bezdim Φεβρουάριος 2, 2009 #16881 Φεβρουάριος 2, 2009 ματωνουν τα χερια τους , δλδ οι αλλοι ειναι τεμπεληδες ε?Ρε συ Γιώργο ειλικρινά, σε 2 ποστς σου βγάζεις συμπεράσματα αυθαίρετα.Δηλαδή επειδή 1+1=2 αυτό αποκλείει ότι 1,5+0.5=2 πάλι;Πρέπει να κάθομαι να αναλύω εθνότητες και στατιστικές και χίλια δυο για να είμαι σωστός;Η άποψη μου είναι αυτή μέχρι στιγμής. Έχω όμως την εντύπωση ότι μέσω της εμμεσότητας του φόρουμ θα αρχίσουμε να μαλώνουμε δίχως λόγο, εγώ τουλάχιστον. Όποιος θέλει να μιλήσουμε για το θέμα ας μου στείλει το msn του ή ας με κάνει add. Είμαι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση και σε όποιον έχει όρεξη να αφιερώσει χρόνο...
Tsakonas Φεβρουάριος 2, 2009 #16882 Φεβρουάριος 2, 2009 ε καλα...το οτι στην ελληνικη επαρχια δουλευουν σχεδον μονον αλλοδαποι σε κτηνοτροφεια και αγροτικες δουλειες δεν ειναι και πολυ κρυφο(ενω καποιοι δικοι μας ανεργοι μεν αραααααζουν και δεν κανουν τετοιες ταπεινες εργασιες)
bezdim Φεβρουάριος 2, 2009 #16883 Φεβρουάριος 2, 2009 "Σχεδόν-μόνο" = γενίκευση φίλε μου. Στο χωριό μου τουλάχιστον οι περισσότεροι κάτοικοι δουλεύουν μόνοι τα χωράφια τους και παίρνουν έξτρα χέρια σε ορισμένες περιπτώσεις (Εκεί που φτάσαμε και για τις λίγες αυτές περιπτώσεις όλη σχεδόν η παραγωγή πάει στα μεροκάματα των αλλοδαπών. )
astrolabos Φεβρουάριος 2, 2009 #16884 Φεβρουάριος 2, 2009 Οι αγρότες την έχουν δει δημόσιοι υπάλληλοι με τις επιδοτήσεις του κράτους/Ε.Ε. Βρέξει; επιδότηση, χιονίσει; επιδότηση, ε συγνώμη αλλά δεν πάει έτσι. Οι επιδοτήσεις δόθηκαν για να έχουν την δυνατότητα οι αγρότες να αναπτύξουν την επιχειρηματικότητα τους, να κάνουν επιχειρήσεις, να εκσυχγρονισθούν, όχι να πέρνουν τις επιδοτήσεις και να τα τρώνε στα μπουζούκια. Ο λαός όμως λέει "όπως στρώνεις θα κοιμηθείς" και το 2013 θα κλάψουν πολλές μανούλες που οι αγρότες θα μείνουν χωρίς επιδοτήσεις και ξυπόλυτοι στα αγκάθια. Γιατί η λογική "ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε" δε σου προσφέρει μακροχρόνια ευημερία και οι αγρότες το μαθαίνουν με τον άσχημο τρόπο. Πρώτα στράγγιξαν όλο το νερο στον κάμπο της Θεσσαλίας και σε λίγο θα τους τελειώσουν οι επιδοτήσεις. Και το ΚΚΕ θα βγαίνει και θα μιλάει για αντιλαϊκές πολιτικές. Έλεος.
tsif Φεβρουάριος 2, 2009 #16885 Φεβρουάριος 2, 2009 Και μιλαμε για Κρητικους αγροτες , οι πιο ευνοουμενοι στην ελλαδα τωρα...τι να λεμε δλδ το οργιο της υποκρισιαςΥποθέτω ότι ποτέ δεν έχεις κατέβει στην πραγματική Κρήτη έτσι ????Το να μιλάμε χωρίς να στηρίζουμε τα λόγια μας είναι πολύ εύκολο και απλό .... το να μιλάμε τεκμηριωμένα είναι αρκετά πιο δύσκολο .....Μερικές φορές καλό θα είναι πριν γράψουμε κάτι να έχουμε πλήρη γνώση αυτών που λέμε καθώς και αυτών που πραγματικά συμβαίνουν ....
ΝTG Φεβρουάριος 2, 2009 #16886 Φεβρουάριος 2, 2009 Έχω λιώσει.-http://www.topgear.com/uk/games/rocket-robin ωραιος.. Καιρο ειχα να δω game-o-φλασακι
SLN Φεβρουάριος 2, 2009 #16887 Φεβρουάριος 2, 2009 Υποθέτω ότι ποτέ δεν έχεις κατέβει στην πραγματική Κρήτη έτσι ????Το να μιλάμε χωρίς να στηρίζουμε τα λόγια μας είναι πολύ εύκολο και απλό .... το να μιλάμε τεκμηριωμένα είναι αρκετά πιο δύσκολο .....Μερικές φορές καλό θα είναι πριν γράψουμε κάτι να έχουμε πλήρη γνώση αυτών που λέμε καθώς και αυτών που πραγματικά συμβαίνουν ....Κι εγω απο την Κρητη ειμαι φιλοC και δεν εχει και πολυ αδικο...Προφανως δεν ειναι ΟΛΟΙ οι αγροτες ευνοουμενοι καποιο ματωνουν και προφανως δεν ειναι ΟΛΟΙ οι κρητικοι αγροτες ευνοουμενοι και παλι καποιοι ματωνουν, αλλα αναλογικα καλα τα λεει ο Τζωρτζ.Τα τεραστια κονδυλια που πηραν οι περισσοτεροι το '80-'90 απο τα Μεσογειακα προγραμματα του Ανδρεα (ΠΡΙΝ τα πακετα Ντελορ) τα οποια ηταν για αγροτικες βελτιωσεις, πηγαν σε μεγαλο βαθμο σε rent rooms/appartments για ευκολο κερδος.Φαγαν πολλοι ψωμακι τοτε (και καλα εκαναν γιατι τα πραγματα ηταν ασχημα) αλλα τα χρηματα δεν αξιοποιηθηκαν για τον σκοπο που επρεπε. Ελλαδα ειμαστε και αυτο ειναι αναμενομενο, αλλα καλως ή κακως ειμαστε αγροτικο νησι και οταν πουλησαμε τα παντα στην grecotel/aldemar τι εμεινε στον κρητικο για τις δυσκολες ωρες? Η ελια και η αγροτικη αναπτυξη που δεν εκανε τοτε!Αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι ΑΜΕΣΗ συνεπεια αυτων που ΔΕΝ συνεβησαν οταν επρεπε.Αυτο πιστευω οτι εγινε και με τους αγροτες ολης της Ελλαδας.Δεν μιλαμε και παλι για το 100% και για ΟΛΟΥΣ τους αγροτες αλλα για την μεγαλη πλειοψηφια τους.
tsif Φεβρουάριος 2, 2009 #16888 Φεβρουάριος 2, 2009 Κι εγω απο την Κρητη ειμαι φιλοC και δεν εχει και πολυ αδικο...Προφανως δεν ειναι ΟΛΟΙ οι αγροτες ευνοουμενοι καποιο ματωνουν και προφανως δεν ειναι ΟΛΟΙ οι κρητικοι αγροτες ευνοουμενοι και παλι καποιοι ματωνουν, αλλα αναλογικα καλα τα λεει ο Τζωρτζ.Τα τεραστια κονδυλια που πηραν οι περισσοτεροι το '80-'90 απο τα Μεσογειακα προγραμματα του Ανδρεα (ΠΡΙΝ τα πακετα Ντελορ) τα οποια ηταν για αγροτικες βελτιωσεις, πηγαν σε μεγαλο βαθμο σε rent rooms/appartments για ευκολο κερδος.Φαγαν πολλοι ψωμακι τοτε (και καλα εκαναν γιατι τα πραγματα ηταν ασχημα) αλλα τα χρηματα δεν αξιοποιηθηκαν για τον σκοπο που επρεπε. Ελλαδα ειμαστε και αυτο ειναι αναμενομενο, αλλα καλως ή κακως ειμαστε αγροτικο νησι και οταν πουλησαμε τα παντα στην grecotel/aldemar τι εμεινε στον κρητικο για τις δυσκολες ωρες? Η ελια και η αγροτικη αναπτυξη που δεν εκανε τοτε!Αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι ΑΜΕΣΗ συνεπεια αυτων που ΔΕΝ συνεβησαν οταν επρεπε.Αυτο πιστευω οτι εγινε και με τους αγροτες ολης της Ελλαδας.Δεν μιλαμε και παλι για το 100% και για ΟΛΟΥΣ τους αγροτες αλλα για την μεγαλη πλειοψηφια τους.1.O Τζορτζ μιλάει ...Και μιλαμε για Κρητικους αγροτες , οι πιο ευνοουμενοι στην ελλαδα τωρα...τι να λεμε δλδ το οργιο της υποκρισιαςκαι λέει μόνο για εμάς(βάζω και εσένα μέσα )τους Κρητικούς .2.Ολα αυτά που λες καλά (αν και δεν νομίζω να γνωρίζεις ονόματα και καταστάσεις) αλλά α)ξεχνάς ή μάλλον καλύτερα ίσως να μην ξέρεις, για τα περίφημα πακέτα αναμπέλωσης που έφεραν την καταστροφή στης σταφίδας και τώρα πας και τρως από το SM μόνο Τούρκικη . β)Μάλον δεν έχεις ιδέα από συντήρηση-καλλιέργεια αγροτεμαχίων.3.Τα ίδια έλεγε χτες και ο Μαρκογιαννάκης στα Χανιά .... άλλα έπραξε όμως στον Πειραιά ....Τελικά όπως βλέπω και εδώ ΔΕΝ χρειαζόμαστε βοήθεια .. βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας ....ΕΥΓΕ .
astrolabos Φεβρουάριος 2, 2009 #16889 Φεβρουάριος 2, 2009 Σαφώς και τα βγάζετε μόνοι σας. Μεταξύ σας.
Tsakonas Φεβρουάριος 2, 2009 #16890 Φεβρουάριος 2, 2009 ξεχνάς ή μάλλον καλύτερα ίσως να μην ξέρεις, για τα περίφημα πακέτα αναμπέλωσης που έφεραν την καταστροφή στης σταφίδας εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο.Μάλον δεν έχεις ιδέα από συντήρηση-καλλιέργεια αγροτεμαχίων.αυτη δηλαδη ειναι η δικη σου τεκμηριωση η οποια θεωρεις οτι λειπει απο τους αλλους?Με ποσα ευρω αγοραζω την registered version θειο?α ξεχασα..επιτρεπεται να σε κουοταρω χωρις να ξερω ποτε ζευγαρωνει ο δακος και χωρις να ξερω να κανω review "κοπρια γιδας vs κοπρια γελαδας"?
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2009 #16891 Φεβρουάριος 2, 2009 http://www.skai.gr/master_story.php?id=109472
tsif Φεβρουάριος 2, 2009 #16892 Φεβρουάριος 2, 2009 εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο.Google is your friend.αυτη δηλαδη ειναι η δικη σου τεκμηριωση η οποια θεωρεις οτι λειπει απο τους αλλους?Με ποσα ευρω αγοραζω την registered version θειο?α ξεχασα..επιτρεπεται να σε κουοταρω χωρις να ξερω ποτε ζευγαρωνει ο δακος και χωρις να ξερω να κανω review "κοπρια γιδας vs κοπρια γελαδας"?Αμα γουστάρεις αφού το παίζεις οφ ρεκορτν .... κατέβα Κρήτη και σου κάνω όλα τα έξοδα(ανήψο) να πάρεις μάτι από κοντά .@Μην μου κάνεις edit .... χάνω τον ειρμό της σκέψης μου ....
Tsakonas Φεβρουάριος 2, 2009 #16893 Φεβρουάριος 2, 2009 Αμα γουστάρεις αφού το παίζεις οφ ρεκορτν δεν σε ρωτησα ουτε τι εσωρουχα φορας,ουτε αν κρυβεις απο την εφορια,ουτε τιποτα τραγικο που θα το αρπαξει ο Μακης και θα γινεις διασημος.Μια στοιχειωδη διηγηση επιπεδου τοπικης εφημεριδας...στην χειροτερη ζωγραφισε το (θα συγκινηθω αν το κανεις και με μαρκαδορους)Μην μου κάνεις edit .... χάνω τον ειρμό της σκέψης μου αληθεια χρειαζεται να κανεις τοσο περιπλοκες σκεψεις για να κατανοησεις 3 (τρεις) τσακωνογραμμες?
tsif Φεβρουάριος 2, 2009 #16894 Φεβρουάριος 2, 2009 Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω....Καλό σου βράδυ .
deninho Φεβρουάριος 2, 2009 #16895 Φεβρουάριος 2, 2009 Όταν έβρεχε λεφτά η ΕΕ για: α. Αγροτικούς εξοπλισμούς β. Συνεταιρισμούς που θα προσέφεραν τις απαραίτητες συμβουλές, κατευθύνσεις και βοήθειες στους αγρότες γ. Γεωργική ανάπτυξη τα λεφτά έγιναν: α. Μερσεντές β. Μερσεντές γ. Μερσεντές Ας καλλιεργήσουν μερσεντές οι αγρότες μας Κι αν δεν φταίνε όλοι: α. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά β. Δεν μίλαγε κανείς τότε. Αφού όλοι λίγο πολύ φάγανε ΥΓ Μπορεί να μην είμαι ούτε επαγγελματίας αγρότης, ούτε επαγγελματίας συνδικα-ληστής, εεε συνδικαλιστής με συγχωράτε, αλλά λόγω καταγωγής 3 πράγματα τα ξέρω απ'έξω απ'έξω. Περιμένω προς το παρόν το μεταπτυχιακό, με θέμα "κλείσιμο δρόμων με τρακτέρ", αλλά δεν πρόλαβα αυτό το εξάμηνο. Στις επόμενες εκλογές ελπίζω να προλάβω...
Tsakonas Φεβρουάριος 2, 2009 #16896 Φεβρουάριος 2, 2009 Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω....Καλό σου βράδυ .Να υποθεσω οτι στο σχολειο οταν σου ζητουσαν να γραψεις εκθεση "το δωματιο μου" εσυ ελεγες "ελατε σπιτι μου να το δειτε.Period."ε?
deninho Φεβρουάριος 3, 2009 #16897 Φεβρουάριος 3, 2009 Κοίτα να δεις συμπτώσεις... Πριν 1-2 μέρες στο newsletter του e-shop είχε προσφορά το Motorola z10 με 109€ τελική, και ξαφνικά, πωλούνται 3 κινητά Motorola Z10 σφραγισμένα στα 160€ το κομμάτι. Διαβολικές συμπτώσεις όμως...
aggelopas Φεβρουάριος 3, 2009 #16898 Φεβρουάριος 3, 2009 Κοίτα να δεις συμπτώσεις... Πριν 1-2 μέρες στο newsletter του e-shop είχε προσφορά το Motorola z10 με 109€ τελική, και ξαφνικά, πωλούνται 3 κινητά Motorola Z10 σφραγισμένα στα 160€ το κομμάτι. Διαβολικές συμπτώσεις όμως...Και παλι συμφερει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.