Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πλαίσιο (λέτε να μου την φορέσουν)?:hmm:

οταν επιλεγεις αντικαταβολη τοτε πληρωνεις οταν σου φερουν τα πραγματα, ειτε με courier ειτε με ΕΛΤΑ (παντα ετσι παραγγελνω και δεν ειχα ποτε προβλημα με το πλαισιο)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Πλαίσιο (λέτε να μου την φορέσουν)?:hmm:

Huuuuuuh?

Χθες και την προηγουμενη μου ηρθαν δυο παραγγελίες αντικαταβολή από πλαισιο, κανονικά στην πόρτα η πληρωμη.

Μάλλον κατιτις λαθος επατησες :p

είναι ιδέα μου ή αυτή την τακτική την εφαρμόζουν μόνο όταν έχουν τον πελάτη σε κάποιου είδους black list έτσι ώστε να είναι σίγουροι πως δεν θα γίνει καμιά στραβή; :hmm:

Και το λεω γιατί στο νησί είχαμε φέρει ολόκληρα συστήματα τόσο από το Πλαίσιο όσο και από το eshop χωρίς να γίνει κάτι τέτοιο.

είναι ιδέα μου ή αυτή την τακτική την εφαρμόζουν μόνο όταν έχουν τον πελάτη σε κάποιου είδους black list έτσι ώστε να είναι σίγουροι πως δεν θα γίνει καμιά στραβή; :hmm:

Και το λεω γιατί στο νησί είχαμε φέρει ολόκληρα συστήματα τόσο από το Πλαίσιο όσο και από το eshop χωρίς να γίνει κάτι τέτοιο.

Δεν είμαι σε τέτοια λίστα, αλλά και εάν είμαι γιατί δεν μου το παν?

Έχω και πιστωτικό ;)

@VIL

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

* Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή

* Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 10€

* Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι

o Δυνατοί τρόποι πληρωμής για δέματα κάτω από 6kg: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

o Δυνατοί τρόποι πληρωμής για δέματα πάνω από 6kg ή/και μεγάλου όγκου: Πιστωτική κάρτα ή Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

νταξ, μετά που έκατσα και τα διάβασα όντως πολλά από αυτά που γράφει είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά...στα ηχητικά όμως σκάλωσα λιγάκι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.