bezdim Ιανουάριος 8, 2009 #16082 Ιανουάριος 8, 2009 Και εμένα μου αρέσει ο Γέννουαρυ.... χικ! Έμπαινε Κρήτη με τις ρακές σου!
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 8, 2009 #16084 Ιανουάριος 8, 2009 Δεν είχε άλλη εμπειρία και πίρε διλιτρο σπρωγμένο. Δέκα μέρες το είχε, όταν με υπερβολική ταχύτητα έφυγε από το δρόμο, έσκασε σε δέντρο, και μετά σε κάτι ταμπέλες ανάποδα.Εκατοντάδες κόσμος στην κηδεία για τον εικοσιεφτάχρονο. Μέσα και ο χασωδίκης που δεν γνώριζε κανέναν, αλλά μαζεύει ψηφαλάκια.Οι ίαινες τα τρώνε για να ζήσουν, δεν πατάνε επάνω τους για να ανέβουν!!Το επάγγελμα απαιτεί, ρετάλια κακού υφάσματος.
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 8, 2009 #16087 Ιανουάριος 8, 2009 Σε τι αναφερεσαι ΓιαγκΤ? Σε τρακάρισμα που προκάλεσε κηδεία.
Tsakonas Ιανουάριος 8, 2009 #16088 Ιανουάριος 8, 2009 Μια χαρα template ειναι.Με 4-5 λεξεις αλλαγη ταιριαζει σε καθε περισταση (πχ γαμο-βαφτισια)
ΝTG Ιανουάριος 8, 2009 #16090 Ιανουάριος 8, 2009 Σε τρακάρισμα που προκάλεσε κηδεία.Kατι πιο συγκεκριμενο μιας και το επεισοδιο παιζεται σχεδον καθημερινα?
deninho Ιανουάριος 8, 2009 #16092 Ιανουάριος 8, 2009 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=973611&lngDtrID=245 Άντε να χτυπήσουν και κανένα νηπιαγωγείο, γιατί μπορεί να είναι εκκολαπτήριο μελών της Χαμάς....
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 8, 2009 #16093 Ιανουάριος 8, 2009 Kατι πιο συγκεκριμενο μιας και το επεισοδιο παιζεται σχεδον καθημερινα?Δεν αλλάζει κάτι όσο συγκεκριμένο και αν γίνει.Εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι πως πληροφορούνται οι πολιτικάντηδες ότι η X κηδεία θα μαζέψει κόσμο. Κυρίως όμως η τεράστια αναισθησία που χρειάζεται, για να εκμεταλλευτείς πολιτικά τον πόνο του άλλου.
jimakos21 Ιανουάριος 8, 2009 #16094 Ιανουάριος 8, 2009 Πες τα ρε Γιαγκτ.Είχε και κάμερες? Γιατί αν είχε πρέπει να ήρθαν μπόλικοι από δ'αύτους! (πολιτικοί)
LevelOne Ιανουάριος 8, 2009 #16095 Ιανουάριος 8, 2009 Όποιος μπορέσει και κατεβάσει απο www.jstac.com drivers για το Reader 101+ κερδίζει λουκούμι με τηλεκατευθυνόμενη ζάχαρη...Support -> Downloads -> Driver -> A101+ ....#%^$*%^#$*$@!%*#%^&#$()^@!%()^!%#!%%#!%Error on page. $$@%^0=7a+(&%+$%^($+%^&$^($^$^()&()$^&$@^@@^ :bye::bye:
VIL Ιανουάριος 8, 2009 #16096 Ιανουάριος 8, 2009 Δεν αλλάζει κάτι όσο συγκεκριμένο και αν γίνει.Εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι πως πληροφορούνται οι πολιτικάντηδες ότι η X κηδεία θα μαζέψει κόσμο. Κυρίως όμως η τεράστια αναισθησία που χρειάζεται, για να εκμεταλλευτείς πολιτικά τον πόνο του άλλου.Αυτό τώρα (αφού τους ξέρουμε- τους μάθαμε χρόνια τώρα) γιατί σου προξενεί εντύπωση?
Jaco Ιανουάριος 8, 2009 #16097 Ιανουάριος 8, 2009 Όποιος μπορέσει και κατεβάσει απο www.jstac.com drivers για το Reader 101+ κερδίζει λουκούμι με τηλεκατευθυνόμενη ζάχαρη...Μήτσους, απ' ότι είδα στο manual του A101+ δεν αναφέρει πουθενά το μοντέλο και την εταιρία (jstac) αυτό ίσως σε σώσει... επειδή στην κίνα 1 τα φτιάχνει και 1000 τα πουλάνε oem, αν ψάξεις νομίζω ότι θα βρεις κάποιο reader ο οποίος θα είναι ίδιος με τον δικό σου ή θα μοιάζουν πολύ και μάλλον θα έχουν το ίδιο manual... οπότε αν κατεβάσεις τον driver της άλλης συσκευής, πολύ πιθανό να σου δουλέψει...Ετσι έσωσα ένα touch-monitor, υπήρχαν 100 που πουλάγαν το ίδιο ακριβώς με άλλο όνομα στο πλαστικό μπροστά και όταν εξαφανίστηκε το site της εταιρίας από το internet, βρήκα drivers από άλλη εταιρία με το ίδιο ακριβώς μόνιτορ...Για ψάξε λίγο...
Borg Ιανουάριος 8, 2009 #16098 Ιανουάριος 8, 2009 damn! δεν βρισκω το forum για τους μαυροσκουφάτους, εστω ενα τηλ
LevelOne Ιανουάριος 8, 2009 #16099 Ιανουάριος 8, 2009 Μήτσους, απ' ότι είδα στο manual του A101+ δεν αναφέρει πουθενά το μοντέλο και την εταιρία (jstac) αυτό ίσως σε σώσει... επειδή στην κίνα 1 τα φτιάχνει και 1000 τα πουλάνε oem, αν ψάξεις νομίζω ότι θα βρεις κάποιο reader ο οποίος θα είναι ίδιος με τον δικό σου ή θα μοιάζουν πολύ και μάλλον θα έχουν το ίδιο manual... οπότε αν κατεβάσεις τον driver της άλλης συσκευής, πολύ πιθανό να σου δουλέψει...Ετσι έσωσα ένα touch-monitor, υπήρχαν 100 που πουλάγαν το ίδιο ακριβώς με άλλο όνομα στο πλαστικό μπροστά και όταν εξαφανίστηκε το site της εταιρίας από το internet, βρήκα drivers από άλλη εταιρία με το ίδιο ακριβώς μόνιτορ... Για ψάξε λίγο... Εχω δοκιμάσει ισα με 94.994.290 διαφορετικούς drivers με αυτο το σκεπτικό αλλα μεχρι στιγμής (εδω και 8 μηνες) δεν εχω βρεί καποιον να ταιριάζει σε Vista x64... Δεν φτιάχνεις εναν εσυ τσακα-τσακα...
bezdim Ιανουάριος 8, 2009 #16100 Ιανουάριος 8, 2009 Παιδιά μήπως γνωρίζετε αν η Dell κάνει outsourcing;Διότι παράγγειλα ένα dell laptop από αγγλία και με πήρε τηλέφωνο ένας υπάλληλος που πιο πολύ για ινδός μου έμοιαζε. Ναι στην αγγλία υπάρχουν πολλοί Ινδοί, αλλά ετούτος δεν είχε ούτε καν προφορά!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.