Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Το να έχει προσλάβει Ινδό υπάλληλο σου κάνει κάπως ε;

Μα τί λες βρε; Τί να μου κάνει κάπως;

Απλώς μου έκανε εντύπωση και το ανέφερα.:yes4:

Μα τί λες βρε; Τί να μου κάνει κάπως;

Απλώς μου έκανε εντύπωση και το ανέφερα.:yes4:

Περίμενε και σε λίγο θα σου κάνει εντύπωση να μιλήσεις με Άγγλο.

Περίμενε και σε λίγο θα σου κάνει εντύπωση να μιλήσεις με Άγγλο.

Αυτό το καταλαβαίνω. Οι ίδιοι οι άγγλοι αυτοσαρκαζωμενοι λένε ότι σε λίγο καιρό ότι θα ισχύει:

"Αν δεν είσαι μαύρος ή μουσουλμάνος δεν είσαι Βρετανός"

Δεν έχω πρόβλημα με τους μεν και τους δε, αλλά θεωρώ κρίμα να χάνει ένα έθνος τη συνεκτικότητα του...

Από την άλλη σκέφτεσαι τον ακραίο ιμπεριαλισμό του "Θρόνου" που τόσο λατρεύουν ορισμένοι, και λές "Καλά να πάθουν..."

White phosphorus , τυφλωνει προκαλει εγκαυματα , καρκινο και οτι θελεις...

E, να μην έχουν κάτι να απασχολούνται όσοι ζήσουν...?

Πάντως είναι λες σκοτώνουν κατσαρίδες, δεν έχει αντιδράσει κανείς, απ' εναντίας ορισμένοι του λένε και μπράβο... έχω ακούσει άπειρες φορές την ατάκα αυτές τις μέρες ότι αν είχε τελιώσει την δουλειά του κάποιος πριν μερικά χρόνια, τα θύματα του χθες δεν θα ήταν θύτες σήμερα... αλλά τι να γίνει όμως...? και αν δεν ήταν οι ευβραίοι μπορεί να ήταν οι άραβες στην αντίθετη θέση... ένας μετεωρίτης χρειάζεται και επαναδημιουργία της ζωής...

καλημερες! αντε να δωσουμε αλλο ενα εργαστηριο σημερα.

για το φωσφωρο, σβηνει μονο οταν δεν υπαρχει οξυγονο, ουτε με νερο σβηνει. επισης οταν πεσει στο σωμα ειναι σαν οξυ, σε λιωνει πραγματικα.

και στο ιρακ τα αμερικανακια ειχαν ριξει και μετα λεγαν για να φωτισουν πεδια μαχων κτλ..

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=973670&lngDtrID=252

Defragment και format λοιπόν πριν πουλήσετε τον δίσκο σας - εγγυημένη καταστροφή δεδομένων :hang3:

Η λειτουργία ανασυγκρότησης δίσκου (defragmentation) και το φορμάρισμα του δίσκου είναι επίσης αρκετά αποτελεσματικές τακτικές διαγραφής.
Πίος ξέρει τι έχει (τραβήξει) ο άνθρωπος

Τι έχει τραβήξει δηλαδή από τους μετανάστες ο άνθρωπος?? :TD:

Τα αφεντικά δεν ''τραβάνε'' τίποτα

Τι έχει τραβήξει δηλαδή από τους μετανάστες ο άνθρωπος?? :TD:

Τα αφεντικά δεν ''τραβάνε'' τίποτα

πως καταφέρνεις απ την μία άκρη να το πηγαίνεις στην άλλη δεν σε καταλαβαίνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.