Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Λεπόν, ακούστε να φρίξετε:

Georgia Guidestones

Τι είναι τούτο?

Από εδώ:

"In June 1979, unknown persons hired Elberton Granite Finishing Company to build the structure."

Χμμ...και τι μας νοιάζει? Για δείτε τη φωτό:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/25/Georgia_Guidestones_English_Full.jpg

Πάρτε και το κείμενο:

MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000

IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE

GUIDE REPRODUCTION WISELY —

IMPROVING FITNESS AND DIVERSITY

UNITE HUMANITY WITH A LIVING

NEW LANGUAGE

RULE PASSION — FAITH — TRADITION

AND ALL THINGS

WITH TEMPERED REASON

PROTECT PEOPLE AND NATIONS

WITH FAIR LAWS AND JUST COURTS

LET ALL NATIONS RULE INTERNALLY

RESOLVING EXTERNAL DISPUTES

IN A WORLD COURT

AVOID PETTY LAWS AND USELESS

OFFICIALS

BALANCE PERSONAL RIGHTS WITH

SOCIAL DUTIES.

PRIZE TRUTH — BEAUTY — LOVE —

SEEKING HARMONY WITH THE

INFINITE

BE NOT A CANCER ON THE EARTH —

LEAVE ROOM FOR NATURE —

LEAVE ROOM FOR NATURE

Με λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίγα λόγια, ο κύριος (κύριοι/κυρίες) που το φτιαξε, ονειρεύεται:

- Εξαφάνιση 5.5-6 δις ανθρώπων

- Ελεγχόμενη διασταύρωση των ειδών (Άρεια Φυλή? Χα! Εγώ σε ξεπέρασα Αδόλφε!)

- ΜΙΑ γλώσσα

- ΜΙΑ θρησκεία

- ΜΙΑ κυβέρνηση

- Δουλοκρατεία - δουλεύτε εσείς, να βγάζουμε εμείς

- Δε μας κάνετε? Καιάδας μεσιέ! LEAVE ROOM FOR NATURE λέμε!

Βρε μπας και έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα, έχει ζουμί αυτό!

the same speed he uses to frag us in COD5.:mad:

Εγκώ ντεν ξέρει τίποτα :whistling

...

Βρε μπας και έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα, έχει ζουμί αυτό!

Απορώ γιατί κάθεστε και σκάτε για την κάθε μλκία που κολλάει στο μυαλό ενός Αμερικάνου και χτίζει μία πέτρα.

ΈλεοC με τα συνομωσιο-threads πια!

Avatars_Funny_You_Shall_Not_Pass.jpgYouShallNotPass-full.jpg

Στο Κονγκό και το 3ο λάθος είναι.

Εγώ πάντως πριν μαθω οτι ειναι λάθος ειχa κανει παραγελλια την 4870 και τον εξ. hdd. :ph34r:

Εγώ πάντως πριν μαθω οτι ειναι λάθος ειχa κανει παραγελλια την 4870 και τον εξ. hdd. :ph34r:

με τοο..

Λαθη ειναι ολα...

..αλλα μερικα πουλακια μου ειπαν οτι την καναν προσφορα ''στιν τιμη Pixmania'' την καρτα,οταν ενημερωναν οτι ειναι λαθος.:wassat:

Στα 208.50 στο Site.:whistling

με τοο..

Λαθη ειναι ολα...

..αλλα μερικα πουλακια μου ειπαν οτι την καναν προσφορα ''στιν τιμη Pixmania'' την καρτα,οταν ενημερωναν οτι ειναι λαθος.:wassat:

Στα 200 στο Site.:whistling

208.

στο pixmania 170e

δυσκολα χτυπιεται το pixmania σε τέτοιες περιπτώσεις

Georgia Guidestones...

...Βρε μπας και έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα, έχει ζουμί αυτό!

Μια διαφωνία με το πρώτο μόνο... δεν είναι ανάγκη να πέσει χαράτσι... μπορεί να γίνει με έλεγχο των γεννήσεων. (Τώρα το κατά πόσο είναι θεμιτό αυτό και πραγματοποιήσιμο σε αυτό το κόσμο δεν το ξέρω... πάντως το οτι είμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλοί για τον τρόπο ζωής που διάγουμε είναι γεγονός δεκαετίες τώρα). Ή ο τρόπος ζωής θα αλλάξει (δεν παίζει χωρίς ΑΓΡΙΑ καταστροφή και υποχρεωτική αλλάγή-σιγά μη κάτσει ο άλλος να αγοράζει λιγότερα απ όσα έχει μάθει να αγοράζει σκεπτόμενος μακροπρόθεσμα...- ) ή θα μειωθεί ο πληθυσμός.

Και τα άλλα, με καλή πίστη φαντάζουν εξαιρετικά, αλλά η ιστορία διδάσκει πως μάλλον η δική σου προσέγγιση είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα σε ένα παρόμοιο μέλλον. Ειδικά με το παρόν χρηματοοικονομικό σύστημα.

Κατα τ' άλλα, jpavly +1. Ας λύσουμε πρώτα τα υπαρκτά, και μετά βλέπουμε και για τις συνωμοσίες...

208.

στο pixmania 170e

δυσκολα χτυπιεται το pixmania σε τέτοιες περιπτώσεις

στο τηλεφωνο που σε παιρνουν απο το πλαισιο,σου λενε οτι μπορουν να σου την δωσουν 160 λογω του λαθους που εγινε.

Στη μάνα μου, που απάντησε το τηλέφωνο, της είπαν ότι η τιμή είναι 225, κι αν θέλουμε να συνεχιστεί η παραγγελία... Ντάξει, δεν πίστευα ότι θα πήγαιναν όλα καλά με μια τέτοια προσφορά όταν το είδα στο Π, αλλά όχι και να μας κοροϊδεύουν έτσι..

στο τηλεφωνο που σε παιρνουν απο το πλαισιο,σου λενε οτι μπορουν να σου την δωσουν 160 λογω του λαθους που εγινε.

Σωστά, μόλις με πήραν κ μενα ... και την πρότειναν μόλις στα 169 λόγου λάθους.

Μου είπαν και για το silverstone - προσφορά !!! που είχα παραγείλει !!!

Κατά τ'άλλα κανείς δεν θέλησε να εκμεταλευτεί το λάθος κάποιου

φυσικά, για τι μας πέρασες να πατάμε σε λάθη άλλων :p

την vga ακόμα και στα 170 δεν την ηθελα και τόσο πολυ...μου αρκει η HD 4350 που εχω...

αν την ήθελα στα 170 την έπαιρνα και απο το pixmania.

Εγώ τα ακύρωσα και τα 2. Μέχρι στιγμής έχω 3 ακυρωμένες....αλλα που θα παει

η επόμενη προσφορα θα πετυχει....(αν δεν βρεθεί κάποιος ψήλος στο δρόμο που παιζει στην εξωφρενικη 2560 :p)

....αλλα εκείνο το Silverstone στα 100 το ήθελα :fist:

Και δω αναμένομε ακύρωση για 2 κάρτες και ενα δίσκο.

Από ότι φαίνεται απολύσανε τον υπάλληλό του eshop και έπιασε δουλειά στο πλαίσιο :crazy_pilot:

Από ότι φαίνεται απολύσανε τον υπάλληλό του eshop και έπιασε δουλειά στο πλαίσιο :crazy_pilot:

ΛΟΛ.... δυνατο βιογραφικο φτιαχνει σιγα σιγα!! :rofl::rofl::rofl:

Όσοι παραγγείλατε δεν σας έβγαζε στο basket κανονική τιμή ?

Anyway, από τα πιώματα των γιορτών συμβαίνουν αυτά λογικα...:laughing:

Λαθη γινονται, δεν ειπε κανενας τιποτα. Αλλα οχι να περνει ο υπαλληλος και να λεει "ναι, γεια σας επειδη εγινε λαθος, μηπως τον θελετε στα 79?" (απο τα 29 προφανως...)

δλδ δεν εχει κανει το πλαισιο αλλες "τρελες" προσφορες στο παρελθον και το λες αυτο , το λες για να μας την πεις ή για να περναει η ωρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.