Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Κάτι άσχετο,DJD κάθε μήνα βγάζεις την ίδια φώτο με άλλο χρώμα παπούτσια ρε συ?Πρόσεξα οτι τα προηγούμενα ήταν κόκκινα :jester:

Κάτι άσχετο,DJD κάθε μήνα βγάζεις την ίδια φώτο με άλλο χρώμα παπούτσια ρε συ?Πρόσεξα οτι τα προηγούμενα ήταν κόκκινα :jester:

Όλοι οι σωστοί καλλιτέχνες που σέβονται, έστω και λίγο τον εαυτό τους (το ελάχιστο χρόνο που τους μένει όταν δεν παράγουν το θεάρεστο έργο τους), χωρίζουν την ζωή τους σε περιόδους, που ορισμένες φορές χαρακτηρίζονται από χρώματα (βλέπε Πικάσο)...

ο DJD τώρα, επειδή τέτοιους καλλιτέχνες, τους έχει γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια, αλλάζουν χρώμα και αυτά μαζί...

To να σε κλειδώνουν στη δουλειά παραμονή πρωτοχρονιά αξία μλκς 50000 ευρά

το να κάνεις το διαρρήκτη ανεκτίμητο

To να σε κλειδώνουν στη δουλειά παραμονή πρωτοχρονιά αξία μλκς 50000 ευρά

το να κάνεις το διαρρήκτη ανεκτίμητο

Ο (Έρωτας) πληρώνεται :hehe:

αμάν αυτή η ΔΕΗ...βρίσκουν κάτι ώρες να κόψουν το ρεύμα...

Τουλάχιστον συμβαίνουν και αστεία περιστατικά. Διάλογος με μια κάτοικο του 5ου, όταν κατεβηκα να κοιτάξω τα ρολόγια:

-Αχ, ούτε και εσείς έχετε ρεύμα ε;

-Όχι, εμείς και 1-2 διαμερίσματα ακόμη. Εσείς δεν έχετε;

-Α δεν ξέρω, τώρα ήρθα αλλά είδα ότι δεν δουλεύει το ασανσέρ. Μπορεί να έχει πέσει καμιά τάση.

-Εμ, φάση...

-Όχι όχι, τάση...Εγώ ας πούμε μπορεί να μην έχω ρεύμα στην κουζίνα αλλά να δουλεύει το πλυντήριο...Έχω τριτασικό πίνακα

:rofl:

Το Fiesta Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς; :giveup::suicide:

εμ τι θα ήταν αφού βασίζεται στο mazda 2 :hehe: το οποίο.....

attachment.php?attachmentid=33427&stc=1&d=1230740940

+2ο car of the year στην Ευρώπη

αλλά το 4Τ το θάβει και το βγάζει το χειρότερο της κατηγορίας του :wall::wall::wall::hehe:

Για να καταλάβεις επίπεδο ελληνικών περιοδικών.

post-555-1416073781,7316_thumb.jpg

Αγοράζει κανείς 4Τ; Αν ναι, υπάρχει ακόμα η στήλη του L.J.K. Setright?

όχι,μόνο αυτό το τεύχος πήρα..είχα να ξανα πάρω 5 με 6 χρόνια

Θα το κοιτάξω

Άσχετο, εάν πέσει ρακόμελο στο πληκτρολόγιο πως καθαρίζει?:dance3:

ή δεν καθαρίζει και απλά παίρνω άλλο.

μια βολτα απο τη φορντ πριν κανα μηνα μονο που δεν με βαλανε με το ζορι να παρω το καινουριο , κριση δεν πουλανε ουτε ενα . ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ λεμε ξανα φορντ του εκανα :hehe:

Το Fiesta Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς; :giveup::suicide:

Πλάκα με κάνουν; Άσε που έχει απαράδεκτη κατανάλωση για το 2008.. Ελεεινά μεγάλη κατανάλωση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.