Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
στα Γρήγορα......ξύλα για τζάκι που θα βρούμε.....θα ξεμείνω αύριο το βράδυ που έχουμε κοψίδια:crazy:

Ε, δεν έχουν κάψει όλη την αττική. Όλο και κάπου θα βρείς.

1.4L

Honda Jazz Αστική 6,5

Ford Fiesta Αστική 7,5

Συνδιασμένη κλπ δεν με απασχολεί, στην Αθήνα ζούμε νομίζω.

Για μένα, αυτό είναι κατανάλωση εν έτει 2008+

γιαννικο δεν υφισταται συγκριση του τζαζ με το φιεστα , το χοντα ειναι αμαξι κολλημενο με κολλα κλπ, το αλλο με μ*ξα...

Τι τα κοιτάτε αυτά τα νούμερα...για γέλια είναι...

π.χ.

100.000 km

Με το Jazz υποτίθεται ότι θα έχω ξοδέψει ~6500 λίτρα βενζίνη, ενώ με το Fiesta ~7500 λίτρα. 1000-1500€ στα 100000 χιλιόμετρα...δεν είναι και κάτι ΤΟΣΟ τραγικό imo..

Να ήταν κανα RX-8 με τα 15άρια του, να πω ναι ;)

Τι τα κοιτάτε αυτά τα νούμερα...για γέλια είναι...

π.χ.

100.000 km

Με το Jazz υποτίθεται ότι θα έχω ξοδέψει ~6500 λίτρα βενζίνη, ενώ με το Fiesta ~7500 λίτρα. 1000-1500€ στα 100000 χιλιόμετρα...δεν είναι και κάτι ΤΟΣΟ τραγικό imo..

Να ήταν κανα RX-8 με τα 15άρια του, να πω ναι ;)

100.000 είναι κανα 5άρι+++ χρόνια

στα Γρήγορα......ξύλα για τζάκι που θα βρούμε.....θα ξεμείνω αύριο το βράδυ που έχουμε κοψίδια:crazy:

που?ποτε?Ερχομαι!

Αν με παρεις μαζι εχεις για 6 μηνες το πακετο Tsakonas gold support που περιλαμβανει

2 κακουργηματα

2 πλημμελημματα

(υποστηριξη για)Απεριοριστες τροχαιες παραβασεις/διοικητικα προστιμα σε Ελλαδα και 18 χωρες της ΕΕ

Μεχρι 5 δελτια τυπου

Απεριοριστο μαντρες jumping

lap dance απο τον αστρολαβο

1.4L

Honda Jazz Αστική 6,5

Ford Fiesta Αστική 7,5

Συνδιασμένη κλπ δεν με απασχολεί, στην Αθήνα ζούμε νομίζω.

Για μένα, αυτό είναι κατανάλωση εν έτει 2008+

Αυτές τις τιμές τι πετυχαίνουν τα εργοστάσια σε μεταφορική ταινία, με πρόγραμμα.

Εκτός από ανέφικτες σε πραγματικές συνθήκες, θα δόσης πολλαπλάσια χρήματα, στο νοσοκομείο που θα σε στείλουνε οι από πίσω σου στα φανάρια. : )

ρε πολωνέ...

Τι μωρό είναι αυτή η Iga Wyrwal.

Ειναι πολωνικης καταγωγης μοδελο που ζει μονιμα στην αγγλια.

εγινε γνωστη οταν κερδισε το βραβειο "το καλυτερο στηθος στον κοσμο"

Τα υπολοιπα αμα θες σε ΠουΜου γιατι θα μας δειρουν :hehe:

Παντως καλυτερα να την βλεπεις παρα να ακους... για πολλες ντοματες μιλαμε :tomato:

Αυτές τις τιμές τι πετυχαίνουν τα εργοστάσια σε μεταφορική ταινία, με πρόγραμμα.

Εκτός από ανέφικτες σε πραγματικές συνθήκες, θα δόσης πολλαπλάσια χρήματα, στο νοσοκομείο που θα σε στείλουνε οι από πίσω σου στα φανάρια. : )

κοίτα μαν.

Έχω κάνει αγία παρασκευή-βάρκιζα και πάλι πίσω με μέση κατανάλωση 4,9λ/100.Και είναι 56χλμ πήγαινε-έλα

Πήγα Λαμία και γύρισα ψιλο πατητός και ήμουν με 6λ/100.

Το mazdaki λέει 5,9λ/100 μικτά

Δεν είναι ότι ΔΕΝ γίνεται,είναι ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ να οδηγούμε οικονομικά

@πολωνό

Ε προφανώς αυτόν τον διαγωνισμό θα κέρδιζε ρε...αφού είναι πολύ τούμπανο το εργαλείο...

lap dance απο τον αστρολαβο

Απο 1η Ιανουαριου στους κινηματογραφους...

"PIMPIN' Astro"

Οικονομικη κριση...

Καποτε... πανισχυρος admin...golden boy....................πλεον στο κλαρι... ενας διαβολικος δικηγορισκος του προσφερει στεγη, φαι και δουλεια...Τα ανταλλαγματα ειναι δυστυχως μεγαλα...

Η ανοδος και η πτωση.

Μην την χασετε.

Κατσε να αλλαξει ο χρονος ρε... Κατα τις 2 θα παμε

edit: Ακουγεται καλυτερα το... "Αααα haba τελος.... Του χρονου θα ξαναπαω " :p

Απο 1η Ιανουαριου στους κινηματογραφους...

"PIMPIN' Astro"

Οικονομικη κριση...

Καποτε... πανισχυρος admin...golden boy....................πλεον στο κλαρι... ενας διαβολικος δικηγορισκος του προσφερει στεγη, φαι και δουλεια...Τα ανταλλαγματα ειναι δυστυχως μεγαλα...

Η ανοδος και η πτωση.

Μην την χασετε.

Πω πω... φαντάζομαι και το τρεϊλερ...

Με την κλασσική Don La Fontaine φωνή:

In a world... where corruption lays ahead from the competition. ONE MAN... Once a powerful admin... struggling to earn a living under the commands of a powerful lawyer...

Νατσος με καργα τυρι και σβηστε φωτα παρακαλώ... :drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.