Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ναι, αν θέλουμε να μιλάμε για σωφρονιστικά ιδρύματα.

Το πως γίνεται στην πράξη και ποιοί εν τέλει παίρνουν άδειες αυτές τις Άγιες μέρες είναι άλλο θέμα (γιατί στην Ελλάδα ζούμε)

TΙ ωραίο που είναι να σε ξυπνάει το πρωί ο κάφρος ο γείτονας με την τιβι....

Βέβαια μετά τον έβαλα στο chrismas spirit με κάτι remix και τέρμα το sub στα ζ 5400.:to_pick_ones_nose3::to_pick_ones_nose3:

Τώρα δεν ακούγεται τίποτα από το γείτονα :crazy:

είμαι πολύ συγκινημένος......

σήμερα ήπια ουίσκι από το ίδιο ποτήρι με την αννούλα

http://www.youtube.com/watch?v=NKc3asrJTd8&feature=related

:happy2:

(αφού έφθασα να πίνω ουίσκι στην υγειά της Φλωρινιώτη στις ΣΚΙΕΣ στη Γρηγορίου Λαμπράκη δεν ξέρω που αλλού μπορώ να φτάσω)

:lazy:

σήμερα ήπια ουίσκι από το ίδιο ποτήρι με την αννούλα

Συγχαρητήρια! Μόλις βρήκατε την φράση κλειδί για μετάδοση όμορφων ιών όπως του EBV!

Μάλιστα, όταν το κάνεις αυτό με δημοσίου παρτόλα, οι πιθανότητες ανεβαίνουν δραματικά!

<SLN - Chosen - Astro post here>

:hehe:

Πάλιωσε το αστείο φίλοC.

καλησπερα, δυο μερες εχω λιωσει στο φαι, οχι αλλα μελομακαρονα.

εξω εχει καμια ωρα που αρχισε να ριχνει χιωνακι. ελπιζω να δυναμωσει και να μην σταματησει!

Ρε σεις, μονο σε μενα πωλοσουρνεται το νετ (OTE) απο το πρωι, με απειρα disconnects και timeouts? Tι στα διαλα, μουλιασαν οι χαλκοι?

Συγχαρητήρια! Μόλις βρήκατε την φράση κλειδί για μετάδοση όμορφων ιών όπως του EBV!

Μάλιστα, όταν το κάνεις αυτό με δημοσίου παρτόλα, οι πιθανότητες ανεβαίνουν δραματικά!

jpavly θέλεις και συ φιλάκι?μέρες που ναι:jester:

Ρε σεις, μονο σε μενα πωλοσουρνεται το νετ (OTE) απο το πρωι, με απειρα disconnects και timeouts? Tι στα διαλα, μουλιασαν οι χαλκοι?

και εγώ τα ίδια προβλήματα έχω εδώ και αρκετές μέρες :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.