Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

και γω 3 βράδια που βγαίνω το ίδιο είδα.......καραμπόλα με 3 αμαξια στην εθνική πριν την Καβαλας....τα 2 καβαλησαν τα καγκελα στο διαχωριστικό......στην Πειραιώς πλαγιομετωπική...και γενικά στις περισσότερες διασταυρώσεις σπασμένα γυαλιά και πλαστικά προφυλακτήρων πεταμένα στην άκρη.

λίγο προσοχή παιδιά.........ελλατώστε ταχύτητα στις διασταυρώσεις και άστε τους απο πίσω να κορνάρουν.

(και ενώ εμείς προσπαθούμε να κάνουμε γιορτές...κάποιοι άλλοι ούτε μυρωδιά δεν θα πάρουν)

http://www.skai.gr/master_story.php?id=105410

Ο Αη Βασίλης έρχεται όταν αλλάζει ο χρόνος :p εσύ μάλλον είχες βίσμα :hehe:

Καλορίζικος και καλά κλοκια!

δυστυχώς ξαναρχισαν και χρονιαρες μερες....

http://news.bbc.co.uk/2/middle_east/7801128.stm

Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στην Λωρίδα της Γάζας, ύστερα από επίθεση με περίπου 30 πυραύλους που εξαπέλυσε η ισραηλινή αεροπορία. Μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται σε 140, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ενώ πολλοί ακόμη έχουν τραυματιστεί.

Πυκνός μαύρος καπνός έχει καλύψει την πόλη μετά την επίθεση και λέγεται ότι έχουν καταστραφεί δεκάδες αστυνομικά τμήματα και εγκαταστάσεις της Χαμάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα του βομβαρδισμού, παιδιά σχολούσαν από τα σχολεία.

Και άλλο τρακάρισμα πριν λίγο, wtf :nada:

το βραδυ που γυρνουσα απο κηφισια στο ποταμι με , περασαν απο δεξια , κανανε σφηνες , περνουσαν απο αριστερα για να βγουν στην αμεσως επομενη εξοδο και ολα αυτα με βροχη και νυχτα. Ειχα να κατεβω με αμαξι αθηνα 2.5 χρονια , δεν εχει αλλαξει τπτ .

Τα νεύρα μου!:fist:

Απο το πρωΐ έχω ξοδέψει 2 ρολά χαρτί υγείας για τις μύξες μου :bad::hm:

Δεν έχει βόλτα σήμερα :bye:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.