Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Σορυ, αλλα μου την δινει οποτε ακουω παραπονα απο αυτους που πανε τελευταια στιγμη !!! Αφου ξερετε οτι στο Ελλαντα το κανουν ολοι, πηγαιντε 2-3 εβδομαδες πριν.

Εγω πηγα 3 εβδομαδες σχεδον πριν κ σε ουτε 15 λεπτακια ειχα ξεμπερδεψει!

EDIT:

Δεν αναφερομαι στον φραγμα/πολωνο. Απλα εβλεπα ειδησεις χτες κ τα χωνα μονος μου. Απλα αφορμη εισασταν ;)

Το καλυτερο ειναι βεβαια οταν πηγα εγω, μολις μου ηρθε το σημα, στις αρχες Νοεμβρη και η υπαλληλος στραβωσε κιολας που το ζητησα τοσο νωρις. Της φανηκε παραξενο.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
o6ke05qzy0moj0i4cm3u.jpg

Οκ δεν ήθελα να στο πω αλλά με αναγκάζεις.

Jaco παιδί μου πρέπει να το κοιτάξεις αυτό (αν ψάχνεις για τροφαντά νεαρά και όχι μόνο αγοράκια στο διαδίκτυο-ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ SLN)

δυστυχώς έχουμε πρόβλημα πρέπει να σε παραπέμψω στον κατάλληλο γιατρό

istockphoto_2141386_sexy_doctor.jpg

Οκ δεν ήθελα να στο πω αλλά με αναγκάζεις.

Jaco παιδί μου πρέπει να το κοιτάξεις αυτό (αν ψάχνεις για τροφαντά νεαρά και όχι μόνο αγοράκια στο διαδίκτυο-ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ SLN)

SLN, έχεις pm...

Την γιατρό θα την έπερνα σίγουρα... τηλ. για να κλείσω ραντεβού...

Μεπιασαν οι καταρες του Κωστα007

Χτες,Πατησιων 3 τα μεσανυχτα κατευθυνομουν προς τα Κεντρο για τραπεζι πουχαμε κλεισει. ελληνας εξ αμερικης(αμερικανικη υπηκοοτητα) και η αφεντια μου aboard(νιονιος κοιμοταν σπιτι).

Την ηρεμια της νυχτας διεκοψε μια σειρηνα.

Ασφαλεια.

Και ποιος εισαι τι κανεις και μπλα μπλα,εχει ασφαλιση το αυτοκινητο,εχει ΚΤΕΟ το αυτοκινητο,εχεις κανει εμβολιο για ηπατιτιδα aids καλαζαρ μηπως εισαι εγκυος (ΟΚ απο το εμβολιο κ μετα ειναι pure Tsakonofiction).

Νομιμοτατος εγω.

Επεμενε να εξετασει το χαρτι της ασφαλισης.Απο τσακωνοβλακεια του δωσα το ασφαλιστηριο του 2007.

Και φτανει στην κρισιμη ερωτηση.

Εχεις τελη κυκλοφοριας?

Αμε!

Και του 2009?

Αμε!

Που ειναι?

Του 2009 ταχω σπιτι!

Γιατι?

Γιατι εχουμε 2008!

<Γαργαρα το οργανον>.

Καλησπέρα λένε τέτοια ώρα οι άνθρωποι :haha:

Ντροπή !!!! Όταν κάποιος ξυπνάει από κώμα ~2 ετών, τον αφήνεις να λέει ό,τι θέλει :hehe:

Μεπιασαν οι καταρες του Κωστα007

Χτες,Πατησιων 3 τα μεσανυχτα κατευθυνομουν προς τα Κεντρο για τραπεζι πουχαμε κλεισει. ελληνας εξ αμερικης(αμερικανικη υπηκοοτητα) και η αφεντια μου aboard(νιονιος κοιμοταν σπιτι).

Την ηρεμια της νυχτας διεκοψε μια σειρηνα.

Ασφαλεια.

Και ποιος εισαι τι κανεις και μπλα μπλα,εχει ασφαλιση το αυτοκινητο,εχει ΚΤΕΟ το αυτοκινητο,εχεις κανει εμβολιο για ηπατιτιδα aids καλαζαρ μηπως εισαι εγκυος (ΟΚ απο το εμβολιο κ μετα ειναι pure Tsakonofiction).

Νομιμοτατος εγω.

Επεμενε να εξετασει το χαρτι της ασφαλισης.Απο τσακωνοβλακεια του δωσα το ασφαλιστηριο του 2007.

Εχεις τελη κυκλοφοριας?

Αμε!

Και του 2009?

Αμε!

Που ειναι?

Του 2009 ταχω σπιτι!

Γιατι?

Γιατι εχουμε 2008!

<Γαργαρα το οργανον>.

Tsakona ζωγράφισες σωστός :clap:

Ντροπή !!!! Όταν κάποιος ξυπνάει από κώμα ~2 ετών, τον αφήνεις να λέει ό,τι θέλει :hehe:

qft :hehe:

He's Alive :flex:

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Right on, ζείς ωρέ Frost??

Εχεις τελη κυκλοφοριας?

Αμε!

Και του 2009?

Αμε!

Που ειναι?

Του 2009 ταχω σπιτι!

Γιατι?

Γιατι εχουμε 2008!

<Γαργαρα το οργανον>.

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.