Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Στην καλυτερη ηλικια το πηρες, αν δεν το εδινες τωρα, θα ελεγες "ελα μωρε, μετα το Λυκειο", και φυσικα δεν θα το περνες ποτε... Του cambridge το παλεψες?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μπα δεν τις μπορω τις εκθέσεις,:tongue:

παρόλα αυτα το σκεπτικό αυτο το εκανα και εγω γιατί ηταν η 2η φορα που έδωσα, ευτυχώς μου βγήκε σε καλό.

Βέβαια με ψιλοπιεσαν οι γονείς μου αλλα και εγω ξενέρωσα με την ιδέα να το εχω στο κεφάλι μου...:D

tr.gifd.gif Oλα τα είχαν οι κάτοικοι της πολιτείας του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, που μετρούν τις πληγές από τις πρόσφατες πλημμύρες, πρέπει να αντιμετωπίσουν και τους κροκόδειλους που βγήκαν στους δρόμους… Απίστευτο αλλά αληθινό σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων… TR.gif

Για να βγαίνει από το στόμα σου, ορθόν θα είναι... ;)

Θα θελα να σχολιασω κατι με το ορθον αλλα θα καταληξουμε παλι να φαει ΒΑΝ ο Ακης και δεν γουσταρω...:rofl:

απιστευταμπλ.

Bale Went Ballistic

Posted Feb 2nd 2009 6:11PM by TMZ Staff

WARNING: THIS AUDIO CONTAINS GRAPHIC LANGUAGE

You may remember that Christian Bale went nuts on the set of "Terminator Salvation" a few months back, threatening to stop production and beat some serious ass.

The incident was audiotaped, and it's amazing. It happened on the set after a director of photography accidentally ruined a scene by walking onto the set. Bale lost it, screaming, yelling and threatening to quit if the bosses didn't fire the dude.

Film execs sent the tape to the insurance company that insured the film in case Bale bailed.

LISTEN.

και το πιο ωραιο?

εγινε κιολας και τραγουδακι.

και να πεις οκ ο Κριστιανουκος εχει κανει και 2-3 διεθνεις επιτυχιες...κατι δικοι μας πουχουν κανει 1-2 διαφημιστικα στην ελληνικη τηλεοραση και παιζουν σε 1 σειρουλα και βριζουν-φωναζουν στο βοηθητικο προσωπικο για γελοιους λογους τι να πουν?

η λέξη οργάνωση πρέπει να έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια από το λεξιλόγιο της γραμματείας μας μου φαίνεται :fist:

E ρε μέχρι που έφτασαν οι απολύσεις

"Δεν πίστευαν στα αυτιά τους η Σάρον Χέιγκι και ο σύζυγός της, από την βόρεια Αυστραλία, όταν έμαθαν ότι απολύονται από την εταιρεία στην οποία δούλευαν για αρκετά χρόνια.

Πόσο μάλιστα όταν η Χέιγκι, η οποία είχε δίπλωμα νοσοκόμας, ήταν αυτή που είχε σώσει τον οικονομικό διευθυντή της επιχείρησης πριν λίγους μήνες όταν αυτός υπέστη καρδιακό επεισόδιο."

http://zougla.gr/news.php?id=22879

Να φτιάξουμε ένα Of Topic θέμα με "τρελές" ειδήσεις όπως και το παραπάνω ποστ με τους κροκόδειλους :hehe:

E ρε μέχρι που έφτασαν οι απολύσεις

"Δεν πίστευαν στα αυτιά τους η Σάρον Χέιγκι και ο σύζυγός της, από την βόρεια Αυστραλία, όταν έμαθαν ότι απολύονται από την εταιρεία στην οποία δούλευαν για αρκετά χρόνια.

Πόσο μάλιστα όταν η Χέιγκι, η οποία είχε δίπλωμα νοσοκόμας, ήταν αυτή που είχε σώσει τον οικονομικό διευθυντή της επιχείρησης πριν λίγους μήνες όταν αυτός υπέστη καρδιακό επεισόδιο."

http://zougla.gr/news.php?id=22879

Να φτιάξουμε ένα Of Topic θέμα με "τρελές" ειδήσεις όπως και το παραπάνω ποστ με τους κροκόδειλους :hehe:

Που ξέρεις... μπορεί να ήθελε να ψοφήσει ο διευθυντάς και να του την χάλασε... ξέρεις τι ευθύνες έχουν...? παλιοζωή... οπότε σου λέει, "Με έσωσες? Πάρ' τα"...

Πωπω αλυσίδες θα χρειαστώ για να γυρίσω σπίτι με το ποδήλατο :hehe:

Αλυσίδες από αυτές που μπαίνουν και βγαίνουν 4 φορές:tomato::tomato:

Πωπω αλυσίδες θα χρειαστώ για να γυρίσω σπίτι με το ποδήλατο :hehe:

Για να μη λέτε ότι σας κοροϊδεύω

2009-02-05_01.jpg

2009-02-05_03.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.