Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

το γκαζι παρ οτι μαζευει απειρο κοσμο, δε μ αρεσει... ειναι ΤΕΡΜΑ , 150% GENERIC ...μεταλαδικο-κλαμπ-κυριλεμπαρ-απλομπαρ-ουζερι-τσιπουραδικα-αγ@μητ@ μπαρακια- και προφανως και ο κοσμος ειναι οτι να ναι..

τωρα για ψυρρη...ειχα να παω 4-5 χρονια στο νερο, πηγα,ειδα τις τιμες, και δεν ξαναπαταω.

10€ το τσιπουρο; ηηηηηηηηημαρτον !

σε μένα μ αρέσει αυτό το συνοθύλευμα γιατί όταν είσαι σε αμιγούς χαρακτήρα μέρη και είσαι διαφορετικός πέφτει το κράξιμο και ακόμα πιο ευγενικά αθλήματα.

(π.χ. να πάει μια παρέα ΒουΠου Μπουρνάζι ή να πάνε Μπουρναζίώτες στο Κεφαλάρι....ή να πάνε Μεταλλάδες και ΕΜΟ στην πλατεία στο Κολωνάκι)

όταν είσαι σε μέρη όπως το Γκάζι κανείς δεν ασχολείται με το να κράξει αλλά κάθονται όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα.

το Ψυρρή όντως έχει ξεφύγει στις τιμές εδώ και 5 χρόνια.για μένα λύση δεν είναι να κόψεις τελείως μια περιοχή.Πάντα υπάρχουν και μαγαζιά με νορμάλ τιμές......Εκτός άμα θες και συ να μπαίνεις στο νούμερο1 της κάθε περιοχής.

Τα καλύτερα σκηνικά και πιπινο-παιχνίδια πάντως γίνονται στα στέκια:happy2:

Αυτά.good morning and good sunday...tomorrow is f@cking monday:hang3:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

νταξει του ψυρρη το χα συνδυασει με ρεμπεταδικα + ΘΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟ...πριν πολλα χρονια ομως...τωρα απλα μπηκα σε ρανδομ μαγαζι και μας γδαρανε, και γενικα η περιοχη δε με τρελαινει...αν και εχει το καλο οτι ειναι κοντα η λαχαναγορα :hehe:

το γκαζι ξαναλεω ,δεν εχει χαρακτηρα. ουτε στον κοσμο ουτε σε τιμες ουτε σε μαγαζια.Σιγουρα για χαβαλε και 5 ποτα ειναι κομπλε, αλλα δεν ειναι για ολο το βραδυ.για starters καλο ειναι :p

Σε ποιον ανήκει αυτο το χέρι οεο?

xeri2.jpg

το αορατο χερι;

thumb2.jpg

:bad:

Όπου δεις τέτοια ατροφία και διόγκωση της τελευταίας φάλαγγας του αντίχειρα, 99% φταίνε ηλίθιοι γονείς που αφήνανε το παιδί να πιπιλάει το δάχτυλο.

Όπου δεις τέτοια ατροφία και διόγκωση της τελευταίας φάλαγγας του αντίχειρα, 99% φταίνε ηλίθιοι γονείς που αφήνανε το παιδί να πιπιλάει το δάχτυλο.

Δεν είναι γενετικό αυτό;

καλά... Αφήστε τη Fox και την Ambrossio για το πρόβλημα στον αντίχειρα και τη μύτη, αντίστιχα, σε εμένα :p Λεπτολόγοι :hehe:

Δεν νομίζω. Με τόσα που έχει πιει για να πάρει τον ογκό που είχε πριιιν κάτι χρόνια, λογικό το βρίσκω αυτό.

Και θα έκανε δημόσια εμφάνιση με κοντό μανίκι για να δείξει τις πέτσες να του κρέμονται? :jester:

Δέν νομίζω, ανεξαρτήτως τι έχει πάρει στα νιάτα του αυτοί που των παρακολουθούν (ιατρικά και όχι μόνο), χρόνια τώρα και που τους πληρώνει αδρά, δεν θα άφηναν να καταντήσει ο άνθρωπος έτσι. ;)

:hehe:.

Έχω εναν εγώ δεν μπορείς να φανταστείς τι τραβάω,με προετοιμάζει απο τώρα για τα δικά μου :flex:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.