Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αυτο το κατάλαβα,που στο αεροδρόμιο όμως?Και ο πατήρ μου εκεί δουλεύει για αυτο ρωτάω :baby:

Μια νέα λειτουργία η οποία παρέχεται αποκλειστικά και χωρίς χρέωση στους χρήστες του λάμπη είναι τα προσωπικά μηνύματα.

Είσαι χρήστης του thelab.gr και έχεις πάνω από 10 δημοσιεύσεις; Τότε και εσύ μπορείς να κάνεις χρήση του αποκλειστικού προνομίου της αποστολής προσωπικού μηνύματος.

Λάμπης - Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματάνε να στέλνουν πμ ποτέ.

Τώρα εγώ φταίω να δηλωσω ασθένια???:D

10' πριν φύγω για αεροδρόμιο, με βρήκε το ΠΛΑΙΣΙΟ

(ήδη ανυπομονώ να σχολάσω LOL )

q2f08rx2tzkdyke69t8s_thumb.jpg

Ανυπομονεις για τον εκτυπωτη ε??? Σε καταλαβαινω...

Εγώ ζηλεύει... σέλω τα ψώνια μου... έχω παραγγείλει από τις 29/12/08 τον p2-940 με μια M3A79-T DELUXE και ακόμα περιμένω... :angry:

Θα φύγει και το σ/κ που θα τα καθόμουν να τα στήσω και άντε τώρα να μου ρθει την δευτέρα που θα πρέπει να περιμένω 5 μέρες με τις κούτες δίπλα μου, για να έρθει το επόμενο σ/κ να τα στήσω... :rant::rant:

Άσε υπάρχουν και καλλίτερα από 23-12-08 παραγγελία στο e-shop και ακόμα.:wall:

Είναι τραγικό που υπάρχουμε εμείς οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη... καλύτερα να αφανιστούμε σαν είδος, ολοκληρωτικά και ας καούν και τα χλωρά μαζί με τα ξερά...

Επειδη βλεπω κατι " with Love" τα παιδια το συνειδητοποιουν αυτο που κανουν?? Αν ναι, τι να πω, Απιστευτο!! Θρασυτατο!!

Και μετά λένε για εμάς τους Έλληνες.

Άδικο έχουν μερικοί που λένε: Ότι όλοι τα έχουν μαζί μας?

Για να δούμε και τους αδέσμευτους δημοσιογράφους ανά την υφήλιο τι θα πουν και τι θα γράψουν και κυριότερα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Αίσχος για τους Ισραηλινούς που ξέχασαν τι τράβηξαν στο Άουσβιτς.

Καταλάβατε τώρα πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους?

Περίεργος είμαι να δούμε εάν υπάρχει αντίδραση από την Ε.Ε :sick::drool:

(...) μαλλον δεν το λεει στον ποινικο κωδικα της συμπαθεστατης δικηγορου που τσιριζει μπροστα στις καμερες (γμτ πρεπει ναχει την trial version) (...)

...απλά --> :hehe:

Τα παιδάκια δεν νομίζω να καταλαβαίνουν τι κάνουν, πάνω από 10 χρονών δεν πρέπει να είναι. Το θέμα είναι αυτοί που τα βάζουν να το κάνουν αυτό, τους πουλάνε εθνικιστικά παραμύθια σε μικρή ηλικία για να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Καλό ειναι πριν σχολιάσετε να ψάχνεστε λίγο:

1. Η φωτογραφία δεν είναι τωρινή, είναι όταν έκανε πόλεμο το Ισραήλ με το Λίβανο

2. Όταν είχε βγεί η φωτογραφία υπήρχε έντονη φιλολογία - την οποία δεν παρακολούθησα - για το αν είναι σκηνοθετημένη ή όχι η φωτογραφία.

Μην βιάζεστε να κρίνετε.

Όσον αφορά για τα νέα θέματα μέσα στο ποθ, επειδη ειλικρινά έχετε κάνει λάστιχο την ανοχή μου, απο εδώ και πέρα όποιος κάνει θέμα στο ποθ το οποίο θα μπορούσε να γίνει σε κάποια άλλη κατηγορία του λάμπη θα τρώει μονοήμερο μπαν. Χωρις γκρίνιες, χωρίς παράπονα, χωρίς δικαιολογίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.