deninho Φεβρουάριος 1, 2009 #16821 Φεβρουάριος 1, 2009 Έχεις δίκιο Πέτρο. Από μόνο του το γεγονός του ολοκαυτώματος είναι από ανατριχιαστικό έως εμετικό (ανάλογα με το στομάχι του καθενός), και το σωστό είναι να σεβόμαστε τους νεκρούς του ολοκαυτώματοςΑλλά είναι τουλάχιστον αστείο, να απαιτούν να σεβαστώ την ιστορία τους, όταν οι ίδιοι δεν τη σέβονται, κάνοντας σε άλλους αυτά που καταδικάζουν και για τα οποία λένε πως θρηνούν. Αν όντως θυμόντουσαν, θα έκαναν τα πάντα για να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο, πράμα που δεν κάνουν.Τους νεκρούς τους σέβομαι, απ'όπου κι αν προέρχονται. Όταν όμως γίνεται αυτό που περιέγραψα στη δεύτερη παράγραφο, κάνω χαβαλέ. Απ'όποιον κι αν απαιτείται ο σεβασμός. Ο σεβασμός, άλλωστε δεν απαιτείται, κερδίζεται.
Chosen Φεβρουάριος 1, 2009 #16822 Φεβρουάριος 1, 2009 συμφωνω μονο που στο κοσμο αυτο δεν υπαρχει καποιος παγκοσμιος αντικειμενικος κριτης ο οποιος θα σου πει μπραβο ή θα σου δωσει τα ευσημα επειδη εσυ εισαι σωστος. Βρωμικος ειναι και δεν ειναι σωστο να εκθειαζεις ποσο καφροι ειναι οι Ελληνες οταν οι γειτονες σου σε επιπεδο κυβερνησεων δλδ οτι πιο επισημο ανοιχτα αμφισβητουν συνορα και ιστορια σου. Μα δεν είπα ποτέ ότι περιμένω να μου πει κανείς "μπράβο", η άποψή μου ξεκίνησε με την φράση "έχει αρχίσει να μου την σπάει..." Και δεν συγκρίνω ομάδες ανθρώπων, οι Έλληνες με νοιάζουν κι από την γενιά μου έχω κάποιες προσδοκίες. Μπορεί να είναι πολύ υψηλές αλλά δεν παύω να ελπίζω. Ίσως γιατί έχω μάθει να βλέπω κάθε άνθρωπο ξεχωριστά κι όχι να ταμπελιάζω π.χ. οι Άγγλοι οι αδερφές (όλοι), οι Γάλλοι οι βρωμιάρηδες (όλοι), οι Εβραίοι οι σφαγείς (όλοι) κλπ
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 1, 2009 #16823 Φεβρουάριος 1, 2009 Πάντως αυτό που κατάλαβα από τα λεγόμενα σου είναι ότι δεν τον θέλεις ζωντανό αλλά ούτε και πεθαμένο, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο οξύμωρο και αντιφατικό αυτό?Άλλο τι πιστεύω, και άλλο τι θέλω. Πιστεύω ότι δεν του αξίζει αλλά δεν θέλω να σταματήσει η ανάξια ζωή του.Προφανώς δεν είμαι εις θέση να σου εξηγήσω τις σκέψεις μου.
VIL Φεβρουάριος 1, 2009 #16824 Φεβρουάριος 1, 2009 Άλλο τι πιστεύω, και άλλο τι θέλω. Πιστεύω ότι δεν του αξίζει αλλά δεν θέλω να σταματήσει η ανάξια ζωή του. ΟΚ τώρα κατάλαβα. εδιτ Tsakonas είσαι μεγάλο πειραχτήρι
def Φεβρουάριος 1, 2009 #16825 Φεβρουάριος 1, 2009 :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Melkon Φεβρουάριος 1, 2009 #16826 Φεβρουάριος 1, 2009 Καλα μιλαμε η φ4net δεν την παλευε χθες.Δεν μπορουσα να μπω σε ελληνικο site με τιποτα!
HotPeanut Φεβρουάριος 1, 2009 #16827 Φεβρουάριος 1, 2009 Σύμφωνα με έναν καλεσμένο (δεν θυμάμαι το όνομα του) στην εκπομπή Οι Πύλες του Ανεξήγητου, σε 3 με 4 μήνες θα εμφανιστεί η ομάδα "Ε". :triniti:Τέλοc.
Tsakonas Φεβρουάριος 1, 2009 #16829 Φεβρουάριος 1, 2009 http://www.ananova.com/news/story/sm_1763077.html?menu=news.quirkies.sexlifeπρωην εκδιδομενες εκπαιδευονται απο το κρατος και την εκκλησια για νοσοκομες στον τομεα της γεριατρικης...ολα αυτα στην μακρινη Γερμανια...ποσο μπροστα ειναι αυτη η χωρα πια?
jpavly Φεβρουάριος 1, 2009 Author #16830 Φεβρουάριος 1, 2009 http://www.ananova.com/news/story/sm_1763077.html?menu=news.quirkies.sexlifeπρωην εκδιδομενες εκπαιδευονται απο το κρατος και την εκκλησια για νοσοκομες στον τομεα της γεριατρικης...ολα αυτα στην μακρινη Γερμανια...ποσο μπροστα ειναι αυτη η χωρα πια?Και όχι μόνο μπροστά, αλλά και σωστά:About 30 prostitutes, aged 20 to 40, are to take up a two-year training course for auxiliary nurses in North Rhine Westphalia, reports the Telegraph.Αν το έκαναν στην Ελλάδα, χύμα θα τις πέταγαν καβάλα πάνω στον παπού!
darien Φεβρουάριος 1, 2009 #16832 Φεβρουάριος 1, 2009 epic grouphttp://www.facebook.com/group.php?gid=51715181402
mariosalice Φεβρουάριος 1, 2009 #16833 Φεβρουάριος 1, 2009 Δεν είναι λίγο επικίνδυνο να εκπαιδεύσεις το λύκο να φυλάει πρόβατα?Αν ήταν δικός μου και φραγκάτος ο παππούς, δεν θα άφηνα να τον πλησιάσει "εκπαιδευμένη" νοσοκόμα. Στα 80 με νοσοκόμα, αρχίζεις να σκέφτεσαι κόλλυβα, όχι παντρειά.
Tsakonas Φεβρουάριος 1, 2009 #16834 Φεβρουάριος 1, 2009 συγγνωμη κιολας αλλα τα ατομα που κανουν αυτη την δουλεια(οσο ξερω επαγγελματικα τουλαχιστον) δεν εχουν παντα και πολλα κοινα με την Χελμη η την Λασκαρη στις γραφικοτατες ελληνικες ταινιες,ουτε αξιζουν αυτην την αντιμετωπιση του στυλ "φυγε-απο-το-τιμιο-σπιτικο-μου-βρωμιαρα"...στο κατω κατω και οι τραγουδιστριες το στομα τους χρησιμοποιουν για να βγαλουν λεφτα...και ειδικα στην Γερμανια δεν ειναι και τοσο αφραγκες για να κυνηγαν τα λεφτα του παππου...κι αποτι ελεγε και στο κατω μερος του αρθρου,οι εν λογω εργαζομενες κανουν καλα την δουλεια τους επειδη δεν σιχαινονται την σωματικη επαφη.2ον υπαρχει και κωδικας δεοντολογιας για το επαγγελμα και ενα σωρο αποτρεπτικοι μηχανισμοι στο κληρονομικο δικαιο (πχ νομιμη μοιρα ,η απαγορευση να εγκατασταθουν στη διαθηκη ως κληρονομοι καποια συγκεκριμενα ατομα κλπ)..στο αρχαιο ελληνικο δικαιο παντως,αν διαπιστωθει πως ο εκλιπων διαθετης ηταν γυναικι εξαναγκασθεις η διαθηκη ακυρωνοταν ...
Jaco Φεβρουάριος 1, 2009 #16835 Φεβρουάριος 1, 2009 Η μάνα μου προσπαθούσε να περάσει κάποια αρχεία μουσικής, από το laptop που της πήρα στο usb stick της, για να τα ακούει στο αυτοκίνητο της, το οποίο έχει θύρα usb... Περνάει και ένα τραγούδι, το οποίο της αρέσει πολύ και με παίρνει τηλ, διακόπτωντας τον καφέ, να μου πει ότι ή ο υπολογιστής ή το usb ή το ραδιο-cd του αυτοκινήτου έχει πρόβλημα και δεν παίζει το αρχείο... τέσπα το βράδυ πάω σπίτι και κάθομαι να δω τι τρέχει... βάζω το usb στο laptop και τι βλέπω... ήταν ένα αρχείο avi... μένω μλκς και ακολουθεί ο σουρεαλιστικός διάλογος... - Μάνα δεν σου παίζει το αρχείο γιατί είναι άλλο format, δεν είναι mp3... (το φορματ της το είχα μάθει σε άλλο ιδιαίτερο) -- Μα αφού πάντα τα παίζει, δεν είναι η πρώτη φορα που το κάνω... - (Ανάσα) - Μάνα, μη μου λες ότι το έχεις ξανακάνει, αυτό το αρχείο δεν το παίζει το κάσετοφωνό σου... (αν έλεγα ραδιο-cd μπορεί να έχανα άλλα 5 λεπτά) -- Μα γιατί...? Μουσική είναι και αυτό... - (ανάσα) - Αυτό δεν είναι αρχείο μουσικής, είναι video clip και έχει άλλο φορμάτ, που δεν το παίζει... -- Εντάξει, δεν ζήτησα να βλέπω την εικόνα, την μουσική θέλω... ώχου, αμάν, το μπρίκι, τίποτα δεν δουλεύει όπως πρέπει (κλπ κλπ) Τι ευτυχισμένοι είναι ορισμένοι άνθρωποι και πόσο απλά τους φαίνονται όλα... Έτσι σκεφτόμουν κάποια στιγμή ότι δεν θα αργήσει η ώρα να συμβεί και αυτό, δηλαδή όλα τα format να είναι ίσως εννοιέα και ανάλογα από το που αναπαραγάγεις το αρχείο να παίζει αυτό που μπορεί να αναγνωρίσει η συσκευή... αυτό θέλει ο απλός άνθρωπος, ολική συμβατότητα και απλότητα και όχι τον χαμό που υπάρχει τώρα... Αλλά για την ώρα θα έπρεπε να απαγορεύεται σε ανθρώπους άνω των 55 να ξεκινάνε να ασχολούνται με υπολογιστές... (Φυσικά πλάκα κάνω, μακάρι να έχω και γω την όρεξη στα 57 μου να μαθαίνω καινούργιες τεχνολογίες)
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2009 #16836 Φεβρουάριος 1, 2009 Να σου πω για μία θεία μου που είναι 73 και έμαθε να χρησιμοποιεί το word;
Tsakonas Φεβρουάριος 1, 2009 #16838 Φεβρουάριος 1, 2009 Αλλά για την ώρα θα έπρεπε να απαγορεύεται σε ανθρώπους άνω των 55 να ξεκινάνε να ασχολούνται με υπολογιστές... http://www.youtube.com/watch?v=gR-NwX7jIS4&feature=related
VIL Φεβρουάριος 1, 2009 #16839 Φεβρουάριος 1, 2009 Τους ζηλεύω και ας αργεί ακόμα η ώρα μου... Το έσωσες
bezdim Φεβρουάριος 1, 2009 #16840 Φεβρουάριος 1, 2009 Εσύ κύριε Βασίλη είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα εν προκειμένω :clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.