Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μια μουρλή είναι (κυριολεκτικά), η οποία όμως είναι τέλεια για φωτογραφίες ή για motion capturing για κανά anime, γιατί παίρνει κάτι πολύ ζωντανές εκφράσεις. Πλάκα έχει - μέχρι ένα σημείο :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αντε ρε δε ντρέπεσαι το κοριτσάκι, το λές και μουρλό... Πάνω στην ανάπτυξη ειναι... Σκέψου εμείς στην ηλικία της πάιζαμε με AMD... Ποσο μουρλό ειναι αυτό; :p

Υποθέτω ότι ποτέ δεν έχεις κατέβει στην πραγματική Κρήτη έτσι ????

Το να μιλάμε χωρίς να στηρίζουμε τα λόγια μας είναι πολύ εύκολο και απλό .... το να μιλάμε τεκμηριωμένα είναι αρκετά πιο δύσκολο .....

Μερικές φορές καλό θα είναι πριν γράψουμε κάτι να έχουμε πλήρη γνώση αυτών που λέμε καθώς και αυτών που πραγματικά συμβαίνουν ....

Αν εχω κατεβει στη Κρητη? 23 φορες τα τελευταια 5 χρονια, χειμωνα καλοκαιρι . Ελπιζω να σε καλυψα πανω σε αυτο

Φιλαρακι προβλημα με τους κρητικους γενικοτερα δεν εχω κανενα , δεν εχω και καποιο λογο για αυτο αν και 2 πραγματα με ενοχλουν στη νοοτροπια σας :

1.η αντιληψη σας οτι η κρητη και οι κρητικοι εισαστε κατι "το εξωτικο"

2.οτι η ελλαδα εχει ριγμενη τη κρητη και οι γνωστες απειλες "2012 τη κανουμε" κλπ. Δλδ εισαστε ελληνες επι πληρωμη?

Και μετα διαβαζεις οτι πλουσιοτερη πολη στην ελλαδα ειναι τα Χανια και επισης πρωτη σε καταθεσεις σε τραπεζες η Κρητη , μιλαμε για πολυ ριξιμο ρε παιδι μου

Σου επιστρεφω λοιπον το ερωτημα , εσυ εχεις ανεβει στην πραγματικη βορεια ελλαδα?

Σου επιστρεφω λοιπον το ερωτημα , εσυ εχεις ανεβει στην πραγματικη βορεια ελλαδα?

Ναι αμέ ....τα τελευταία 4 χρόνια έχω ανέβει 16 φορές ΜΟΝΟ χειμώνα ,τα καλοκαίρια προτιμώ να είμαι στην ''εξωτική'' Κρήτη .... ελπίζω να σε κάλυψα .

Τι ακριβως παιζει με αυτην?

Απίστευτα εκνευριστική, μου ήρθε να σπάσω το G15 :crazy::crazy:

Οσοι εχουν φαντασιωσεις με ρακουν να το ξανασκεφτουν.Γιατι........

Raccoon bites off perverts p-e-n-i-s

A raccoon has bitten off a pervert's p-e-n-i-s as he was trying to rape the animal.

Alexander Kirilov, 44, was on a drunken weekend with pals when he leapt on the terrified animal.

http://www.austriantimes.at/index.php?id=10795

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.