Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ρε σεις.... θελω ενα τέτοιο λεμε... http://www.metacafe.com/watch/2346868/kingsford_goes_to_the_beach/

Σοβαρά!!

Γλυκούλη είναι.

Όταν μεγαλώσει όμως και γίνει 200 κιλά, θα τρώει όλο το εμπόρευμα του μαγαζιού σου, μαζί με τις καρέκλες και τα τραπέζια, για πλάκα

Μέχρι και το καταλύτη από το αυτοκίνητο μπορεί να σου φάει : P

Επαναπροσδιόρισα τον ορισμό του πόνου και της ηδονής...

"Ξεφλούδισμα πορτοκαλιού με τον αντίχειρα ενώ είναι κομμένη η παρανυχίδα..." ©

Και όλ' αυτά επειδή βαριόμουνα να πάω μέχρι την κουζίνα να πάρω ένα μαχαίρι, οπότε από την ιστορία προκύπτει και το ρητό...:

"Η βαρεμάρα υπερισχύει του πόνου..." ©

πηγα στο atm(πειραιως) και κατεθεσα χρηματα στο λογαριασμο μου, και αλλαξε το συστημα τους. τα βαζουν αμεσως,δλδ δεν ειναι οπως παλια, που ελεγε διαθεσιμο υπολοιπο και και περιμενες μεχρι να ενημερωθει το συστημα.

Ωωω, πολυ καλο αυτο...πολλες φορες ηθελα να παρω κατι γρηγορα απο το internet με τη χρεωστικη της Πειραιως που εχω και παντα επρεπε να περιμενω, ειναι σπαστικο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι πως γινεται και μπαινουν με τη μια τα χρηματα στο λογαριασμο εφοσον πρωτα πρεπει να γινει καταμετρηση μεσα στην τραπεζα ωστε να διαπιστωθει οτι εχεις βαλει τα χρηματα που δηλωσες στο atm. Αν δηλωσει καποιος οτι εβαλε π.χ. 100 ευρω και εχει βαλει 40 και μπουν αμεσως στον λογαριασμο του 100 ευρω μετα τι γινεται, του αφαιρουν 60; Και πειτε πως τα αφαιρουν τα 60, τι γινεται αν εχει χρησιμοποιησει τα 100; Toυ παει μειον ο λογαριασμος; Aπ'οτι ξερω αυτο δε γινεται στη χρεωστικη. Ας με διαφωτισει καποιος :...:

Komm,απο το 2001 και μετα,ολα τα δισκακια τους εχουν 1-2 "χιτς" και τα υπολοιπα ειναι ανευρα,ανεμπνευστα και φλατ.

κοντα 10 χρονια,μετα βιας γεμιζεις ενα δισκακι με "καλα" κομματια.

Eγω θα ελεγα απο το 2002 και μετα...γιατι τοτε βγηκε το Reroute To Remain που κατ'εμε ειναι μεγαλη δισκαρα, εχει και 2-3 χιτακια (βλεπε cloud connected, trigger κτλ) αλλα προσωπικα μου αρεσει ολο το album :banging:

ασπρα drives στο case σου

Ωπαααα...τωρα το χοντρινες :hehe:

Eγω θα ελεγα απο το 2002 και μετα...γιατι τοτε βγηκε το Reroute To Remain που κατ'εμε ειναι μεγαλη δισκαρα, εχει και 2-3 χιτακια (βλεπε cloud connected, trigger κτλ) αλλα προσωπικα μου αρεσει ολο το album :banging:

my 2 cents .

2-3 χιτακια σε καθε δισκο.δεν ειπα κατι διαφορετικο.

απλως το τελευταιο εχει 2 μισο-χιτακια.:hm:

Γλυκούλη είναι.

Όταν μεγαλώσει όμως και γίνει 200 κιλά, θα τρώει όλο το εμπόρευμα του μαγαζιού σου, μαζί με τις καρέκλες και τα τραπέζια, για πλάκα

Μέχρι και το καταλύτη από το αυτοκίνητο μπορεί να σου φάει : P

Μέχρι να καταλήξει στον φούρνο με ένα μηλαράκι στο στόμα :hehe:

Επαναπροσδιόρισα τον ορισμό του πόνου και της ηδονής...

"Ξεφλούδισμα πορτοκαλιού με τον αντίχειρα ενώ είναι κομμένη η παρανυχίδα..." ©

Και όλ' αυτά επειδή βαριόμουνα να πάω μέχρι την κουζίνα να πάρω ένα μαχαίρι, οπότε από την ιστορία προκύπτει και το ρητό...:

"Η βαρεμάρα υπερισχύει του πόνου..." ©

Seriously,emo είσαι?:triniti: :p

Seriously,emo είσαι?:triniti: :p

1. Κανένα emo δεν θα βαριόταν να πάει μέχρι την κουζίνα να πάρει ένα μαχαίρι...

2. Θα κουβαλούσα ήδη μαχαίρι ή κάποιο άλλο κοφτερό αντικείμενο...

3. Αν είχα τελικά το μαχαίρι θα έκοβα κάτι άλλο εκτός από το φρούτο...

4. Τα emo δεν τρώνε τα φρούτα... είναι φρούτα...

:hehe:

Μέχρι να καταλήξει στον φούρνο με ένα μηλαράκι στο στόμα :hehe:

Και μετά στο κρεβάτι του ψυχολόγου: Την αγαπούσα και την σκότωσα με τα ίδια μου τα χέρια. Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια. : D

Και μετά στο κρεβάτι του ψυχολόγου: Την αγαπούσα και την σκότωσα με τα ίδια μου τα χέρια. Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια. : D

Σβύνω στο ουίσκυ τα δικά της τα σημάδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.