Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εμ... σκεφτόμουν να αγοράσω κάτι και θα ήθελα την γνώμη σας... :hehe:

Ποσα λεφτα διαθετεις φιλε μου?

Για δωρακι? Για προσωπικη χρηση?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

χρήστης James Bond 007 Mission:H.O.T-Hellas Overclocking Team λέει:

emathes tpt tragike xthes apo OV

Ο χρήστης James Bond 007 Mission:H.O.T-Hellas Overclocking Team λέει:

OC

Ο χρήστης James Bond 007 Mission:H.O.T-Hellas Overclocking Team λέει:

?

Ο χρήστης Giouvarlaki_augolemono λέει:

mpoumpi otan egw edina entoles sto dos esy edines entoles sto gio-gio sou na gemisei

το να εμποδιζεις την δημοσια αρχη να προσαγει ατομο που διεπραξε εγκλημα ειναι παρανομο ειτε εισαι 25 ειτε 105.Αλλα μαλλον δεν το λεει στον ποινικο κωδικα της συμπαθεστατης δικηγορου που τσιριζει μπροστα στις καμερες (γμτ πρεπει ναχει την trial version),οπως επισης δεν θα λεει και οτι μηνυση χωρει μονον για διαπραξη συγκεκριμενου εγκληματος και οχι απλα για να πουλαμε τσαμπουκα μπροστα στις καμερες.

Και μετα τσιριζουν ολοι "τι τους εμποδιζει το ασυλο,αφου μπορουν να την στησουν εξω απο τα πανεπιστημια και να πιασουν τους γνωστους αγνωστους".

α ναι?

δηλαδή καλά έκαναν που την έριξαν κατω ε?

γιατί όταν τους έλεγαν: συλλάβετέ μας" θα σκοτωθούνε μέσα " τα γουρούνια δεν κάνανε τίποτα?

άσε μας ρε μεγάλε!

απλά επίτηδες προκαλούν, ώστε να δημιουργήσουν ταραχές.

fusion??:dance3:

Νομίζω τον κατάλαβες... :p

Αλλά μάλλον η απορία του είναι αν θα πάρει 2 να τα κάνει raid0...

δηλαδή καλά έκαναν που την έριξαν κατω ε?

γιατί όταν τους έλεγαν: συλλάβετέ μας

ελα μου ντε,"λογικοτατο" αιτημα...βλακωδεις μαγκιες του στυλ "συλλαβετε εμας αντι για αυτους" κατα τυχη κιολας μπροστα σε καμερα ,ετσι να πουλησουμε αγωνα σε τιμη ευκαιριας σε ολο το ελλαντα...

Ενδιαφερουσα λυση παντως η γιαγια (που δεν ειμαστε και σιγουροι αν επεσε κατω με υποβοηθηση η χωρις..αληθεια ξεχασαν ολοι το "πεσιμο΅΅ του Κουγια οταν ειχε μπουκαρει στο στουντιο του 30φυλλοπουλου?)...Human shield ενα πραγμα

μονο εγω ειδα το ποστ του παιδιου(DrGonzo νομιζω) στο αλλο θρεντ που ελεγε οτι καποιες φορες οι ταραξιες πηγαινουν και κρυβονται στις πολυκατοικιες ?Λες ναναι πρακτορας της κυβερνησης και ο γκονζος?

Νομίζω τον κατάλαβες... :p

Αλλά μάλλον η απορία του είναι αν θα πάρει 2 να τα κάνει raid0...

SLI storage :jump1: φανταζεσαι να γινοτανε? λες να γiνεται? :jump1:

Εγώ ζηλεύει... σέλω τα ψώνια μου... έχω παραγγείλει από τις 29/12/08 τον p2-940 με μια M3A79-T DELUXE και ακόμα περιμένω... :angry:

Θα φύγει και το σ/κ που θα τα καθόμουν να τα στήσω και άντε τώρα να μου ρθει την δευτέρα που θα πρέπει να περιμένω 5 μέρες με τις κούτες δίπλα μου, για να έρθει το επόμενο σ/κ να τα στήσω... :rant::rant:

Αφιερωμένο:

assalto_en.png

Είναι τραγικό που υπάρχουμε εμείς οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη... καλύτερα να αφανιστούμε σαν είδος, ολοκληρωτικά και ας καούν και τα χλωρά μαζί με τα ξερά...

Και που να δεις Jack σε Χ χρόνια, τι έχει να τραβήξει ο κακόμοιρος ο Άρης (Mars Mining Company) :hehe:

Και φυσικά μελλοντικά, κι οι υπόλοιποι πλανήτες - ένας ιός πρέπει να εξαπλώνεται (τρίζουν τα κωδικο-κόκκαλα του Agent Smith)

ελα μου ντε,"λογικοτατο" αιτημα...βλακωδεις μαγκιες του στυλ "συλλαβετε εμας αντι για αυτους" κατα τυχη κιολας μπροστα σε καμερα ,ετσι να πουλησουμε αγωνα σε τιμη ευκαιριας σε ολο το ελλαντα...

Ενδιαφερουσα λυση παντως η γιαγια (που δεν ειμαστε και σιγουροι αν επεσε κατω με υποβοηθηση η χωρις..αληθεια ξεχασαν ολοι το "πεσιμο΅΅ του Κουγια οταν ειχε μπουκαρει στο στουντιο του 30φυλλοπουλου?)...Human shield ενα πραγμα

μονο εγω ειδα το ποστ του παιδιου(DrGonzo νομιζω) στο αλλο θρεντ που ελεγε οτι καποιες φορες οι ταραξιες πηγαινουν και κρυβονται στις πολυκατοικιες ?Λες ναναι πρακτορας της κυβερνησης και ο γκονζος?

Δεν σου λέω οτι είναι πράκτορες.

σου λέω οτι τα ματ επίτηδες δρουν προκλητικά, έτσι ώστε να προκαλέσουν ταραχές.

άμα ήθελαν, θα τούς είχαν συλλάβει όλους. Δεν είναι τόσο αδύναμοι όσο νομίζουμε.

αλλά όχι μόνο τους βολεύουν οι ταραχές, αλλά τις επιδιώκουν, αφού έτσι έχουμε συνδέσει την διαδήλωση με σπασίματα και επικεντρωνόμαστε σε αυτά, χωρίς να ακούγωνται τα αιτήματα των διαδηλωτών.

αυτή είναι η άποψή μου. δικαίωμά σου να διαφωνεις ;)

Φιλικά,

Αντώνης :)

κάτι πρέπει να γίνει.....μπούκωσε το σύστημα:hmm:

Welcome to my world(εχω ηδη αρχισει να διαγραφω!!)

Tsakona, και επί Πολυτεχνείου, οι φοιτητές έβρισκαν προστασία μέσα στις πολυκατοικίες. Αν ρω΄τησεις κάποιον που να έχει περάσει τα τελευταία 40 χρόνια στην γύρω περιοχή, θα σου το επιβεβαιώσει ;) Το ότι μπαίνουν μέσα στις πολυκατοικίες που δεν είναι το σπίτι τους, δεν τους κάνει αυτόματα ταραξίες κλπ :)

Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.