Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Προσεχε μην μπερδευτεις και βαλεις "φακο laser" απο logitech G5... γιατι δεν θα βγαλεις ακρη με τον παρμπριζο-σπαστη :sarcastic:

και εσύ webcam έστειλες;:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πώπω μια τσ**λάρα που σήκωσε το τηλέφωνο στη Dell... μόνο δε με έβρισε επειδή λέει έβαλα ως διεύθυνση [όνομα οδού], αριθμός αντί να βάλω αριθμός, [όνομα οδού] και μπερδευτήκανε τα σαίνια που κάνανε την παράδοση.

Το χυδαίο ήταν πως τους έιχα δώσει και ταχυδρομικό κώδικα, ο οποίος είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ακόμα και για κάθε στενάκι στην αγγλία. Τα σαίνια δε μπορούσαν να συνδυάσουν έναν ταχυδρομικό κώδικα, έναν αριθμό και μια οδό και να λύσουν τον γρίφο... :suicide:

Σημειωτέον δε, ότι στο site της dell δεν υπάρχει ξεχωριστό πεδίο "number of property" και "street address" οπότε δε ξέρεις τι να βάλεις που! Δεν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από ίντερνετ και ούτε η πρώτη που βάζω πρώτα όνομα οδού και μετά αριθμό...

Τί να πω, δεν τα έχω με κανέναν, αλλά κοίτα τι ταλαιπωρία μπορείς να περάσεις λόγω μιας μικροπαράλειψης του site:boxed:

Το χυδαίο είναι πως αν δε βρει ο φωστήρας το σπίτι μου σήμερα, η next bussines day είναι η Δευτέρα... σκ**ά και απόσκ**α

ΕDIT: Άσχετο, είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι η dell έχει με outsourcing τα τηλεφωνικά της κέντρα στην Ινδία. Σήμερα μίλησα με 3 Ινδές :hehe:

και εσύ webcam έστειλες;:hehe:

εγω φιλε πιπωσα τον chosen και οχι απλα μου εδωσε τις σωστες απαντησεις, αλλα τις εγραψε ο ιδιος και τις εστειλε με pm&mail στον Κωστα. :smoke:

και μου ειπε οτι θα μου στειλει και τον Χ25-Ε στα 100 ευρω.

εγω φιλε πιπωσα τον chosen και οχι απλα μου εδωσε τις σωστες απαντησεις, αλλα τις εγραψε ο ιδιος και τις εστειλε με pm&mail στον Κωστα. :smoke:

και σε εσενα ετσι ειπε?:angry: σε κοροιδευει να ξερεις , μην τον πιστευεις:p

:hehe:

και σε εσενα ετσι ειπε?:angry: σε κοροιδευει να ξερεις , μην τον πιστευεις:p
^^

τι, και σε σας??? :-O

Μας εξαπάτατησε:tw:

Τον πιπωσατε κι εσεις ή μονο εμενα επιασε στις καλες μου????:rofl:

Επισης μην απελπιζεστε... Ειναι σαν τις "προσφορες" του Πλαισιου... μπορει να τον πιασουμε σε καλη μερα και να μας στειλει σε ολους Χ25-Ε στα 100 ευρω :hehe:

Φιρί φιρί πας να στον φορέσω βραδυάτικα, ευλογημένη... :hehe:

Πρωτα τον Χ25-Ε και μετα βλεπουμε...

Εγώ ο ηλίθιος έχω σώσει σαν draft το εμαιλ που έπρεπε να στείλω με 8 απαντήσεις (1 σίγουρα λάθος) και χτες ΞΕΧΑΣΑ να το στειλω!! γ#$$%%@## την μνήμη μου γ#@$%$.

Θέλω και θέλω.

100+ίντσες... damn :-O:flag:

ΦιλοC, αυτο το μοντελο ειναι σχετικα παλιο, εχει βγει ηδη αντικαταστατης (800XLV). Στα ιδια λεφτα υπηρχε προσφορα ο 2000 της Sanyo στο Pixmania, που ειναι σαφως ανωτερο μηχανημα (και μιλαει ο dlpακιας).

ΦιλοC, αυτο το μοντελο ειναι σχετικα παλιο, εχει βγει ηδη αντικαταστατης (800XLV). Στα ιδια λεφτα υπηρχε προσφορα ο 2000 της Sanyo στο Pixmania, που ειναι σαφως ανωτερο μηχανημα (και μιλαει ο dlpακιας).

Ωχ ναι το XLV εννοούσα με τα 8000:1 XD.

πειτε μου οτι ειναι κ αλλοι εκει εξω με κονεξ που τρωνε dc.....εδω και 2 ωρες δεν μπορω να πιασω σταθερη γραμμη.............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.