/5

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.