Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
για να πρέπει μερικοί καθηγητές της τριτοβάθμιας να είναι τόσο ζώα; :wall:

Αλλιώς δεν θα ήταν καθηγητές ! :p

(Πλακίτσα δεν είναι όλοι έτσι !)

καμαρώστε τα χάλια μας. η πόρτα από την οποία διένειμε δωρεάν τα βιβλία της η "Συγχρονη Εκδοτική" χτίστηκε από τους επαναστάτες wannabe της σχολής. Έλεος :TD:

post-3673-1416073810,0489_thumb.jpg

το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχουν κατεβει 10 5χρονα στην υπογα διπλα στο pc και παιζουν μουσικα οργανα(λογου εορτης μητερας μου).τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια!!!

:mad::mad::mad:θα τα πλακωσω στις σφαλιαρες

two pc says:HELPPPPPPPPPP

post-9359-1416073810,0846_thumb.jpg

το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχουν κατεβει 10 5χρονα στην υπογα διπλα στο pc και παιζουν μουσικα οργανα(λογου εορτης μητερας μου).τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια!!!

:mad::mad::mad:θα τα πλακωσω στις σφαλιαρες

two pc says:HELPPPPPPPPPP

http://www.youtube.com/watch?v=mSXdS77Vbtg

:jump::jump::jump:

@haya:

α. Τουλάχιστον τα δικά σας παιδιά του λαού, ξέρουν να χτίζουν κάπως. Όχι σαν τα δικά μας, που χτίζουν χειρότερα απ'ότι πεντάχρονο με λέγκο :hehe:

β. Θα πάρετε βιβλία μόλις κατεδαφιστεί το παράνομο κτίσμα. μην γκρινιάζεις :p

γ. Η ΠΚΣ, ε; πιρίεργο (γτ σε εμάς είναι πολύ ήπιοι φέτος). Για τα ΕΑΑΚ θα το πίστευα

δ. Είδες που σηκώνει θέμα; :p

δεν ξέρω τι λένε για το e-shop αλλά πριν από δύο ώρες τους πήγα μια θήκη δίσκου για έλεγχο και πριν 5' μου ήρθε sms ότι πιστώθηκε :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.