chroma Φεβρουάριος 1, 2009 #16801 Φεβρουάριος 1, 2009 Έχω λιώσει.- http://www.topgear.com/uk/games/rocket-robin
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 1, 2009 #16802 Φεβρουάριος 1, 2009 μουμπλε μουμπλε...κατι μου θυμιζει αυτο...αααα "lebensunwert" ...που τολεγε ο ΑδολφΧ αναφερομενος στους Εβραιους.Θεωρώντας ότι δεν του αξιξει να ζει, δεν σημαίνει ότι επιθυμώ τον θάνατο του. Μάθε να διαβάζεις κείμενα πριν προβείς σε αυθαίρετα συμπεράσματα.
mech5107 Φεβρουάριος 1, 2009 #16803 Φεβρουάριος 1, 2009 Από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Έλληνα: κάτι που μπορεί να προσβάλλει τον άλλον, μπορεί άνετα να είναι πλάκα και φάρσα, αλλά αν αντιστραφούν οι ρόλοι, μύγα στο σπαθί μας δεν σηκώνουμε, ε; Θα ήταν ντροπή και έλλειψη σεβασμού προς το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα;Τον ρωτάς τον άλλον πως μπορεί να αισθάνεται που ακούει για εβραίους και σαπουνάκια όταν έχει χάσει όλη του την οικογένεια στο Άουσβιτς; Επειδή περάσανε 60 χρόνια από μια γενοκτονία, παύει να θεωρείται σοβαρό θέμα και μπορεί να λέει ο καθένας ότι αστείο θέλει στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση;Δηλαδή αν ένας π.χ. ιταλικός ραδιοφωνικός σταθμός έκανε "πλάκα" και "φάρσες" κι έλεγε ότι οι τούρκοι επί 4 αιώνες απαυτώνανε ελληνίδες μητέρες και σήμερα η Ελλάδα είναι γεμάτη με γενίτσαρους ονόματι Χατζητέτοιος και Ταδεόγλου που τρώνε ιμάμ μπαϊλντί, μπακλαβά και τας-κεμπάπ και χορεύουνε τσιφτετέλια, θα χαμογελούσες; Θα έλεγες "ντάξει μωρέ, πλάκα κάνουνε;" Θα σε ενοχλούσε λιγότερο λόγω του ότι περάσανε 200 χρόνια από τότε;Δε μπορούμε ρε παιδιά να απαιτούμε τον σεβασμό από τον υπόλοιπο κόσμο και εμείς οι ίδιοι να συμπεριφερόμαστε σα σκουπίδια, είναι λίγο ξεφτίλα...Κοιτά, δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον skai ούτε με Εβραίους, ούτε τίποτα. Αλλά γενικότερα από όσες φάρσες του έχω ακούσει, δεν έχω ακούσει για κάποιον να παρεξηγείται...μόνο αυτοί που τους κάνει την φάρσα.Π.Χ. Πιο παλιά έλεγε για τους μετανάστες εδώ Πάτρα, ότι πάνε και απαυτώνουμε τις γυναίκες των Πατρινών. Δεν είδα κανέναν να μην γελάει...ΟΚ δεν είναι το ίδιο, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι, γενικά το βλέπουν σαν αστείο και μόνο.Πιστεύω ότι και ο ίδιος ο Αποστόλης, θα καταλάβαινε και θα συμφωνούσε με αυτά που λες, αλλά και πάλι τα ίδια θα έλεγε...:jump1:
racer Φεβρουάριος 1, 2009 #16804 Φεβρουάριος 1, 2009 Ωπ! http://i302.photobucket.com/albums/nn94/racer__93/D40%20Pics/DSC_30022.jpgΠίσω έχει ανηφόρα με κλίση προς τα δεξιά, κάτω από το χιόνι λάσπη και δεξιά-αριστερά υπάρχουν μεγάλοι κορμοί (η κλίση που λέγαμε..). Το κινητό δεν έχει σήμα και είστε στη μέση του πουθενά. Εσείς τι θα κάνατε; :to_pick_ones_nose:
VIL Φεβρουάριος 1, 2009 #16805 Φεβρουάριος 1, 2009 Θεωρώντας ότι δεν του αξιξει να ζει, δεν σημαίνει ότι επιθυμώ τον θάνατο του. Μάθε να διαβάζεις κείμενα πριν προβείς σε αυθαίρετα συμπεράσματα.Δηλαδή να τον έχουμε σε βαθιά καταστολή (τηλεοπτικά)? γίνε λίγο πιο σαφής.
HotPeanut Φεβρουάριος 1, 2009 #16806 Φεβρουάριος 1, 2009 Ωπ! http://i302.photobucket.com/albums/nn94/racer__93/D40%20Pics/DSC_30022.jpg Πίσω έχει ανηφόρα με κλίση προς τα δεξιά, κάτω από το χιόνι λάσπη και δεξιά-αριστερά υπάρχουν μεγάλοι κορμοί (η κλίση που λέγαμε..). Το κινητό δεν έχει σήμα και είστε στη μέση του πουθενά. Εσείς τι θα κάνατε; :to_pick_ones_nose: Θα ανέβαινα στο caterpillar και θα τα έκανα όλα ίσιωμα! Σιγά μην κάτσω να σκάσω.
Jerry007 Φεβρουάριος 1, 2009 #16807 Φεβρουάριος 1, 2009 Θα ανέβαινα στο caterpillar και θα τα έκανα όλα ίσιωμα! Σιγά μην κάτσω να σκάσω. :T::T::T: :T::T::T: :T::T::T: :T::T::T: :T::T::T:
Tsakonas Φεβρουάριος 1, 2009 #16808 Φεβρουάριος 1, 2009 Θεωρώντας ότι δεν του αξιξει να ζει, δεν σημαίνει ότι επιθυμώ τον θάνατο του.Μάθε να διαβάζεις κείμενα πριν προβείς σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Θεωρωντας οτι απευθυνομαι σε ατομα που εχουν στοιχειωδη γνωση της ελληνικης δεν σημαινει οτι παντα αυτα κανουν σωστη χρηση αυτης..Μαθε να ξεχωριζεις το ιστορικο γεγονος (O αδολφινος χαρακτηριζε τους εβραιους "lebensunwert"=ιστορικος παρατατικος,περιστατικο που ελαβε χωρα στο παρελθον,εγινε,και για αυτο το βαφτιζουμε "γεγονος" (απο τον παρακειμενο του "ειμι"),οποιοσδηποτε ανατρεξει στις ομιλιες του μπορει να δει τον εν λογω χαρακτηρισμο)επισης...για να εχουμε "συμπερασμα" θελουμε μες στην προταση τουλαχιστον 2 προτασεις που να συνδεονται με ενα "αρα-επομενως-οποτε"..Πχ Δεν εισαι σε θεση να ξεχωρισεις το γεγονος απο το συμπερασμα αρα η συνεννοηση μας καθισταται τραγικα δυσκολη.
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2009 #16809 Φεβρουάριος 1, 2009 Ωπ! http://i302.photobucket.com/albums/nn94/racer__93/D40%20Pics/DSC_30022.jpgΠίσω έχει ανηφόρα με κλίση προς τα δεξιά, κάτω από το χιόνι λάσπη και δεξιά-αριστερά υπάρχουν μεγάλοι κορμοί (η κλίση που λέγαμε..). Το κινητό δεν έχει σήμα και είστε στη μέση του πουθενά. Εσείς τι θα κάνατε; :to_pick_ones_nose:καμμενα ειναι δεξια αριστερα?
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2009 #16811 Φεβρουάριος 1, 2009 φανταζομαι πως θα ηταν πριν...ποιο βουνο ειναι αυτο φιλε?
deninho Φεβρουάριος 1, 2009 #16812 Φεβρουάριος 1, 2009 Για μένα και για σένα που δεν είμαστε Εβραίοι, μπορεί να μας φαίνεται αστείο. Αλλά γενικότερα μου κάνει εντύπωση πως αφήνουνε τέτοια άτομα "ελεύθερα" στα ραδιοφωνικά κύμματα. Κριτήρια αξιολόγησης = 0.Ντράπηκα για πάρτη του... Αν ήμουν εβραίος θα ντρεπόμουν, που ενώ μέσα σε 4-5 χρόνια κάποιος φασίστας προσπάθησε να ξεκάνει όλους τους εβραίους της εποχής, οι δικοί μου κάνουν αντιστοιχου μεγέθους γενοκτονία στους Παλαιστίνιους. Που τους διώξαμε από τη γη τους, και τους υποβαθμίζουμε συνέχεια. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν κάνουμε πόλεμο με κάποιο γειτονικούς λαούς, τους στέλνουμε βόμβες με "ευχές" υπογεγραμμένες από παιδάκια, που βγαίνουν ισραηλινοί υπήκοοι και λένε ότι καλά τους κάνουν, και πρέπει να καθαρίσουν κάθε σπιθαμή της λωρίδας της γάζας, και που οι στρατιώτες που υπερασπίζονται το κράτος μου εμβολίζουν (κυπριακό) πλοίο που μεταφέρει βοήθεια στους παλαιστίνιους, που γαζώνουν φορτηγό με τα διακριτικά και τη σημαία του ΟΗΕ, και που καταστρέφουν σχολείο του ΟΗΕ, επειδή ήταν στην πλευρά των παλαιστινίων. Οπότε, προφανώς δε θα ντραπώ για κάποιον που κάνει πλάκα απέναντι σε έναν λαό που κάνει βασανιστήρια σε έναν άλλο λαό (Αυτά δε σημαίνει ότι υποστηρίζω τους Παλαιστίνιους. Συνέχεια τσιγκλάνε κι αυτοί)
racer Φεβρουάριος 1, 2009 #16813 Φεβρουάριος 1, 2009 φανταζομαι πως θα ηταν πριν...ποιο βουνο ειναι αυτο φιλε?Ταΰγετος
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 1, 2009 #16814 Φεβρουάριος 1, 2009 Δηλαδή να τον έχουμε σε βαθιά καταστολή (τηλεοπτικά)? γίνε λίγο πιο σαφής.Απλή κριτική του έκανα, χωρίς τίποτα πάρα πάνω.Αν επιθυμείς τον θάνατο κάποιου, σημαίνει ότι "τρέφεις" συναισθήματα για αυτόν. Αρνητικά μεν , αλλά συναισθήματα. Όποιος προκαλεί συναισθήματα έχει αξία. Για μένα δεν έχει καμία αξία, και μου είναι αδιάφορο πως θα εξελιχθεί η ζωή του. Υπάρχει όμως και ένας άλλος παράγοντας: Στα χρόνια που θα έρθουν, μπορεί να πάρει ένα τόσης σημασίας μάθημα από τη ζωή, που να γίνει ο καλλίτερος άνθρωπος.Ο θάνατος του θα απέτρεπε αυτήν την εξέλιξη.
VIL Φεβρουάριος 1, 2009 #16815 Φεβρουάριος 1, 2009 Απλή κριτική του έκανα, χωρίς τίποτα πάρα πάνω.Αν επιθυμείς τον θάνατο κάποιου, σημαίνει ότι "τρέφεις" συναισθήματα για αυτόν. Αρνητικά μεν , αλλά συναισθήματα. Όποιος προκαλεί συναισθήματα έχει αξία. Για μένα δεν έχει καμία αξία, και μου είναι αδιάφορο πως θα εξελιχθεί η ζωή του. Υπάρχει όμως και ένας άλλος παράγοντας: Στα χρόνια που θα έρθουν, μπορεί να πάρει ένα τόσης σημασίας μάθημα από τη ζωή, που να γίνει ο καλλίτερος άνθρωπος. Ο θάνατος του θα απέτρεπε αυτήν την εξέλιξη. Ο λύκος εάν γέρασε και εάν άσπρισε η κεφαλή του μήτε την γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του. Οπότε μην περιμένεις να πάρει μάθημα γιατί αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας για αυτόν. Όπως όλους έτσι και αυτόν τον παρακολουθώ για να βλέπω την κατάντια του, και τους αποτυχημένους ελιγμούς του παράλληλα και την ποιότητα των καλεσμένων του. Χρειάζεται (νομίζω) και αυτός όπως και πολλοί άλλοι για να διαμορφώνουμε (αφού συνεκτιμήσουμε τα αρνητικά λεγόμενά τους) τις προσωπικές μας γνώμες αλλά και απόψεις. Πάντως αυτό που κατάλαβα από τα λεγόμενα σου είναι ότι δεν τον θέλεις ζωντανό αλλά ούτε και πεθαμένο, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο οξύμωρο και αντιφατικό αυτό?
Tsakonas Φεβρουάριος 1, 2009 #16816 Φεβρουάριος 1, 2009 Πάντως αυτό που κατάλαβα από τα λεγόμενα σου είναι ότι δεν τον θέλεις ζωντανό αλλά ούτε και πεθαμένο, ΑΑΑΑΑ μα κι εσυ δεν καταλαβαινεις με τιποτα...ειναι ηλιου φαεινοτερον ναουμ! http://media.photobucket.com/image/zombie/crypticbiglover1/zombie.jpg?o=1
Chosen Φεβρουάριος 1, 2009 #16817 Φεβρουάριος 1, 2009 Αν ήμουν εβραίος θα ντρεπόμουν, που ενώ μέσα σε 4-5 χρόνια κάποιος φασίστας προσπάθησε να ξεκάνει όλους τους εβραίους της εποχής, οι δικοί μου κάνουν αντιστοιχου μεγέθους γενοκτονία στους Παλαιστίνιους. Που τους διώξαμε από τη γη τους, και τους υποβαθμίζουμε συνέχεια. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν κάνουμε πόλεμο με κάποιο γειτονικούς λαούς, τους στέλνουμε βόμβες με "ευχές" υπογεγραμμένες από παιδάκια, που βγαίνουν ισραηλινοί υπήκοοι και λένε ότι καλά τους κάνουν, και πρέπει να καθαρίσουν κάθε σπιθαμή της λωρίδας της γάζας, και που οι στρατιώτες που υπερασπίζονται το κράτος μου εμβολίζουν (κυπριακό) πλοίο που μεταφέρει βοήθεια στους παλαιστίνιους, που γαζώνουν φορτηγό με τα διακριτικά και τη σημαία του ΟΗΕ, και που καταστρέφουν σχολείο του ΟΗΕ, επειδή ήταν στην πλευρά των παλαιστινίων.Οπότε, προφανώς δε θα ντραπώ για κάποιον που κάνει πλάκα απέναντι σε έναν λαό που κάνει βασανιστήρια σε έναν άλλο λαό (Αυτά δε σημαίνει ότι υποστηρίζω τους Παλαιστίνιους. Συνέχεια τσιγκλάνε κι αυτοί) 3.000.000 άνθρωποι στοιβάχτηκαν σαν αντικείμενα και τους κάψανε ζωντανούς ή τους κάνανε βασανιστήρια του στυλ τους βάζανε στη σειρά και βάζανε οι SS στοίχημα πόσα κεφάλια στη σειρά θα διαπεράσει μια σφαίρα και πάει λέγωντας. Αν αυτό εσύ νομίζεις ότι είναι άξιο αστείων και φαρσών, τότε πάω πάσο. Αν πιστεύεις ότι τα σημερινά λάθη των Ισραηλινών δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο να κάνουν πλάκα για μια γενοκτονία σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, τότε επίσης πάω πάσο. Αλλά κάπου είναι σα να μου λες ότι κάνω πλάκα για το Μακεδονικό γιατί ο Μ. Αλέξανδρος έσφαξε χιλιάδες κόσμο όταν έκανε επεκτατικό πόλεμο πριν από Χ χρόνια. Ή να κάνω πλάκα για την Μικρασιατική καταστροφή γιατί κι οι Έλληνες κάνουνε μλκιες αλλού. Απλά δε στέκει λογικά. Επίσης, έχει αρχίσει να μου την σπάει η τεμπέλικη αντιμετώπιση και κριτική του νεοέλληνα. Επειδή είναι δύσκολο να κάτσει ο καθένας να κάνει έρευνα να μάθει τι ακριβώς έγινε, ψάχνουν όλοι την εύκολη ταμπέλα. - Τι είναι οι Σέρβοι; Ορθόδοξοι; Τα αδέλφια μας οι Σέρβοι! - Μα ο χασάπης ο Μιλόσεβιτς σκότωσε γυναικόπαιδα και... - Δεν παίζει ρόλο, είναι Ορθόδοξοι=αδέρφια μας... και οι Εβραίοι είναι Palmolive κλπ - Μα ρε φίλε κάνεις πλάκα με μια γενοκτονία; - Δεν έχει σημασία, εμένα έτσι με μεγαλώσανε να πιστεύω, ποιος ο λόγος να το αμφισβητήσω. Besides, πριν από 2000 χρόνια σκοτώσανε τον Ιησού Χριστό, οπότε τους αξίζουν ό,τι κι αν παθαίνουν... (deninho, δεν απευθύνεται σε σένα αυτό, γενικό παράπονο είναι...)
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2009 #16818 Φεβρουάριος 1, 2009 τσοζεν εχεις μια ταση να συγκρινεις τους χειροτερους ελληνες με τους καλυτερους/μετριους ξενους. γιατι δεν κανεις apples to apples?
Chosen Φεβρουάριος 1, 2009 #16819 Φεβρουάριος 1, 2009 Να συγκρίνω τι δηλαδή; Τους Έλληνες εθνικιστές με τους Ισπανούς εθνικιστές; Έλληνας είμαι και με απασχολεί πως συμπεριφέρονται οι Έλληνες, όχι οι υπόλοιποι. Και το point μου είναι ότι δε μπορούμε να απαιτούμε σεβασμό σε ορισμένα θέματα, στα οποία εμείς οι ίδιοι συμπεριφερόμαστε χάλια. Δεν ζω σε καμιά ουτοπία, ξέρω γιατί π.χ. οι προηγούμενες γενιές έχουν τις παρωπίδες που έχουν σε ορισμένα θέματα, απλά περίμενα από τις καινούριες γενιές, αυτές που μπορούν να έχουν όλες τις πληφορίες μπροστά στα μάτια τους και δεν χρειάζεται να περιμένουν από τον παπά της ενορίας να τους πει ποιος είναι εχθρός μας και ποιος φίλος μας, να μπορούν να κρίνουν καταστάσεις πιο αντικειμενικά και να μην πετάνε πέτρες στα σπίτια των άλλων, όταν οι ίδιοι ζουν σε γυάλινα σπίτια
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2009 #16820 Φεβρουάριος 1, 2009 συμφωνω μονο που στο κοσμο αυτο δεν υπαρχει καποιος παγκοσμιος αντικειμενικος κριτης ο οποιος θα σου πει μπραβο ή θα σου δωσει τα ευσημα επειδη εσυ εισαι σωστος. Βρωμικος ειναι και δεν ειναι σωστο να εκθειαζεις ποσο καφροι ειναι οι Ελληνες οταν οι γειτονες σου σε επιπεδο κυβερνησεων δλδ οτι πιο επισημο ανοιχτα αμφισβητουν συνορα και ιστορια σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.