Jerry007 Φεβρουάριος 2, 2009 #16862 Φεβρουάριος 2, 2009 Τόσο μικρά ήταν τα γράμματα που δεν τα διάβασαν οι founders? :bad:
deninho Φεβρουάριος 2, 2009 #16864 Φεβρουάριος 2, 2009 Την γνωρίζω γιατί είμαι 50 και κάτι, αλλά η γνώμη μου είναι, άστο το θέμα εκεί που βρίσκεται. Πλάκα έκανα φυσικά Απλά πηγαίνοντας από την Παν/πολη στο Μοναστηράκι, πέρασα δίπλα από μια κλούβα των ΜΑΤ, και μου ήρθε το σύνθημα αυτό στο μυαλό, και έκτοτε μου κόλλησε :patsak:
bezdim Φεβρουάριος 2, 2009 #16865 Φεβρουάριος 2, 2009 Ντροπή και αίσχος στη κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση που δέχτηκαν και δέχονται οι αγρότες της Κρήτης... Αγαπημένο σύνθημα: "Μαρκογιαννάκη θα σε πηδήξουμε!"
bezdim Φεβρουάριος 2, 2009 #16867 Φεβρουάριος 2, 2009 Για πολλούς λόγους...Η προδοσία του Μαρκογιαννάκη προς τους ανθρώπους που τον ψήφισανΗ καταπάτηση του χώρου του λιμενικού από τα ΜΑΤΗ π@στια που παίχτηκε προκειμένου τα κρητικά πλοία να μπουν τελευταία στο λιμάνιΗ δράση των ΜΑΤ, η παγίδα που έστησαν στους αγρότες και παγίδευσαν μεγάλο μέρος τους μεταξύ του πρώτου και δεύτερου μπλοκΤα τρακτέρ λόγω απαγόρευσης ντίζελ στο Δήμο Αθηναίων τα βάζω στην άκρηΆλλα δε μου έρχονται προς ώρας...
deninho Φεβρουάριος 2, 2009 #16868 Φεβρουάριος 2, 2009 Έπρεπε να τους αφήσουν να κατέβουν με τα τραχτέρια στο κέντρο. Είναι που είναι πήχτρα κάθε μέρα γιατί ο Αθηναίος πρέπει να κατεβαίνει με το SUV στο κέντρο (πρέπει να το μοστράρει), να εχουμε και τα τρακτέρ να γίνει της Σβετλάνας, επειδή δεν ξέρανε πως να αξιοποιήσουν τα πακέτα της ΕΕ όταν έβρεχε λεφτά
mariosalice Φεβρουάριος 2, 2009 #16869 Φεβρουάριος 2, 2009 Αυτή η διαφήμιση που έχει το Πλαίσιο για το Toshiba στο TheLab, πάνω δεξιά στη σελίδα, ισχύει για τρεις μέρες από 2-4 Φεβρ. 09.Το μεσημέρι που το κοίταξα, έγραφε ότι εξαντλήθηκαν και τα τριακόσια!!! Toshiba. Ουάου!
magicman Φεβρουάριος 2, 2009 #16870 Φεβρουάριος 2, 2009 νεο mazda 3 το καλοκαιρι, αν η τιμη δεν ειναι καμια τρελη, το βλεπω να πουλιεται πολυ.το μοτερ μενει ιδιο.
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2009 #16871 Φεβρουάριος 2, 2009 Για πολλούς λόγους...Η προδοσία του Μαρκογιαννάκη προς τους ανθρώπους που τον ψήφισανΗ καταπάτηση του χώρου του λιμενικού από τα ΜΑΤΗ π@στια που παίχτηκε προκειμένου τα κρητικά πλοία να μπουν τελευταία στο λιμάνιΗ δράση των ΜΑΤ, η παγίδα που έστησαν στους αγρότες και παγίδευσαν μεγάλο μέρος τους μεταξύ του πρώτου και δεύτερου μπλοκΤα τρακτέρ λόγω απαγόρευσης ντίζελ στο Δήμο Αθηναίων τα βάζω στην άκρηΆλλα δε μου έρχονται προς ώρας...Α , ας προδωσει λοιπον τον μεσο ελληνα φορολογουμενο για να μην προδωσει τη πελατεια του? καταπατηση των ματ αλλα οχι καταπατηση των αγροτων δρομων αεροδρομιων και λιμανιων? τους ειχανε πει να μην πανε με τα τρακτερ στο πειραια ναι η οχι? δλδ πως την εχετε δει μερικοι , τι ειμαστε οι υπολοιποι your biatches?
Tsakonas Φεβρουάριος 2, 2009 #16872 Φεβρουάριος 2, 2009 Η καταπάτηση του χώρου του λιμενικού από τα ΜΑΤμα το λιμενικο δεν εχει δικαιοδοσια σε τετοια θεματα...αμα βαζανε χερι στους αγροτες οι λιμενικοι θα ηταν ανεκδοτο η κατασταση...Η δράση των ΜΑΤ, η παγίδα που έστησαν στους αγρότες και παγίδευσαν μεγάλο μέρος τους μεταξύ του πρώτου και δεύτερου μπλοκκαλως η κακως,αν αδικουνται καποιοι δεν μπορουν να βαζουν στο στοχαστρο τους υπολοιπους προσπαθωντας να πετυχουν την κυβερνηση...και αν θυμαμαι καλα ειχε γινει ντορος με τον Μαρκογιαννακη κ πριν τις εκλογες για ενα θεμα...πως εγινε ρε γμτ και ξαναβγηκε και το 2007????
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2009 #16873 Φεβρουάριος 2, 2009 Και μιλαμε για Κρητικους αγροτες , οι πιο ευνοουμενοι στην ελλαδα τωρα...τι να λεμε δλδ το οργιο της υποκρισιας
bezdim Φεβρουάριος 2, 2009 #16874 Φεβρουάριος 2, 2009 Είπα, ότι το θέμα των τρακτέρ το βάζω στην άκρη, δηλαδή θεωρώ άκυρο να μπλοκαριστούν οι δρόμοι απο τα τρακτέρ ειδικά στην Αθήνα. Εκεί αδικώ μόνο στους αγρότες. Πέρα από αυτό τί άλλο έκαναν οι άνθρωποι;Είναι δυνατόν να τους μεταχειρίζονται σαν κωλόπαιδα, ανθρώπους που ματώνουν τα χέρια τους καθημερινά; Επίσης δεν είπα ότι δεν αδικούνται άλλοι άνθρωποι. Όλη η Ελλάδα αδικείται, απλώς έθιξα τη συγκεκριμένη περίπτωση.ΕΔΙΤ Αυτό που ζώ κάθε χρόνο στον τρύγο μόνο εύνοια δε το θεωρώ. Η Κρήτη δεν είναι όλη Ζωνιανά. Όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, υπάρχουν και εκεί μεροκαματιάρηδες άνθρωποι. Απλώς αυτοί οι άνθρωποι της Κρήτης αντέδρασαν δυναμικά. Και επειδή είμαι και εγώ κρητικός και είχα γνωστό μέσα σε αυτούς που πήγαν στον Πειραιά, έμαθα κάμποσα πράγματα από πρώτο χέρι.ΕΔΙΤ 2. Αν οι Κρητικοί θεωρούμαστε ευνοούμενοι, κυριολεκτικά λυπάμαι και πονάω τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδας...
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2009 #16875 Φεβρουάριος 2, 2009 ματωνουν τα χερια τους , δλδ οι αλλοι ειναι τεμπεληδες ε?
deninho Φεβρουάριος 2, 2009 #16876 Φεβρουάριος 2, 2009 όταν οι αγρότες, παρ'ότι είχαν πει ότι αποσύρονται από τα μπλόκα, με αναγκάζουν να μείνω 4 ώρες στην εξωτική Κυλλήνη, διότι εξαιτίας κάποιου μπλόκου τους στον περιφερειακό της Πάτρας έχασα το πλοίο, φαντάζεσαι ότι όλοι οι αγρότες μου είναι ψιλοαδιάφοροι. Αυτοί κοιτάνε την πάρτη τους, εγώ τη δικιά μου Dat's life, bro
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2009 #16877 Φεβρουάριος 2, 2009 και για να ειμαστε και σε επαφη με τη πραγματικοτητα οι αλβανοι ματωνουν :yes4:
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 2, 2009 #16878 Φεβρουάριος 2, 2009 όταν οι αγρότες, παρ'ότι είχαν πει ότι αποσύρονται από τα μπλόκα, με αναγκάζουν να μείνω 4 ώρες στην εξωτική Κυλλήνη, διότι εξαιτίας κάποιου μπλόκου τους στον περιφερειακό της Πάτρας έχασα το πλοίο, φαντάζεσαι ότι όλοι οι αγρότες μου είναι ψιλοαδιάφοροι. Αυτοί κοιτάνε την πάρτη τους, εγώ τη δικιά μου Dat's life, bro φιλος κατεβαίνει από Θεσσαλονίκη για αθήνα. Ρωτάει στα πρώτα διόδια του λένε πάει. Μετά βρίσκεται σε ένα μπάτσο μπροστά που αναρωτιόταν που πάει.Γυρίζει πίσω,ανεβαίνει Γιάννενα για να πάει απ τον άλλον δρόμο από ριο αντίριο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.