Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

καλά, ο γεωπόνος να μιλάει για στατικές μελέτες;

Όσον αφορά στο θέμα, οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης είναι το ίδιο απαραίτητοι για το κέντρο της Αθήνας με τα πάρκα και το πράσινο. Οπότε, αντί οι κάτοικοι της εκάστοτε περιοχής να γκρινιάζουν για το παραμικρό, και να είναι κάθετα αντίθετοι σε οτιδήποτε αλλάζει τη βόλεψή τους, να κοιτάξουν να συνεργαστούν με την εκάστοτε δημοτική αρχή, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

Εδώ η Πεύκη, μια καθαρά οικιστική περιοχή, έχει ανάγκη για μεγάλα υπόγεια γκαράζ, δεν έχει το κέντρο; Μην τρελαθούμε κιόλας...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Γι αυτό που λες deninho... απο τη στιγμή που κι εσύ τα εξισώνεις... είναι ανάγκη να θυσιαστεί το ένα για να γίνει το άλλο? Εγώ στα μαθηματικά έμαθα πως -1 και 1 κάνουν 0. Ας σκίζονταν να το κάνουν αλλού, και να κάναν και απο πάνω ενα παρκάκι με μικρά δέντρα και πράσινο...

αυτη την ωρα ειναι η μανα μου στο σχολειο και περνει βαθμους:rip:.πιστευω ομως οτι ενα 17,5 το εχω βγαλει:cool:

Γι αυτό που λες deninho... απο τη στιγμή που κι εσύ τα εξισώνεις... είναι ανάγκη να θυσιαστεί το ένα για να γίνει το άλλο? Εγώ στα μαθηματικά έμαθα πως -1 και 1 κάνουν 0. Ας σκίζονταν να το κάνουν αλλού, και να κάναν και απο πάνω ενα παρκάκι με μικρά δέντρα και πράσινο...

dude ,για την Κυψελη της Αθηνας δεν μιλαει ο τυπος?Αν δεν κανω λαθος και μιλα για την Κυψελη,πρεπει να πουμε ευχαριστω ακομη κι αν καποιος προτεινει παρκινγκ που να κρεμεται απο μπαλκονια.Χωρις υπερβολη,το μονο αυτοκινητο που μπορει να παρκαρει σε αυτη την περιοχη ειναι transformer.Να βλεπεις πολυ μικρα δρομακια με παρκαρισμενους και απο τις 2πλευρες.Αυτοκινητακια για ολη την οικογενεια δεν μου θελατε :p:p?

μόλις 4 χιλιάρικα για την D3 και κάπου 7 για την νέα D3x.

H D300 είναι φτηνή, κάπου στα 1500€

edit: σαν πολυβόλο έκανε σοτ burst το εργαλείο :drool:

dude ,για την Κυψελη της Αθηνας δεν μιλαει ο τυπος?Αν δεν κανω λαθος και μιλα για την Κυψελη,πρεπει να πουμε ευχαριστω ακομη κι αν καποιος προτεινει παρκινγκ που να κρεμεται απο μπαλκονια.Χωρις υπερβολη,το μονο αυτοκινητο που μπορει να παρκαρει σε αυτη την περιοχη ειναι transformer.Να βλεπεις πολυ μικρα δρομακια με παρκαρισμενους και απο τις 2πλευρες.Αυτοκινητακια για ολη την οικογενεια δεν μου θελατε :p:p?

Κατοικος Κυψελης επιβεβαιωνει το δραμα.

Να το κανουνε το παρκι (sic) το θεμα ειναι οτι θα το κανουνε δημοτικο και δωρεαν ή θα ειναι μονο για τους Αμαρουσιωτες που κατεβαινουνε να πιουνε γκαϊφε στην Φωκιωνος με 7ε/ωρα και 300/μηνα???

Ετσι κι αλλιως το παρκο με την μορφη που ειχε, 5 νοματαιοι πηγαιναν να βγαλουν βολτα τον σκυλο τους. Δεν μου εδινε εντυπωση "πνευμoνα πρασινου" στο κεντρο τσι Αθηνας...

Αμα ειναι να πλερωνεις, καλυτερα να αφηνανε το παρκο με τα 5 δεντρα και την κουνια!

" I don't normally talk like this, I'm normally all over the place "

Boxxy - what?

I_heard_you_like_boxxy.jpg

πω ρε φιλε,η μιση ελλαδα αρρωστη ειναι αυτες τις μερες,μαζι και γω.

Ουρτ παλιο-ίωση.

43 Days, 18 Hours, 38 Minutes, 52 Seconds uptime σε WinXP SP2 με 1 virtual machine να τρέχει 24/7 από τότε και στάνταρ 3-4 project ανοιχτά από visual studio, πάαααααρα πολλά (αμέτρητα) compilations και γενικά ξέσκισμα, με το taskbar να είναι 4 γραμμές ύψος από τα προγράμματα που τρέχουν... :nada:

Κάτι τρέχει με το pc της δουλειάς, δεν εξηγούνται αυτά τα πράγματα, συνήθως μετά το 3ήμερο και με το μισό φορτίο θέλει reboot γιατί αρχίζει να σέρνεται και να κάνει περίεργα... Μήπως τελικά το παθαίνουν σαν εμάς...? Δηλαδή μετά από 2 μέρες αϋπνίας, δεν θες να πας για ύπνο και είσαι στην σπίντα...

Πάντως στο control panel -> system, λέει Microsoft και windows, μόλις το ξανα-κοίταξα για σιγουριά... :p

Edit: Και εκεί που καθόμουν αμέριμνος στο γραφείο, ξαφνικά, έρχεται ένας τύπος και μου λέει...

-Αυτό είναι δικό σου.

Και μου δίνει αυτό...

arecatq7.jpg

E... τι να κάνω και εγώ, μικρό παιδί είμαι το πήρα... :devil:

1210, με battery pack... και εγώ μόλις είδα το κουτί χάρηκα γιατί νόμιζα ότι έκαναν λάθος, αλλά τελικά είναι ο σωστός... μάλλον έχουν όλοι ίδια συσκευασία...

Θα πέσει κάψιμο, γιατί έχει και API που μπορείς να γράψεις λογισμικά με αυτό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.